• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benimki de agladi simdi uyandi 6 da vermistim en son. Artik kendisi ogrendi agliyor acıkınca uyanıyor :KK66: Birsey sorucam ben sadece emziriyorum arada mama alip versemmi bilemedim
Yeterli değil mi ki sütün. Vericeksen bile eds yapmaya çalış benim bugünüm yine perişan geçti. Biberonu istiyor resmen. Şimdi uyudu daha. Memeyi tam boşaltmadığı için tembellik yapıyo o yüzden doyum sağlamıyo süt var aslında.
Bu gün 19 günlük olduk bizde
Maşallahh🌺 soğuk değilse evin arada çıkartabilirsin havalar iyice sıcak bunaltıyor. Ben hergün yıkıyorum, ona rağmen kafasında bile isilik çıktı.

Biz de perisaniz. Reflu oldu emdigini biraz biraz kustu 2 defa , sonra yine aç ve emmek istiyor haliyle Süt yetmiyor 🙄 mama vermek istemiyorum boş meme ağzında aç aç uyutmaya çalışıyorum bakalım . Sabahtan beri beni kitledigi için doğru düzgün bişey de yiyemedim ki süt olsun ...
O kadar iyi anlayabiliyorum ki seni. 2 lokma bişey bile ne kadar iyi gwliyor. Bu durumlarda ben o humana çayından yapıyorum. En azından idare ediyor. Yada hoşaf yapıp hazırda tutabilirsin ben bardağa koyup içiyorum. Ama bugün gittim bestlak alıcaktım yokmuş eczanede şu biberon isteği bni çok rahatsız etti.

Gunduzleri benim kızım uyumuyor geceleri uyuyor tam tersi olmasi.lazim degilmi gunduz hic bir is yapamiuorum o yuzden
Bu seferde gündüz iş yaparsında gece nasıl uyucaksın. İş falan şurda dursun ben tam bir düzene kadar toplu durmaya çalışıyorum o kadar çamaşır ve yemek dışında pek bişey yapamıyorum bende.

O kadar iyi anlayabiliyorum ki seni. 2 lokma bişey bile ne kadar iyi gwliyor. Bu durumlarda ben o humana çayından yapıyorum. En azından idare ediyor. Yada hoşaf yapıp hazırda tutabilirsin ben bardağa koyup içiyorum. Ama bugün gittim bestlak alıcaktım yokmuş eczanede şu biberon isteği bni çok rahatsız etti.
Ben de humana çay yapıyorum bişey yiyemedigimde ama bugün o bile çok etki etmedi sanki ... ya da benim mi kuruntum bilmiyorum memeler bazen boşmuş gibi geliyor ama bir sonraki alt açma seansinda bakınca Allahtan bezi ıslak oluyor :KK43: direniyorum mama vermeyip emzirmeye ama yine de her ağlama soru işareti bende, acaba aç mı doymuyor mu az mı besliyorum diye ... az önce yine biberon krizi yaşadık, biberona kadar memeyi almadı kıyamet kopardı, böyle olunca biberonu ağzına anlık dayayıp sakinlestirip hemen ardından memeyi veriyorum ne olduğunu anlamadan tutuyor. Sen de çok zorlanirsan dene canım

Son düzenleme:
Yeterli değil mi ki sütün. Vericeksen bile eds yapmaya çalış benim bugünüm yine perişan geçti. Biberonu istiyor resmen. Şimdi uyudu daha. Memeyi tam boşaltmadığı için tembellik yapıyo o yüzden doyum sağlamıyo süt var aslında.

Maşallahh🌺 soğuk değilse evin arada çıkartabilirsin havalar iyice sıcak bunaltıyor. Ben hergün yıkıyorum, ona rağmen kafasında bile isilik çıktı.
Benimki memeyi almiyo :110:bugün baya acıkmıştı verdim iki dk slikon ucla çekiyo uyuyor indirdiğinde geri kalkiyo geri veriyom geri uyuyor en sondada kıyameti kopardı ağlamaktan pes ettimbiberonla mama verdim onuda kustu ben napcam şimdi 😪😪😪

Kizlar catlaklar hala kirmizi haldeyken gideriilebiliyormus diye duydum. Dogru mu sizce? Bio oil marka gorunumde azalmaya yardimci deniyor ama alsam mi bilemedim
Ya hamıleyken duzenlı kullandım kullandım ,şimdi kullanmıyorum bi anlamı yokki ,keske dogum anından ıtıbaren kulkansaydık,cok gec kalmıs hussedıyorum kemdımı,cunku nasıl kılo alırken catlıyosa kiloverırken de catlıyor..

Biz de perisaniz. Reflu oldu emdigini biraz biraz kustu 2 defa , sonra yine aç ve emmek istiyor haliyle Süt yetmiyor 🙄 mama vermek istemiyorum boş meme ağzında aç aç uyutmaya çalışıyorum bakalım . Sabahtan beri beni kitledigi için doğru düzgün bişey de yiyemedim ki süt olsun ...
Reflu oldugunu nerden anladın canım , kusma sebebi reflu mudur

Ben de humana çay yapıyorum bişey yiyemedigimde ama bugün o bile çok etki etmedi sanki ... ya da benim mi kuruntum bilmiyorum memeler bazen boşmuş gibi geliyor ama bir sonraki alt açma seansinda bakınca Allahtan bezi ıslak oluyor :KK43: direniyorum mama vermeyip emzirmeye ama yine de her ağlama soru işareti bende, acaba aç mı doymuyor mu az mı besliyorum diye ... az önce yine biberon krizi yaşadık, biberona kadar memeyi almadı kıyamet kopardı, böyle olunca biberonu ağzına anlık dayayıp sakinlestirip hemen ardından memeyi veriyorum ne olduğunu anlamadan tutuyor. Sen de çok zorlanirsan dene canım
Az önce bizde bir kriz atlattık ki sorma. Katıla katıla ağladı. Mamayı kaşıkla verdim ama yok tatmin etmedi. Memeyi alıyo ilk başlardaki o yoğun süt gelirken sorun yok sonlara doğru azalıyo ya o zamn başlıyo bizim mesele. Memeyi verdim sonlara doğru uyuklarken verdim mamayı. Neyseki uyudu. Bugün bütün medikallerde arattım eşime 5 numaralı sonda bulamadı. İnternetten sipariş ettim.

Inşallah değişir benim umudum da 40 ının dolmasıydı umutsuzluğa kaptırma beni ya 😄😄
Umduğun gibi olsun inşallahh :) 🌼 her çocuk farklı. Ben büyük oğlanda hiç böyle şeyler yaşamadım. Garibimin bi faranjiti vardı 30 günlükken ateşle başladı. Ondan başka hiç bir şikayeti yoktu. Ne gaz ne emmek ne uyku sorunu hiç bişeyi yoktu.

Back
X