- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
Bana 3 farklı Dr sağmamı önerdi göğüs boşalmadan yeni süt olmaz dedi![]()
Ben de her emzirme sonrası sağıp göğsümü boşaltıyorum doğru yoldayım o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana 3 farklı Dr sağmamı önerdi göğüs boşalmadan yeni süt olmaz dedi![]()
Kesinlikle sağdıkça daha çok doluyor.ama sağarken mahvoluyorum yaaaa.
Çıktı cok sukur,evimizde mis kokulumhasret giderıyoruz
Canım ne durumdasın ağrın varmı senin dediğin o sümüksü akıntı bende çok aşırı hergun varBaya değişik olmuş canım bende kendi adıma hani ağrım hep oluyor yakındır diyordum dün hiç bişey yok diyince ebeler daha çok var galiba diye düşündüm demekki birden de olabiliyormuş neyse ki sağ salim almışsın bebeğini kucağına darısı benimle birlikte bekleyenlere![]()
Amin aminGözün aydın canım Rabbim bir daha ayırmasın kimseyi de evladıyla sınamasın![]()
Aynen canım inşallahHadi ya neyse böyle hayirliymis sen ve bebek saglikli olunda nasil dogdugunun önemi yok![]()
Bence senin bu hafta gelecek gibiSabah 11 gibi falan degisik jöle gibi bı akıntı geldi ama jel gibi sümüksü kan falan yok tu ama avcumun yarısı kadar vardı umursamadım . Şimdi de sanki biraz adet ağrısı gibi ağrım var kasıklarım da acaba gelen nisan mıdır . Pembe ya da kahverengi leke olmayınca kararsız kaldım . İnşallah nisan dir ve doğum başlar . Çoluk çocuk her gün hergun bugün doğur diyip duruyorlar maskara oldum iyice benim sipalara![]()
Çok sevindim canımÇıktı cok sukur,evimizde mis kokulumhasret giderıyoruz
Duş aldım arkası gelir diye komple kesildi hiç ağrı sızı kalmadı
Gözün aydın canımSagol canımmmAllah kimseyı evladından ayırmasın
![]()
Bende normal akıntı bile olmuyordu çoktandır ondan nisan diye düşündüm hiç akıntım olmadı benim hamile değilken çok olur normalde. Ama bugünkü çok ve degisikdi arasında beyaz parçalar var gibiydiCanım ne durumdasın ağrın varmı senin dediğin o sümüksü akıntı bende çok aşırı hergun var![]()
Annemde o şeker aletinden var. Yarın kahvaltı öncesi ve kahvaltı sonrası mı bakıyım? Bide açken kaç, tokken kaç çıkmalı?Benimde işte 35 hafta aynı 3300 çıkmıştı kesinlikle şekerine baktır bebek yemegi kestigin halde hala kilo alıyorsa şekerin hala yuksekdir insülin gerekebilir ben 10 ölçü ile başladım şimdi 12 vuruyorum hala bile tokluk 140 olması gerekirken hep 170 180 falan çıkıyor meyve de çıkartıyor karpuz kavun sadece bı küçük dilim yiyorum çok canım istiyor malum kiraz mevsimi konya da yım kirazlar oldukça da yedim dün falan 190 a cikmisdi eczane den bı şeker aleti al ya da bı dahiliye ye görün bana suyun fazla dedi direk dahiliye ye gönderdi
E hayırlısı böyleymişTers hala dönmedi![]()
Aynen bize bırakmıyorlarE hayırlısı böyleymiş![]()
Bnde aşırı oluyo akıntı hatta üç gün önce baya koyu renkli geldi ben de bisey zannettim ama arkası gelmediBende normal akıntı bile olmuyordu çoktandır ondan nisan diye düşündüm hiç akıntım olmadı benim hamile değilken çok olur normalde. Ama bugünkü çok ve degisikdi arasında beyaz parçalar var gibiydi
Evet canım sofraya oturunca ilk lokmadan önce olcmen lazım 100 sinir açlık . İlk lokmadan sonra 1 saat geçince Max 140 olacakAnnemde o şeker aletinden var. Yarın kahvaltı öncesi ve kahvaltı sonrası mı bakıyım? Bide açken kaç, tokken kaç çıkmalı?
Tamam canım çok sağol. Yarın ölçücem korktum şimdi.Evet canım sofraya oturunca ilk lokmadan önce olcmen lazım 100 sinir açlık . İlk lokmadan sonra 1 saat geçince Max 140 olacak
Allah yardımcın olsun kolayca doğsun sağlıkla inşallahBen yarın yatış yapıyorum kızlar 40+4 deyim bugün. doktor sunni sancı verecek bakalım ne olacak hiçbir belirti ağrı sancı vs yok. Çok korkuyorum![]()