- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 53
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa maşallah gozun aydınKızlar hepiniz çok tatlısınız hepinize teşekkür ederim. Biz iyiyiz bebis kucağımda biraz emdi şimdi de koynumda uyuyor bırakamadım![]()
Hadi ya bu dogum nasil bisey ya surprizlerle dolu resmenBu arada dün geceden beri belimde ağrı vardı meğer benim kasılmalar zaten başlamış sezeryan olmasa da bebek bugün geliyormuş![]()
Bende mide bulantısı falan olmuştu neyse ki kucağına almışsın ilk bir kaç gün zor ama sonra geçecek inşAllahTansiyonum çok düştü ölüyorum sandım ama neyse ki geçtionun dışında şimdilik sorun yok
Çıktık şimdi doktordan canım. Hiç açılma yok. Bebek kanala falanda inmemiş bir kaç gün bekleyelim hareketlerini iyi takip et dedi. Olmadı suni sancı veririz o da olmadı sezaryene alırım dedi
Kızlar benim güya 33+5 te erken geliyordu ne ilaç kullandım ne bişey ama ondan sonra bir daha o kasilmalar olmadı ilginç o kasilmayi şimdi yasasam kesin dogum sancısı derdimBana kanala yerlesmeye çalışmış gibi geldi insallah bi gelisme olmustur bizede haber et birde sen ,ben ve G Gunayalp G Gulguzeli2019
ile ayni haftada sirayla dogurcakmisiz gibime geliyor![]()
Bak allahin işineKızlar benim güya 33+5 te erken geliyordu ne ilaç kullandım ne bişey ama ondan sonra bir daha o kasilmalar olmadı ilginç o kasilmayi şimdi yasasam kesin dogum sancısı derdim![]()
Benim 2 gün önce nst de sancim çıkmıştı ama çok değildi nst sonucun güzel demişti doktor tek korkum kendi sancimla gelmeyip 40 doldurup doktor müdahalesiyle olmasiBak allahin işinebende bu dediklerin bile olmadı nst de tertemiz çıkıyor sanci yok belirti yok bence bunlar firtina öncesi sessizlik diye yorumluyorum artik
![]()
Değil canım ben gideli 2 hafta oldu 35 hafta 5 günlükken gitmisdim daha pazartesi 38 1 olucam hiç bakmadi Dr açılmaya falanBurda biri 2 cm acilmam var 1 hafta oldu tık yok demisti o senmiydin acaba canım![]()
Hadi inşallah ya a dediğin hafta son hafta olmasın ama 40. Hafta catlarim artıkBana kanala yerlesmeye çalışmış gibi geldi insallah bi gelisme olmustur bizede haber et birde sen ,ben ve G Gunayalp G Gulguzeli2019
ile ayni haftada sirayla dogurcakmisiz gibime geliyor![]()
BendimBurda biri 2 cm acilmam var 1 hafta oldu tık yok demisti o senmiydin acaba canım![]()
Sagip boşalt Allah korusun mastit falan olur ucuna da zeytinyağı sur varsa kantaron yağı hatta bebek emebilirde zararı olmazKızlar göğüsümün uçları yara oldu ama ona rağmen emzirmeye çalışıyorum fakat 2 gündür sol göğsüm şişti süt doldu ucu kayboldu nerdeyse o yüzden alamıyo bebiş , varmı bi Öneriniz ?
Ani doğum olacağı zaman bile yapılıyor canım. Ben yaptırmadan önce bayağı okudum makale falan. 28. Haftada vuruldum ben.Kızlar çiger geliştirici 37 de yapılır mı ben tedirginim 37+3te dogum yapacam doktorum kızar diye soramıyorum acaba doguma 4 hğn kala etki eder mi
Doktor sana 2 cm acilmam var dedikten kac gun sonra dogum yaptin canim birde normal dogum yapmıştın dimi, bana 2cm diyeli 3 gun oldudaBendim![]()
Ay yok bu hafta doğsunlar 15 ile 20 arasi idealHadi inşallah ya a dediğin hafta son hafta olmasın ama 40. Hafta catlarim artık![]()
Açilma falandami yok canımKızlar bende dün kontrole gittim sancı falan yok bebek 3400 gr olmuş normal gelmesini bekliyoruz ama hayırlısı
Benimde ucu yok ilk günler çok şişmişti zeytinyağıyla masaj yaptım birde silikon uçla emiyor yumuşadı artık yoksa taş gibiydi ve ağrıyordu.Kızlar göğüsümün uçları yara oldu ama ona rağmen emzirmeye çalışıyorum fakat 2 gündür sol göğsüm şişti süt doldu ucu kayboldu nerdeyse o yüzden alamıyo bebiş , varmı bi Öneriniz ?