Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım burda dediler duşa girip masaj yaparak sağın rahatlatıyormuş inşallah seninde rahatlarGöğsümde ince sızı vardı ama yoğun mastit olmaya başlamışım annelertavsiyesi olanı beklerim.. bol bolda emzirmeye çalışıyordum halbuki
Biz Dr harici 2 kez çıktık dışarı, birinde balık ekmek alıp sahilde yedik birinde de öylesine bi yerlerde sosyal mesafeye uyarak oturduk..Günaydın kızlar bebegin 40 çıkmadan gittiniz mi bı yerlere ben hergun cikiyorum evden nerdeyse
Ben 7 Haziran nasıl oluyo o zaman8 haziranda yaptim dogumu canim
Bir kaba kaynar su koy üzerine bir çarşaf al onun buharına göğsünü sağ canımGöğsümde ince sızı vardı ama yoğun mastit olmaya başlamışım annelertavsiyesi olanı beklerim.. bol bolda emzirmeye çalışıyordum halbuki
Günde 10 defa kaka yapmayla 10 günde 1 kaka yapmasına kadar olan aralık normal canımKızlar selam nasılsınız nasıl gidiyor bazı arkadaşlar bebeğim kaka yapmıyor falan demiş benim bebişin her bezinde oluyor muhakkak iyi mi bu kötü mü aklıma takılıyor.
Bir duşa gir sağ elinle sonra çıkınca da bebeğini emzir rahatlatır inşallah bu dediklerim benim bildiğim yöntemler bunlarGöğsümde ince sızı vardı ama yoğun mastit olmaya başlamışım annelertavsiyesi olanı beklerim.. bol bolda emzirmeye çalışıyordum halbuki
Anladım canım sağolGünde 10 defa kaka yapmayla 10 günde 1 kaka yapmasına kadar olan aralık normal canım
Sancisi olmuyor mu peki? Bugun doktora goturdum neden boyle oldu 4 gundur diye. Galiba kolik bebegimBenimki 5 gündür kaka yapmadı![]()
Takvimle degil de gun sayarak hesap yapiyor annem. Dun banyomuzu yaptik o yuzdenBen 7 Haziran nasıl oluyo o zaman![]()
Olmaz mı ? O yüzden sürekli kucağımda uyuyor ya da ağlıyor. .. moralimi enerjimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama ben de içten cokmek uzereyim valla canimSancisi olmuyor mu peki? Bugun doktora goturdum neden boyle oldu 4 gundur diye. Galiba kolik bebegimartmasindan korkuyorum. Hep de korkuyordum kolik olmasindan
Dr ne dediSancisi olmuyor mu peki? Bugun doktora goturdum neden boyle oldu 4 gundur diye. Galiba kolik bebegimartmasindan korkuyorum. Hep de korkuyordum kolik olmasindan
Benim bebeğimde gaz damlasını veriyorum etki etmiyor gazını yapıyor yine sancısı var kakasını yapıyor yine sancısı var bırakmıyor emsin de hem sancı hem açlık birlikte ağlıyor çok zor ya onları öyle çaresiz izlemekSancisi olmuyor mu peki? Bugun doktora goturdum neden boyle oldu 4 gundur diye. Galiba kolik bebegimartmasindan korkuyorum. Hep de korkuyordum kolik olmasindan
Belki sancısı vardır canım olmadığını nerden biliyon benim bebeğimde aynı senin bebeğin gibi gaz çıkartıyor kaka yapıyor ama yine de sancısı var ememiyor ayağını karnına çekiyor hepKızlar ya bebeğim emerken ağlıyor bi anda bırakıyo sürekli, gazı falan yok sütte geliyo anlamıyorum yani kaç gündür böyle bu durumu yaşayan var mı sakin emmiyo..
Benimkide öyke emerken kıvanıyor bırakıp kafasını vurmaya başlıyor bazen.gazlanıyor ondandır canımKızlar ya bebeğim emerken ağlıyor bi anda bırakıyo sürekli, gazı falan yok sütte geliyo anlamıyorum yani kaç gündür böyle bu durumu yaşayan var mı sakin emmiyo..
Canım ben 8 günlükten itibaren her gün düzenli olarak hava almaya çıkardımGünaydın kızlar bebegin 40 çıkmadan gittiniz mi bı yerlere ben hergun cikiyorum evden nerdeyse
Benımki süt azaldıgında cıldırıyı ,süt oldugundan emın mısın, diğer dolu memeye gectıgumde sakınlıyo ordan anlıyorum benKızlar ya bebeğim emerken ağlıyor bi anda bırakıyo sürekli, gazı falan yok sütte geliyo anlamıyorum yani kaç gündür böyle bu durumu yaşayan var mı sakin emmiyo..