- 15 Ekim 2019
- 6.089
- 13.831
- 248
Sen sagsalim bir an evel doğurda hele düşünürüzKız hislerin doğru çıkarsa söz sana akrostis yazacağım:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen sagsalim bir an evel doğurda hele düşünürüzKız hislerin doğru çıkarsa söz sana akrostis yazacağım:)))
Benim eşim ilk çocukta kız olsaydı sen koyardın diyip bana alternatif isimleri sunmuştu sen de öyle de kız ismi bem koyacağım deBen de öyküyğ çok sevdım ,eşim diğerini sevdi sanki ,kimi baz almalıyım:)))
Serra ismini bende çok severim adıyla gelsin küçük hanımBizde Serra ismine karar verdik❤ kayinvalideminnismide Filiz yaninada onu koyacaz
![]()
Bazı doktorlar çatı muayenesi yapmayı gerek yok deyip hiç yapmıyor. Doğum sancıları başlayıp hastaneye gidince bakıyorlar. Bazıları da 38 haftalık 39 haftalıkken çatı muayenesi yapıyor. Doktordan doktora değişiyor. Benimde bebek çok kasılıyor öyle ağrım sancım yokYa benim doktorum cati muayenesi de yapmadi bu iyi bisey mi bilmiyorum bugun kasiklarim cok agri ypiyor ama ara ara olup geciyor sanci degildir heralde
Öykü masal rüya defne benim en sevdiğim kız isimleri favorilerimBen de öyküyğ çok sevdım ,eşim diğerini sevdi sanki ,kimi baz almalıyım:)))
Bizde kız olsa o erkek olursa ben karar verecektim sevgililikten beri isimler de belliydi o yüzden bı kavga etmediğimiz konu bu olduBenim eşim ilk çocukta kız olsaydı sen koyardın diyip bana alternatif isimleri sunmuştu sen de öyle de kız ismi bem koyacağım de![]()
Benım doktor 37+0 da yapcak catı muayenesi bakalımne dicekBazı doktorlar çatı muayenesi yapmayı gerek yok deyip hiç yapmıyor. Doğum sancıları başlayıp hastaneye gidince bakıyorlar. Bazıları da 38 haftalık 39 haftalıkken çatı muayenesi yapıyor. Doktordan doktora değişiyor. Benimde bebek çok kasılıyor öyle ağrım sancım yok
Sezeryana karar verince muayeneleri pek onemsemiyolar galibaBenım doktor 37+0 da yapcak catı muayenesi bakalımne dicek![]()
Amin insallah canımSerra ismini bende çok severim adıyla gelsin küçük hanım
Evet doktor sancın ve su gelmezse p.tesi yatışını yapalım dedi hala hiçbiri yok pazartesi suni yol gözüküyor banaDoğum yapan yok galiba bugünxyzabc00 iki cm açılma var demisdin galiba nedir son durumun
Bnde de aynı canım normaldir o zamanEvet bırakıyor canım beyaz krem yada sarımsı bi renkte gibi
Kız bizimkiler bu haftayı doldurur sonra düşünürler gelmeyi bugün bebeğim hareketsiz daha şimdi eşime dedim fırtına öncesi sessizlikmi acaba diyeAh merdiven inip çıkmaya olsa valla cam merdiven herşeyi yapıyorum tık yok![]()
Bnm derim yaniyo karnımınKızlar rahmimde sanki böyle kesilmiş gibi acı hissediyorum açıklık olustugunda bu hissedilebilen bişey mi acaba
Bnmdeeee gerilmekten yirtilcak sankiBnm derim yaniyo karnımın![]()