- 30 Nisan 2018
- 2.175
- 3.091
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 defa mı ben Bi kere zor bela çıkartıyorum bazen hiç çıkmıyor bide 2 defa hiç uyumaz bebe o zamanDoktorumuz 2 defa gaz çıkardığından emin ol dedi bana. Ama herzamanda gazı olmayabilir dedi. Anlamak güç. Uğraşıyorum dakikalarca bazen ileri geri sallıyorum kola şişesi gibi pısss yapıyo :))) bazende gerçekten yarım saat çıkarmıyo. O zaman koyuyorum yatağına.
Bilmem ki bende anlamadımneden öyle diyorlar bilmiyorum hic![]()
Acaba biberonun delikleri çok mu genişti canım tazikli mi girdi boğazınaİlk kez sutu sagdim biberonla verdim resmen boğuluyor gibi oldu kustu ictiginide sevmedi biberonu hiç ya
Yavaş akimli aslında ya aparati var alisamadiAcaba biberonun delikleri çok mu genişti canım tazikli mi girdi boğazına
Bu elektrikli ana kucaklarndan kullanan var mı? İşe yarayan bişey mi?
Demir ilaci 4.ay basliyorHanımlar sağlık ocağının verdiği damlayı kullanıyor musunuz bebek için demir ilacı
Benim ilk kizim da da oyle dediler ama bi 9 ay filan sürdüHerkes 40 çıkarsa rahat edersiniz diyorlar rabbim buradaki tüm annelerimizin yardımcısı olsun inşallah 40 çıkınca hepimiz rahat etcez inşallah ☺
Kaşıklı biberon gibi bişeyler var onlarla dene istersen canımYavaş akimli aslında ya aparati var alisamadi
Ayy Allah korusunBenim ilk kizim da da oyle dediler ama bi 9 ay filan sürdü![]()
Kemerli olanındanmı canımBen Sevi Bebeden almistim cok memnunum bebegim cok nadir kusuyor bi dene istersen
Gaz çıkarma esnasında değil de emme sonrası direk süt şeklinde kusuyor bazen canım, arada bir de mide içeriğinin ağzına geldiğini fark ediyorum, yüzünü ekşitiyor, yutkunuyor ya da çiğneme hareketi yapıyor mesela .. bezini değiştirirken ağzına süt geliyor bazen çıkarıyor. Bunlar reflu belirtileri
Emzirdikten sonra en az 45 dk kucağımda dik pozisyonda uyutuyorum sonra yatağına bırakıyorum ben
Ben nolur nolmaz diye süt içeren hiçbir şey de yemiyorum ki ... reflu yapan şeyleri de yemiyorum ve daha pek çok şeyi ...Benimkide aynisi, acaba fizyolojik reflu mu yoksa hastalik olarak mi refludurgecen ayni belirtileri olan birinin bebeginde laktoz alerjisi sut alerjisi cikmis
Canım zaten emmesi 40 dk yi buluyor. 40-45 dk da ben kucağımda tutuyorum, 2 saat aralıklı emzirsem bana kalıyor yarım saat .. geceleri emme aralığı artıyor da Allahtan bir iki saat dinlenebiliyorum. Ki gece boyu maksimum 3 ya da 4 saat uyuyorumdur.Ben cogu zaman yatağına yatiramiyorum, kucağımda uyutuyorum sabaha kadar![]()
Bu arada mide içeriğinin bagirsaklara geçişi yaklaşık 1 saatte oluyor(pilorstenozunda bebekler beslenmeden yaklaşık 1 saat sonra kusarlar bilgisinden yola çıkarakBen cogu zaman yatağına yatiramiyorum, kucağımda uyutuyorum sabaha kadar![]()
Sormaya korkuyorum,neler reflu yapıyormusBen nolur nolmaz diye süt içeren hiçbir şey de yemiyorum ki ... reflu yapan şeyleri de yemiyorum ve daha pek çok şeyi ...
Hangi marka model aldınız sorması ayıp ? Biz daha küçüğüz ama yinede durmayınca alternatif olur mu merak ediyorumBen yeni kullanmaya başladım, normalde kucak dışında uyumuyordu ama onun içinde uyudu cok guzel
Acili baharatlar, çay-kahve-kola gibi kafein içeren içecekler, tahin, soğan sarimsak, çikolata... gaz yapan yiyecekler de gazı artırarak dolaylı reflu yapabiliyorlar, onlar da inek sütü içeren her şey, lahanagiller, asitli içecekler, baklagiller ve bazen çiğ sebzelerSormaya korkuyorum,neler reflu yapıyormus![]()
Benim bebek de aynisi canim ama ben gaza bagliyorum yanlis mi dusunuyorum. Cunku gazini cikarirkwn veya kendini sıkarken kusuyor mesela. Bir de bazi gunler daha fazla kusuyor. Sebebini anlamadim. Iki gundur gazi da cok fazlaBenimkide aynisi, acaba fizyolojik reflu mu yoksa hastalik olarak mi refludurgecen ayni belirtileri olan birinin bebeginde laktoz alerjisi sut alerjisi cikmis