- 14 Ekim 2011
- 462
- 447
- 303
Yüksek sankiTansiyonum hep 14-9 15-9 cikmaya basladi kizlsr normal mi son zamanlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüksek sankiTansiyonum hep 14-9 15-9 cikmaya basladi kizlsr normal mi son zamanlar
Haklısın canın Bellide olmuyor ama benimkide 35 ten sonra atağa geçtiBenimki zayıftı 37+3 te 2800 du ama doğruluğundan şüpheliyim çünkü başka bi hastanede daha 33 haftalikken 33+5 te 2480 du
Doktorun ne diyorBen bi haftadır öyle çekiyorum takvimim bile kalkmış ama gelmedi şu bebik![]()
Değerleri kaç çıktı canım. Sen internete bakma onlara göre tüm sonuçlar zeka geriliğine çıkıyor ayrıca bunun tedavisi var ilaç kullanınca geçer inşallah. Hem ikinci tahlilden bişey çıkmaz belki yanlış olmuştur
Canim ben 2 cm acilma ile 10 gündür bekliyorum ,bebegin küçükse korkma erken dogar diye , gelse benimki gelirdiBaya bi sancım çıktı hastnede yatıyrum şimdi .ciğer gelştrci vurdular.normal takip edeceklermiş açılmama falan bakacaklarmış.2 cm açılmamda var
sabah nişanım gelmişti en çokda o korkutmuştu beni.bakalım ne olacak şimdide hiç sancım çıkmıo ☺Canim ben 2 cm acilma ile 10 gündür bekliyorum ,bebegin küçükse korkma erken dogar diye , gelse benimki gelirdi
Inşallah biraz daha bekler minikBaya bi sancım çıktı hastnede yatıyrum şimdi .ciğer gelştrci vurdular.normal takip edeceklermiş açılmama falan bakacaklarmış.2 cm açılmamda var
BenimkideCanim ben 2 cm acilma ile 10 gündür bekliyorum ,bebegin küçükse korkma erken dogar diye , gelse benimki gelirdi

Al benden de o kadar :) durmadım hiç, az az sancılar ama öyle siddete dönmüyor hiç işte doğum zamanı olur o da, artık 41i geçmesin diye dua etmeye başladımHiçç bişey yok bugün o kadar temizlik yaptım yok anacım ne sancı ne bişey canı gelmek istemiyor ☺
41 miiAl benden de o kadar :) durmadım hiç, az az sancılar ama öyle siddete dönmüyor hiç işte doğum zamanı olur o da, artık 41i geçmesin diye dua etmeye başladımSenin doktorun ne diyor benim 41e kadar bekleyecek sonra duruma göre konusacagız
40+0 olduk canımKaç haftalık oldu canım senin
Bende sancı da gelmiyor sadece bele vuruyor pazartesi kontorole gitcem bakalım ne dicek eğer doğurmazsam o zamana kadarAl benden de o kadar :) durmadım hiç, az az sancılar ama öyle siddete dönmüyor hiç işte doğum zamanı olur o da, artık 41i geçmesin diye dua etmeye başladımSenin doktorun ne diyor benim 41e kadar bekleyecek sonra duruma göre konusacagız
Sıkıntı yok herşey iyi aksi bişey olursa gel demişti olmazsada pazartesi gel kontorole dedi o zaman duruma göre karar vercek sanırımDoktorun ne diyor
Aynen ikinci değerlere bak canım sıkma canını inşallah bebeşin birşeyi yokturDeğeri söylemediler canım ikinci kez bakıldığında çıkmadığı da çok oluyormuş inşallah öyle olur![]()
Acaba 3 ümüzden hangimiz önce doğurcakAl benden de o kadar :) durmadım hiç, az az sancılar ama öyle siddete dönmüyor hiç işte doğum zamanı olur o da, artık 41i geçmesin diye dua etmeye başladımSenin doktorun ne diyor benim 41e kadar bekleyecek sonra duruma göre konusacagız
Ya takılma bunlara bende adetimi 1 eylül diyordum çok çok emindim. Doktorum 28 ağustos dedi. Ve tam dediği tarihte oldu doğum. Tam 40 ı bittiği gün olmuştu. Şükür şimdi 17 günlük oldukYarına 40 haftalık oluyorum ailem tutturmuş sen tarihini yanlış biliyorsun adetinden çıktığın günü hesapla diyorlar deli olcam artık herkesin bişey demesinden ya böyle bi şey olabilir mi herkesinki adetin ilk gününe göre doğumları olmuyor mu ben mi yanlış biliyorum arkadaşlar![]()
Hadi ya muşade altinda olman iyi nişan oldugna eminmisiniz doltor ne diyor sanci olmamasinasabah nişanım gelmişti en çokda o korkutmuştu beni.bakalım ne olacak şimdide hiç sancım çıkmıo ☺
Ben pazartesi gunu burda bi doğum patlamasi yasiycakmisiz gibi hissediyorumBende sancı da gelmiyor sadece bele vuruyor pazartesi kontorole gitcem bakalım ne dicek eğer doğurmazsam o zamana kadar
Ahh annem deli edecek beni bana diyo sen günlerini yanlış biliyorsun kesinYa takılma bunlara bende adetimi 1 eylül diyordum çok çok emindim. Doktorum 28 ağustos dedi. Ve tam dediği tarihte oldu doğum. Tam 40 ı bittiği gün olmuştu. Şükür şimdi 17 günlük oldukdarısı başına