- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Benim ev serin olduğu için örtüyorm Ben yaozaman da terliyorlar sırtı falan terliyo hep valla nasıl giydirecegimi şaşırdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ev serin olduğu için örtüyorm Ben yaozaman da terliyorlar sırtı falan terliyo hep valla nasıl giydirecegimi şaşırdim
yok canim aksine sulu kakasiKabızlık falan yapmıyor mu peki
Tamam canım teşekkür ederim bugün Bizede verilerde ondanyok canim aksine sulu kakasi
Zor gerçekten Allah yardımcımız olsunBenim bebekte dünden beridir avuç avuç içtiğini kusuyor evime geldim çok huzursuz ne gece ne gündüz uyuyor bende yerimden kıbırdayamıyorum yalnız bakmak ne kadar zormuş ya bugün çok huzursuz![]()
bol bol içiyorum kayinvalidem muskat rendeledi sutume aslında karşıyım böyle şeylere ama ne bileyimBence kendin ic senden gecer zaten bebise
Yeterli değil mi ki sütün. Vericeksen bile eds yapmaya çalış benim bugünüm yine perişan geçti. Biberonu istiyor resmen. Şimdi uyudu daha. Memeyi tam boşaltmadığı için tembellik yapıyo o yüzden doyum sağlamıyo süt var aslında.Benimki de agladi simdi uyandi 6 da vermistim en son. Artik kendisi ogrendi agliyor acıkınca uyanıyorBirsey sorucam ben sadece emziriyorum arada mama alip versemmi bilemedim
MaşallahhBu gün 19 günlük olduk bizde
O kadar iyi anlayabiliyorum ki seni. 2 lokma bişey bile ne kadar iyi gwliyor. Bu durumlarda ben o humana çayından yapıyorum. En azından idare ediyor. Yada hoşaf yapıp hazırda tutabilirsin ben bardağa koyup içiyorum. Ama bugün gittim bestlak alıcaktım yokmuş eczanede şu biberon isteği bni çok rahatsız etti.Biz de perisaniz. Reflu oldu emdigini biraz biraz kustu 2 defa , sonra yine aç ve emmek istiyor haliyle Süt yetmiyormama vermek istemiyorum boş meme ağzında aç aç uyutmaya çalışıyorum bakalım . Sabahtan beri beni kitledigi için doğru düzgün bişey de yiyemedim ki süt olsun ...
Bu seferde gündüz iş yaparsında gece nasıl uyucaksın. İş falan şurda dursun ben tam bir düzene kadar toplu durmaya çalışıyorum o kadar çamaşır ve yemek dışında pek bişey yapamıyorum bende.Gunduzleri benim kızım uyumuyor geceleri uyuyor tam tersi olmasi.lazim degilmi gunduz hic bir is yapamiuorum o yuzden
Ben de humana çay yapıyorum bişey yiyemedigimde ama bugün o bile çok etki etmedi sanki ... ya da benim mi kuruntum bilmiyorum memeler bazen boşmuş gibi geliyor ama bir sonraki alt açma seansinda bakınca Allahtan bezi ıslak oluyorO kadar iyi anlayabiliyorum ki seni. 2 lokma bişey bile ne kadar iyi gwliyor. Bu durumlarda ben o humana çayından yapıyorum. En azından idare ediyor. Yada hoşaf yapıp hazırda tutabilirsin ben bardağa koyup içiyorum. Ama bugün gittim bestlak alıcaktım yokmuş eczanede şu biberon isteği bni çok rahatsız etti.
Aminn amin inşallahZor gerçekten Allah yardımcımız olsun
Benimki memeyi almiyoYeterli değil mi ki sütün. Vericeksen bile eds yapmaya çalış benim bugünüm yine perişan geçti. Biberonu istiyor resmen. Şimdi uyudu daha. Memeyi tam boşaltmadığı için tembellik yapıyo o yüzden doyum sağlamıyo süt var aslında.
Maşallahhsoğuk değilse evin arada çıkartabilirsin havalar iyice sıcak bunaltıyor. Ben hergün yıkıyorum, ona rağmen kafasında bile isilik çıktı.
Sen hangi reflu yatagını kulkanıyorsun canım, varmı onerın ? Yatas fln mıBen cok memnun kaldım belki iyi gelir kusmalari azalir canim
Ya hamıleyken duzenlı kullandım kullandım ,şimdi kullanmıyorum bi anlamı yokki ,keske dogum anından ıtıbaren kulkansaydık,cok gec kalmıs hussedıyorum kemdımı,cunku nasıl kılo alırken catlıyosa kiloverırken de catlıyor..Kizlar catlaklar hala kirmizi haldeyken gideriilebiliyormus diye duydum. Dogru mu sizce? Bio oil marka gorunumde azalmaya yardimci deniyor ama alsam mi bilemedim
Reflu oldugunu nerden anladın canım , kusma sebebi reflu mudurBiz de perisaniz. Reflu oldu emdigini biraz biraz kustu 2 defa , sonra yine aç ve emmek istiyor haliyle Süt yetmiyormama vermek istemiyorum boş meme ağzında aç aç uyutmaya çalışıyorum bakalım . Sabahtan beri beni kitledigi için doğru düzgün bişey de yiyemedim ki süt olsun ...
Az önce bizde bir kriz atlattık ki sorma. Katıla katıla ağladı. Mamayı kaşıkla verdim ama yok tatmin etmedi. Memeyi alıyo ilk başlardaki o yoğun süt gelirken sorun yok sonlara doğru azalıyo ya o zamn başlıyo bizim mesele. Memeyi verdim sonlara doğru uyuklarken verdim mamayı. Neyseki uyudu. Bugün bütün medikallerde arattım eşime 5 numaralı sonda bulamadı. İnternetten sipariş ettim.Ben de humana çay yapıyorum bişey yiyemedigimde ama bugün o bile çok etki etmedi sanki ... ya da benim mi kuruntum bilmiyorum memeler bazen boşmuş gibi geliyor ama bir sonraki alt açma seansinda bakınca Allahtan bezi ıslak oluyordireniyorum mama vermeyip emzirmeye ama yine de her ağlama soru işareti bende, acaba aç mı doymuyor mu az mı besliyorum diye ... az önce yine biberon krizi yaşadık, biberona kadar memeyi almadı kıyamet kopardı, böyle olunca biberonu ağzına anlık dayayıp sakinlestirip hemen ardından memeyi veriyorum ne olduğunu anlamadan tutuyor. Sen de çok zorlanirsan dene canım
Valla 40+1 olduk ama :)) değişen bişey yokHerkes 40 çıkarsa rahat edersiniz diyorlar rabbim buradaki tüm annelerimizin yardımcısı olsun inşallah 40 çıkınca hepimiz rahat etcez inşallah ☺
Inşallah değişir benim umudum da 40 ının dolmasıydı umutsuzluğa kaptırma beni yaValla 40+1 olduk ama :)) değişen bişey yok
Umduğun gibi olsun inşallahh :)Inşallah değişir benim umudum da 40 ının dolmasıydı umutsuzluğa kaptırma beni ya![]()