- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Rabbim yardımcın olsun canım bende bilirim o psikolojiyi inşallah sen kazanacaksınBiz bugün komple savaş halindeydik inşallah başarırız dua et lütfen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim yardımcın olsun canım bende bilirim o psikolojiyi inşallah sen kazanacaksınBiz bugün komple savaş halindeydik inşallah başarırız dua et lütfen![]()
Yok canım benim ipler mor böyle arasından sarı akıyor aynı Bi sivilceden çıkan akıntı gibiDikiş olmasın onlar canım benimde çünkü sarı iple yapmışlardı düşüyor yavaş yavaş
Bende o gün sabah sinirlendim dedim ya baktı baktı gözümün içine hani napayım elim mahkum sana der gibi bi kötü olsum. Bi de bütğn gün memeyle savaşınca küstü mü acaba bana diye yedim kendimi. Hormonlarımı aldırsak napsak :))Ya onlar bizim hayatımızın anlamı ve en buyuk mucizemiz, dünyanın en büyük serveti , uyydugunda bile cok ozledıklerımız , hormonlar heralde .. zaten en buyuk vıcdan azabım ve uzuntum de bu stresımın ona da yansıması.. emerken gozlerımın içine bakıyo sanki bakısıyla konusuyo gibi , o an okdr kotu hıssettım ki kemdimi , alışıcaz ınsallah ,yetişices bişekılde , dayanıcaz uykusuz olsak ta mutlu olmaya
Doktorumuz 2 defa gaz çıkardığından emin ol dedi bana. Ama herzamanda gazı olmayabilir dedi. Anlamak güç. Uğraşıyorum dakikalarca bazen ileri geri sallıyorum kola şişesi gibi pısss yapıyo :))) bazende gerçekten yarım saat çıkarmıyo. O zaman koyuyorum yatağına.Ne kadar gaz cıkarmak gerekıyo, atıyorum 2 gegirme ,atıyırum şu kadar dakka , diye bişey var mı , ben emın olamıyorum
Hoşgeldin açlık oyunlarına :))Bende gizli savaşlardanım![]()
Allah allah neden böyle yapıyo bu çocuklar anlaşmış gibi. Bende De aptamilin klasiği vardı açtık gaz yaptı diye 1-2 kere kullanmıştık. Sonra conformil aldık. Dolmuştur 4 hafta. Atıcaktım bendeCanım senin dediğini bende fark ettim ilk süt çok geliyo emiyo hızlı hızlı sonlara doğru iki çekiyo bırakıyor sinirleniyor.Mama da almadım önceki mama yı bitiremedik 4 hafta doldu atıcam mecbur bir sürü kaldıjapon88
Demi ,ben de küstüğünü kırıldıgını falan düşünuyorum bazen :))Bende o gün sabah sinirlendim dedim ya baktı baktı gözümün içine hani napayım elim mahkum sana der gibi bi kötü olsum. Bi de bütğn gün memeyle savaşınca küstü mü acaba bana diye yedim kendimi. Hormonlarımı aldırsak napsak :))
Anlamadım ki bende geçen sen yazınca fark ettim gazı var ondan yapıyor diye düşünüyordum ama bence o yüzden böyle yapıyor. Bizimde aptamildi baya kullandım ama bitmedi yazık ya boşa gidiyor.Allah allah neden böyle yapıyo bu çocuklar anlaşmış gibi. Bende De aptamilin klasiği vardı açtık gaz yaptı diye 1-2 kere kullanmıştık. Sonra conformil aldık. Dolmuştur 4 hafta. Atıcaktım bende
Benimde sarı akintimBen daha alttan aynayla bakmaya cesaret edemedim,etkilenirim falan diye bakmadim hicama pedimde sarı akinti gibi şeyler goruyorum insallah senin bahsettiginden dolayi degildir
![]()
Sizlerin normal dogummuyduBenimde sarı akintim
Evet normal canimSizlerin normal dogummuydu
Benimki bazen sesli çıkarmıyor belli belirsiz bi puf şeklinde çıkıyor gazı . Belki cikarmistir . Ben emin olamadigimda sırtını sivazlarken baş parmağımla mide siskinligini de kontrol ediyorum. Gerginse bekliyorum, yumusaksa 5-10 dk kadar kucağımda tutup sonra yatiriyorum, o sürede yeni gaz da gelebiliyo :)Şimdide gaz çıkarmadı diye gözüme uyku girmiyo. O kadar uğraştım.
Inşallah canımRabbim yardımcın olsun canım bende bilirim o psikolojiyi inşallah sen kazanacaksın![]()
Ay ben hiç bakmiyom valla bisey varsada görmemYok canım benim ipler mor böyle arasından sarı akıyor aynı Bi sivilceden çıkan akıntı gibi
Ben oturup ağladım dün bide ufak krizler geçirdimBende o gün sabah sinirlendim dedim ya baktı baktı gözümün içine hani napayım elim mahkum sana der gibi bi kötü olsum. Bi de bütğn gün memeyle savaşınca küstü mü acaba bana diye yedim kendimi. Hormonlarımı aldırsak napsak :))
Bugünde savascaz bakalım nasıl olcak canım seninki nasıl tutmuyo benimki tutsa emiyo ama tutmak istemiyo yumrukluyo göğsümü inanHoşgeldin açlık oyunlarına :))
Canım sen nasıl emziriyorsn ki şuan ne veriyosunBen oturup ağladım dün bide ufak krizler geçirdim![]()