- 12 Şubat 2020
- 223
- 208
- 23
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet dün verdiğim mamaya koydum . Bugün mama vermedim zeytinyağı da vermedim ... 2 gün oldu kaka yapmayalı yine .. yarın bakicam veririm belkiZeytinyağı denemişmiydin? Bizi çok rahatlattı. Mamasının içine koymuştum ben
Bizde bugün kaka yok. Umarım yaarın yapar zorluk çıkarmazEvet dün verdiğim mamaya koydum . Bugün mama vermedim zeytinyağı da vermedim ... 2 gün oldu kaka yapmayalı yine .. yarın bakicam veririm belki
Hava güzelse arada çıkar ama rüzgar varsa arabasında dursun nolacamYa biz bugun 2 saate yakın kaldık ta, korkuttular beni , okadar kalınır mı minicik bebek diye
Doğum öncesi kullandığım kan duruyo başka bi kan hapi yazmis degerlerime bakip yazdi dusuk gordu demek ki canim. D vitamini da her doktor ayri bi sey verebilir saglik ocaklari ucretsiz veriyor ama onlarin ici pek temiz degil icerigi temiz bi sey kendin de alabilirain doktor onerdikten aonraÇok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için, inşallah :) artık son haftalardayım :)
D vitamini için verdiği ilacın ismi neydi ? Birde kan hapını ne amaçlı verdi size , doğumdan önce de kullanmışmıydınız ?
bende de oluyor.ben yatarken bebek üstümde o şekilde mi oluyor?canim yatar pozisyonda verirsen sut akisin yavaslar öyle ver göğsün cok dolu olduğu zaman
Komşu gelmek istiyo bizde de. Korksam da gelecek sanırımOyyyy kızlar, kırkımızın cıktıgını duyan bi yakın gelmek istedi , kabul etmemezlık yapamadım ama nasıl olcak bilmem , eşimin amcası ve cocukları ,baya da yakınlar . Umarım bebegı kucaklarına falan almazlar, geldıklerınde ellerınuzı yıkarmısınız desek ayıp mı olur, kolonya mı dokerız, bi de maskeyle karsılasak ta ayıp ılur sanırımsizler nasıl yapıosunuz bebe gorme konularını
Bol bol yeşillik ye canım roka tere dere otu süt yapıyor onlarHavalar çok sıcak yemek yenilmiyor yemek yenilmeyince sütte olmuyor off soğuk olması Bi yandan kötü sıcak olması ayrı kötü siz nasıl besleniyorsunuz![]()
Zeytin yağı sürüyorum bütün vücudunaArkadaşlar bebislerinizin vücudunu banyo sonrası ne ile nemlendiriyor sunuz, ozellkle boyun kol kıvrımı kısımlarını
Bu bebişler niye böyle yapıyorlar yaBizde bugün kaka yok. Umarım yaarın yapar zorluk çıkarmaz
Ben hala evime gecemedim kizlar annemdeyim, hala hiç bi is yapmışlığım yok sadece bebise bakiyorum, onuda annemlerle paylaşarak. Eve geçince iki çocuk cidden zor olucak, annem, kardeşim tabi yine benimle gelecek bi sure durcak insallah. Kizimda bu sene anaokuluna başlayacak, cok gitmek istiyor bazen korona yuzunden gitmesini istemiyorum ama ozel oldugu icin daha dikkatli olacaklarını dusunuyorum. Çocukları olanlar ne yapacaklar bu süreçte acaba ??
Sancili ama gaz şurubu veriyorum onun sayesinde iyi rahat ,ama kakada yapsa daha iyi olcak her bez degismede ayaklarini yaptırıyorum bugunde yapmadi halaMamadan hemen sonra yapmıştı. Sancılı mı peki. Birazda bacaklarını aşağı yukarı yavaşca hareket ettirsen, belki yardımcı olur.
Bende onu kullanıyorum ilk bizimde öyleydi sabah 5 e kadar ağlıyordu sancı oluyordu sonra düzeldi ağlamıyorKizlar biogaia verdi doktorumuz ve dun 18 30 da verdim 5 damla. Baya iyi uyudu ve kakasini sulu sulu yapti sevindik falan ama gecen 12 den beri uyumadik. Sulu kaka yapiyor ve ishalde karin agrisi olur ya oyle bi agri cekiyor bebegimdaha beter etti bu ne yapayim devam mi edeyim birakayim mi? Eskisinden beter oldu garibim
Aynı gün olabilir miş banyo hemşire öyle demişti bana canımKizlar 1. Ay aşisindan sonra bebegi ne zaman yikadiniz hemen yikayabiliyormuyuz
Ne olur ne olmaz diye yikamadim dun bugün yıkarım normalde hergun yikiyorumKizlar 1. Ay aşisindan sonra bebegi ne zaman yikadiniz hemen yikayabiliyormuyuz