- 10 Ağustos 2019
- 630
- 392
- 23
- 44
Amin cnm hayırlı ile yavrularımızı alıp bu ağrıları unutucaz inşallahHayirlisi insaAllah canim. Belik cok agriyor cati muyanesindendir dimi? Siddetli agriyor ama kasiklarda bisi yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnm hayırlı ile yavrularımızı alıp bu ağrıları unutucaz inşallahHayirlisi insaAllah canim. Belik cok agriyor cati muyanesindendir dimi? Siddetli agriyor ama kasiklarda bisi yok
Cnm ben daha olmadım bide ilk kızım 17 hiç hatırlamıyorum bişeyAmin cnm hayırlı ile yavrularımızı alıp bu ağrıları unutucaz inşallah
Aminn inşallah canımTamamen psikolojik canim ya yine de Rabbim saglikla kolay olani nasip etsin amin![]()
Aa sen daha 36 haftadasın dimi canım Rabbim yardımcın olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın inşallahKızlar selam, dr dan gelıyorum, catı muayenesı oldum ,1 cm acıklık var,catım da normal doguma uygunmus gel gor ki kordon dolamış.. iki kere boynuna. Oyuzden yarın spinel sezeryan olcak ,dua edın nolur![]()
Cnm ben daha olmadım bide ilk kızım 17 hiç hatırlamıyorum bişey![]()
Dualarım seninle ve meleğinleKızlar selam, dr dan gelıyorum, catı muayenesı oldum ,1 cm acıklık var,catım da normal doguma uygunmus gel gor ki kordon dolamış.. iki kere boynuna. Oyuzden yarın spinel sezeryan olcak ,dua edın nolur![]()
Dualarım seninle ve meleğinle cnm sağlıkla yavruna kavuşursun inşallahKızlar selam, dr dan gelıyorum, catı muayenesı oldum ,1 cm acıklık var,catım da normal doguma uygunmus gel gor ki kordon dolamış.. iki kere boynuna. Oyuzden yarın spinel sezeryan olcak ,dua edın nolur![]()
37+1 canım bugun,kilosu 3 küsür , dr istersen bugun istersen yarın dedi,yarın dedık hayırla saglıkla gelır ınsallah,şok heyecan birarada ..sagolasınAa sen daha 36 haftadasın dimi canım Rabbim yardımcın olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın inşallah
İnşallah canım sagol hepımız ınsallahDualarım seninle ve meleğinle cnm sağlıkla yavruna kavuşursun inşallah
Teşekkür ederimAsagiya canim![]()
Teşekkür ederimAsagiya canim![]()
Benimde o gün sag salim kavusalım inş bebeklerin kav kiloHanımlar sezeryan tarihimiz belli oldu23 Haziran' da hayırlısı ile Minnaklarima kavuşuyoruz. 37+3 de almış olacak. Öncesinde bir terslik olmazsa inşallah iki haftamız kalmış oluyor
![]()
Dığum anında evet ama öncesinde bakıldığını bilmiyordumEvet canim acilma alttan bakiliyor
Amin canım benim inşallahBenimde o gün sag salim kavusalım inş bebeklerin kav kilo
Kızım zayıf kalmış. Üç hafta içinde sadece 180 gr almış 2250 oğlum tam haftasında imzamdaki kilodaBenimde o gün sag salim kavusalım inş bebeklerin kav kilo
Benım son 7 gün en son 1 hafta önce 2350 di bakalım haftaya salıda Allah izin verirse benım inş saglıkla gelirlerKızım zayıf kalmış. Üç hafta içinde sadece 180 gr almış 2250 oğlum tam haftasında imzamdaki kilodaiki haftada ne alsalar şükür.
Bugün kan verdim bthcg 34.76 çıktı hamileyimmO zaman hamilesin canım gidip kan vermek en garantisi ☺
Gel kardeş gel seninki de benimki gibi kokoş çıktıKızlar selam, dr dan gelıyorum, catı muayenesı oldum ,1 cm acıklık var,catım da normal doguma uygunmus gel gor ki kordon dolamış.. iki kere boynuna. Oyuzden yarın spinel sezeryan olcak ,dua edın nolur![]()
Gerçekten sok edici, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz37+1 canım bugun,kilosu 3 küsür , dr istersen bugun istersen yarın dedi,yarın dedık hayırla saglıkla gelır ınsallah,şok heyecan birarada ..sagolasın