• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar çiger geliştirici 37 de yapılır mı ben tedirginim 37+3te dogum yapacam doktorum kızar diye soramıyorum acaba doguma 4 hğn kala etki eder mi

10’dakikada bile etkisi oluyormus diye duymustum ama 34 ten sonra akciger gelistirici igneye gerek yok
Ki 38. Haftadasin normal dogum suresindesij

Kızlar gogsumun ucunda sadece bır damla süt gelmeye basladı sagınca,daha fazlası yok, onu da alamıyorum tabıkı aaşırı az oldgu için bosa gıdıyo,sırıngaya bıle gelcek gıbı degıl,devamı gelor mı dersınız ,birdenmi artıyor damla damla mı

Kızlar gogsumun ucunda sadece bır damla süt gelmeye basladı sagınca,daha fazlası yok, onu da alamıyorum tabıkı aaşırı az oldgu için bosa gıdıyo,sırıngaya bıle gelcek gıbı degıl,devamı gelor mı dersınız ,birdenmi artıyor damla damla mı
Canım benımde oyle sıkıntı yapma inşallah gececek. Sagdım tık yok. İnşaallah eve gecıp duş aldıgımfa fılan duzelır.
Sende sabret olur henuz alısık degıl bunyemız belkıde ondan.

Merhaba canım merhaba kızlar. Şükür bugun sezeryanımızı olduk ve şükür oğlum ıyı. Yalnız sıkıntı bende oda gayet normal agrım var bıraz aksam uzerı rahatlıyorsunuz ıgne serum lar derken. Yurumek sart ve bebek çiş yapmadan kaka yanı sızde gaz cıkarmadan ertesı gun cıkarmıyorlar hastaneden 🤭 inşaallah yaparız bızde hala tık yok.
Bıde sütüm yok emme refleksı guzel ama inmiyor ya sıvı gıda alıyorum hep. Hemsıreler normal dıyor mama veriyoruz. 3250 dogdu 50 cm. İnşaallah dua edın sutum gelsın. Duş vs alıncabgelır dedıler gogsun sert sezeryanfan cıktın dedıler. Genel anestezı oldum bu arada hıc baş bel agrım yok. Sadece dikiş agrısı malum. Yarın inşaallah yuruyerek cıkar gıderız evimizde oluruz hersey yoluna gırer.
Gözün aydın canım

Back
X