- 12 Temmuz 2019
- 247
- 192
- 18
- 32
Bende aradım istedim dogumuma 3 gün kaldı inşallah ise yarar 4 doz yapılacamAni doğum olacağı zaman bile yapılıyor canım. Ben yaptırmadan önce bayağı okudum makale falan. 28. Haftada vuruldum ben.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aradım istedim dogumuma 3 gün kaldı inşallah ise yarar 4 doz yapılacamAni doğum olacağı zaman bile yapılıyor canım. Ben yaptırmadan önce bayağı okudum makale falan. 28. Haftada vuruldum ben.
Bişeyin yok daha dedi bir-kac soru sordu eve gönderdi canım az önce biseyimde kalmadi zatenBize de haber et canım hayırlısı neyse o olsun bizden önce sen dogurursun belki![]()
Tam 32+0 da çalışabilirPeki 32+ kaçta almiştin?Günün önemi var mı?Bir de 37 de doktor çalişamaz verdi mi?
Bende doktora öyle söyledim keşke ilaçları kullanmasaydım diye o da 32 de gelip uzun süre kuvözde kalsaydı daha mı iyi olurdu dediKeşke ilaci kullanmasaydin simdiye kucagindaydi yavrun ama olacak olmali işte sende bilmezdinki boyle olacagnisen yurumene devam et wc oturup kalkma hareketi yap birde bugun gittinde yine çatı muayenesimi yapti acilma varmi yokmu demek için
![]()
Senin açılman var mı.Bana da aynı şekilde hareketleri takip et dedi eskisi kadar çok hareket etmiyor yeri kalmadıara ara sancı geliyor bende ama düzensiz işte
Valla benim hatam 32+4 de çalişabilir aldim şimdi çalişamaz da ona göre 37+4 e mi denk gelecek?4 gün haybeden mi gitti?Tam 32+0 da çalışabilir
37+0 da da çalışamaz aldım
Bence senin bebiş kendinden geç geliyor. Ben o ilaçları ilk kızımda da kullandım 35.haftada doğmuştu. O da şimdi zamanını bekliyorSenin açılman var mı.
Rahim yumuşamış mı
Bebek kanala girmiş mi
Sana doktor suni sancı veririz falan dedi mi
Rahimde açılma var mı bebek kanala inmiş miKızlar bende dün kontrole gittim sancı falan yok bebek 3400 gr olmuş normal gelmesini bekliyoruz ama hayırlısı
Onu bilmiyorum kiValla benim hatam 32+4 de çalişabilir aldim şimdi çalişamaz da ona göre 37+4 e mi denk gelecek?4 gün haybeden mi gitti?
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünSelam kızlar bende ancak yazabiliyorum, tüm güzel dilekleriniz için teşekkürler. Bebiş 11.25.civarı doğdu. 3100 gr 51 cm. Çok şükür iyiyiz. Spinal anestezi ile oldu doğum, sandığım kadar zor değildi. Sonrasında biraz ağrı oldu ama dayanilmiyacak gibi değil :) darısı tüm bebislerini bekleyenlere![]()
İnşallah hayırlısıyla kendisi zamanında gelirBence senin bebiş kendinden geç geliyor. Ben o ilaçları ilk kızımda da kullandım 35.haftada doğmuştu. O da şimdi zamanını bekliyor![]()
3200 bekliyorduk 3 kg doğdu canım boyu vs aynı, iyi şimdi uyuyorHadi ya bu dogum nasil bisey ya surprizlerle dolu resmenbu arada bebeginin kilosu boyu uktrasonla uyumlu ciktimi iyimi şuan
![]()
Gözün aydın canım senin deSelam kızlar bende ancak yazabiliyorum, tüm güzel dilekleriniz için teşekkürler. Bebiş 11.25.civarı doğdu. 3100 gr 51 cm. Çok şükür iyiyiz. Spinal anestezi ile oldu doğum, sandığım kadar zor değildi. Sonrasında biraz ağrı oldu ama dayanilmiyacak gibi değil :) darısı tüm bebislerini bekleyenlere![]()
O benim canımBurda biri 2 cm acilmam var 1 hafta oldu tık yok demisti o senmiydin acaba canım![]()
Ay inşallah canım yerleşsinBana kanala yerlesmeye çalışmış gibi geldi insallah bi gelisme olmustur bizede haber et birde sen ,ben ve G Gunayalp @Gulguzeli2019
ile ayni haftada sirayla dogurcakmisiz gibime geliyor![]()
Gözün aydın annesi maşallahSelam kızlar bende ancak yazabiliyorum, tüm güzel dilekleriniz için teşekkürler. Bebiş 11.25.civarı doğdu. 3100 gr 51 cm. Çok şükür iyiyiz. Spinal anestezi ile oldu doğum, sandığım kadar zor değildi. Sonrasında biraz ağrı oldu ama dayanilmiyacak gibi değil :) darısı tüm bebislerini bekleyenlere![]()
İnşallah ya 18 i benim doğum günüm o güne kadar vakti var diyorumAy yok bu hafta doğsunlar 15 ile 20 arasi idealo hafta icinde tek tek haberleri veririz
![]()
Sağ salim büyüt canım gözün aydınSelam kızlar bende ancak yazabiliyorum, tüm güzel dilekleriniz için teşekkürler. Bebiş 11.25.civarı doğdu. 3100 gr 51 cm. Çok şükür iyiyiz. Spinal anestezi ile oldu doğum, sandığım kadar zor değildi. Sonrasında biraz ağrı oldu ama dayanilmiyacak gibi değil :) darısı tüm bebislerini bekleyenlere![]()