• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Seçenekler arasında değil ama biraz tek kalma denemeleri de yapabilirsiniz bir süre. Çok zor geldiğini biliyorum, ilk bebeğim sizin bebiş gibiydi. Annemin arkasından 2 gün ağladım ama başbaşa kalınca kendi hayatımızı oturttuk.

Anneninizin istanbuldaki eviyle sizinki yakın mı? Bence direkt oraya taşınmaktansa onlar elleirni sizin üstünüzde tutsalar daha iyi olabilir. Hem siz kendi düzeninizi kurarsınız hem de sıfır desteksiz olmazsınız.
Maalesef yakın değil, öyle olsa her şey çok çok kolay olurdu :/

Maalesef yakın değil, öyle olsa her şey çok çok kolay olurdu :/
Nacizane biraz başbaşa kalmayı da düşünün, sonuçta bebişin mizacı böyleyse sonsuza kadar evinizden uzak olamazsınız. Arada anneniz gelir belki 1-2 gün kalır gider. Öyle böyle geçer günler. Bir de yalnız kalmadıkça insan kalamayacağını zannediyor. İkinci çocuğumuz doğduğunda hayatta ikisiyle başbaşa kalamam modındaydım. Evet en en zor zamanlarda, özellikle bebek küçükken annem kaldı, biz ona gittik. Büyük oğlum inanılma bir kıskançlığın içindeydi ki hala devam daha az şiddette de olsa. Ailemin yanından ayrıldıktan kısa süre sonra tatile gittik. Tatil ortamında iki çocuğu da çok rahat alıp çıkabildim. Bu da bana özgüven verdi. Dönüşte bakıcımız ayrıldı ve iki çocukla tek başıma idare edebildim. Bir şekilde yolunu buluyoruz ve kendi kendimize yetebildiğimizde aslında taşlar rayına oturuyor.

Back
X