Aminnn hayırlı olsun canım, biz de yarın cıkarcaz , senin bebiş ne zanan dogduydu? Hayırlı gğzel uzunömrü olsun ınssKizlar kirkimizi cikardik cok sukur. Rabbim saglikla buyumelerini de cocuklarini gormeyi de nasip etsin hepimize amin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn hayırlı olsun canım, biz de yarın cıkarcaz , senin bebiş ne zanan dogduydu? Hayırlı gğzel uzunömrü olsun ınssKizlar kirkimizi cikardik cok sukur. Rabbim saglikla buyumelerini de cocuklarini gormeyi de nasip etsin hepimize amin![]()
Neler yaptınız 40 ucurmada, ozel bişeyler yaptınızmıKizlar kirkimizi cikardik cok sukur. Rabbim saglikla buyumelerini de cocuklarini gormeyi de nasip etsin hepimize amin![]()
An-nehhh ten anne demek istemiş , anne demek meme yada kucak demek:)) eşim bana sizin ilişkiniz çıkar ilişkisi seni meme için istiyo ama bizimki başka diyo :))Bizim kız bana isim takmış : Neh.neeeh diye ağladığında biliyorum ki ya meme ya da benim kucagimi istiyor
![]()
24 günlük canımKaç günlük oldu senin bebis
Aminnnn inşallah o günleri de görelim :) Bizim de pazar günü çıkıyor nasipseKizlar kirkimizi cikardik cok sukur. Rabbim saglikla buyumelerini de cocuklarini gormeyi de nasip etsin hepimize amin![]()
Evet onlarınki direk yokAn-nehhh ten anne demek istemiş , anne demek meme yada kucak demek:)) eşim bana sizin ilişkiniz çıkar ilişkisi seni meme için istiyo ama bizimki başka diyo :))
Bende yapmadı ✌şu emzik olayına taktım.. emzik meme reddi yapar mı?
Ben bazen 2 defa veriyorum. Cok kusup arandığında ama bende süt yoksa ...Sadece 1 kere denemek icin verdim uyudu 2 bucuk saat ama bi dahakine yine uyandi. Belki versem uyuyacak yine canim ama sabah ben uyuyunca bizimkiler mecburen mama veriyor. Ben de mama verirsem 2 defa mama vermis olcaz diye sabretmeye calisiyorum. Saglikli olsun da dayancaz canim
Ben aldım internetten ama kullanamadım malesefKızlar phyto marka sac boyaso kullanan var mı memnun musunuz ,bıtkıselmiş bu yada onerınız varmı
Sür kafana poşet tak, bebisi emzir, duşa gir . Yapılır benceBen aldım internetten ama kullanamadım malesefyani evde boya yapamadım bekletipsn kırk saat heleki şu halde daha bi imkansız sanki
Bizde yarın 1 aylık olucazAminnn hayırlı olsun canım, biz de yarın cıkarcaz , senin bebiş ne zanan dogduydu? Hayırlı gğzel uzunömrü olsun ınss
Kaç saaatBen aldım internetten ama kullanamadım malesefyani evde boya yapamadım bekletipsn kırk saat heleki şu halde daha bi imkansız sanki
Emzirmeyle geçmezse duşa gir ve biraz elinle sağ canım bende de oluyordu ilk çocukta bunda daha yaşamadım şükürKızlar bugün göğsümde ağrı oldu hani süt dolu olur da emer geçer ya onun gibi sızlama ve ağrı ama emdiği halde geçmedi hala devam ediyor neden acaba