• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Selam kızlar bende ancak yazabiliyorum, tüm güzel dilekleriniz için teşekkürler. Bebiş 11.25.civarı doğdu. 3100 gr 51 cm. Çok şükür iyiyiz. Spinal anestezi ile oldu doğum, sandığım kadar zor değildi. Sonrasında biraz ağrı oldu ama dayanilmiyacak gibi değil :) darısı tüm bebislerini bekleyenlere 🥰🥰
Maşallah canım sağlıkla büyüt bebeğini inşallah rabbim sana bağışlasın 😍😍

Bende doktora öyle söyledim keşke ilaçları kullanmasaydım diye o da 32 de gelip uzun süre kuvözde kalsaydı daha mı iyi olurdu dedi😊 aynen bilemezdik sürecin böyle ilerleyeceğini hayırlısı olsun bakalım. Sağlıkla gelsin de bekleriz bir şey olmaz
Evet yine alttan baktı açılma var mı yok mu rahim yumuşamış mı diye
Ya😒 yine bakti demek baksinlar bakalim.sabir edim😁

Selam kızlar bende ancak yazabiliyorum, tüm güzel dilekleriniz için teşekkürler. Bebiş 11.25.civarı doğdu. 3100 gr 51 cm. Çok şükür iyiyiz. Spinal anestezi ile oldu doğum, sandığım kadar zor değildi. Sonrasında biraz ağrı oldu ama dayanilmiyacak gibi değil :) darısı tüm bebislerini bekleyenlere 🥰🥰
Oy masallah gozun aydin canim.hayirli evlat olsun🥰😍

Senin açılman var mı.
Rahim yumuşamış mı
Bebek kanala girmiş mi
Sana doktor suni sancı veririz falan dedi mi
Çatı muayenesi yapmadı bana hemen çağın dar diyip sezeryan olsun demem dedi kanala hafif inmişti ama sabretcez beklicez dedi suni sancidan hiç bahsetmedi zamanını bekleyelim eğer zamanında gelmezse ona göre bakarız dedi

Hadi gözün aydın canım ikiniz de iyisiniz inşallah :) sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin Allah

Çok şükür. Gözünüz aydın canım 🌸

Gozun aydin canim saglikla buyut bebegini insaAllah😍

Son gunleri olanlar sizde de bı halsizlik bitkinlik var mı kolumu kaldıracak halim yok neden anlamadım
Bende de bi yürüme istegi iş yapma istegi var dogmasi icin hareket etmek istiyorum surekli , belki senin kan değerleri düşük olabilir yada havadan boyle hissediyor olabilirsim

Bende de bi yürüme istegi iş yapma istegi var dogmasi icin hareket etmek istiyorum surekli , belki senin kan değerleri düşük olabilir yada havadan boyle hissediyor olabilirsim
Yok son gittiğimde doğum öncesi kan idrar tüm testleri de yaptı doktor hepsi iyi aslında tam regl donemi gibi dengesiz ruh halim bı an berbat hissediyorum bı an koşasim geliyor 😊😊 bugün kaç bebiş oldu Haziran annelerinde dogurmayan kaç kişi kaldik

Yok son gittiğimde doğum öncesi kan idrar tüm testleri de yaptı doktor hepsi iyi aslında tam regl donemi gibi dengesiz ruh halim bı an berbat hissediyorum bı an koşasim geliyor 😊😊 bugün kaç bebiş oldu Haziran annelerinde dogurmayan kaç kişi kaldik
Hayirlisindan dogunca hepsi geçecek dogar dogmaz insallah , bu dogacakmi digmayacakmi streside etkiliyor tabi ama sen bizden once doğurursun biz sonlara kaldik tarih olarak😁

Hayirlisindan dogunca hepsi geçecek dogar dogmaz insallah , bu dogacakmi digmayacakmi streside etkiliyor tabi ama sen bizden once doğurursun biz sonlara kaldik tarih olarak😁
İşin tuhafı eninde sonunda doğacak ama insan artık son aylarda hamilelikten yoruluyor

Doktor sana 2 cm acilmam var dedikten kac gun sonra dogum yaptin canim birde normal dogum yapmıştın dimi, bana 2cm diyeli 3 gun olduda😁
Hayır normal olmadı benim 4 gün sonra suyum geldi ama sıfır sancı vardı daha sonra suni verildi hala bebek kanala girmemişti ve hala 2 cm di açılmam o yüzden sezeryana aldı doktor.

Back
X