Hayalperest07
yaşadığınız sıkıntıları bende yasadım ve aştık çok şükür deneyimlerimi anlatayım inşallah sizlerin de işine yarar kızlar.
23 haziran doğumlu oğlum.4 günlükken sarılıktan yogun bakımda yattı bır gun. Emmıyordu bas bas bagırıyordu. Kasıkla verin dedi doktor onda da verimli içemiyordu hep döküyordu. Kaşık biberon aradık taradık bulamadık. Hastanede de biberon vermısler iyice bagırmaya baslamıştı memeye yaklastıgında. Mecbur beslenmesı gerekıyordu şırıngayla da veremıyordum. Parmagımı cok guzel emıyordu beslenme sondası aldık sağdıgım sutu sırıngaya cektım beslenme sondasıyla parmagımı emdı. Dökmeden guzelce emdı onu. Ama sureklı memeyı teklıf edıyordum bır saat neredeyse ugrasıyordum o kadar aglıyordu ki parmagımla beslıyordum.3-4 gün de böyle gectı ama cok yorucu emmeyen bebek anneyı de psikolojik olarak çok etkiliyordu.
Hastaneye gitmiştik emzırme danısmanına gittim. O inatsa sen ondan da inat ol dedi. Aglasada memede tut acıkınca mecbur tutacak dedi. Evde asla o kadar aglatmazdım bıraz agladımı babasına verıyordum sakınlestırıyordu. Hemsırenın yanında agladı agladı tuttu memeyi başından destek verdı sadece hemsıre. Denk geldı tuttu heralde dedim cunku ara bir tutuyordu. Eve geldık tekrar denedım agladı yıne ama 2-3 dakıka sonra tuttu memeyı. Bu sekılde 3-4 kere aglayarak tuttu. Ama sonra alıstı. Masallah şimdide memeden ayrılmıyor aglamıyor da.
inanın sizde basarabilirsiniz.inşallah emer kuzularınız.