• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Arkadaşlar bebislerinizin vücudunu banyo sonrası ne ile nemlendiriyor sunuz, ozellkle boyun kol kıvrımı kısımlarını

Çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için, inşallah :) artık son haftalardayım :)
D vitamini için verdiği ilacın ismi neydi ? Birde kan hapını ne amaçlı verdi size , doğumdan önce de kullanmışmıydınız ?
Doğum öncesi kullandığım kan duruyo başka bi kan hapi yazmis degerlerime bakip yazdi dusuk gordu demek ki canim. D vitamini da her doktor ayri bi sey verebilir saglik ocaklari ucretsiz veriyor ama onlarin ici pek temiz degil icerigi temiz bi sey kendin de alabilirain doktor onerdikten aonra

canim yatar pozisyonda verirsen sut akisin yavaslar öyle ver göğsün cok dolu olduğu zaman
bende de oluyor.ben yatarken bebek üstümde o şekilde mi oluyor?
Oyyyy kızlar, kırkımızın cıktıgını duyan bi yakın gelmek istedi , kabul etmemezlık yapamadım ama nasıl olcak bilmem , eşimin amcası ve cocukları ,baya da yakınlar . Umarım bebegı kucaklarına falan almazlar, geldıklerınde ellerınuzı yıkarmısınız desek ayıp mı olur, kolonya mı dokerız, bi de maskeyle karsılasak ta ayıp ılur sanırım🤨sizler nasıl yapıosunuz bebe gorme konularını
Komşu gelmek istiyo bizde de. Korksam da gelecek sanırım

Kizlar biogaia verdi doktorumuz ve dun 18 30 da verdim 5 damla. Baya iyi uyudu ve kakasini sulu sulu yapti sevindik falan ama gecen 12 den beri uyumadik. Sulu kaka yapiyor ve ishalde karin agrisi olur ya oyle bi agri cekiyor bebegim😕daha beter etti bu ne yapayim devam mi edeyim birakayim mi? Eskisinden beter oldu garibim

Ben hala evime gecemedim kizlar annemdeyim, hala hiç bi is yapmışlığım yok sadece bebise bakiyorum, onuda annemlerle paylaşarak. Eve geçince iki çocuk cidden zor olucak, annem, kardeşim tabi yine benimle gelecek bi sure durcak insallah. Kizimda bu sene anaokuluna başlayacak, cok gitmek istiyor bazen korona yuzunden gitmesini istemiyorum ama ozel oldugu icin daha dikkatli olacaklarını dusunuyorum. Çocukları olanlar ne yapacaklar bu süreçte acaba ??

Ben krese baslattim canim. 2 haftadir gidiyor..2 cocukla yalniz mumkun degil yoksa..su anda bile.aksamlari ve haftasonlari cok zorlaniyorum. Kizim normalde cok soz dinlerdi, uyumluydu..simdi hic dinlemiyor. Hep bebegi sevmek istiyor ama alttan alta canini yakabiliyor

Bebeği pamukcuk olam var mı, karbonatlı suuls temızlıyorum amadilin arka tarafına gıdemıyorum korkuyorum, bu nasıl geccek ya 😐

Mamadan hemen sonra yapmıştı. Sancılı mı peki. Birazda bacaklarını aşağı yukarı yavaşca hareket ettirsen, belki yardımcı olur.
Sancili ama gaz şurubu veriyorum onun sayesinde iyi rahat ,ama kakada yapsa daha iyi olcak her bez degismede ayaklarini yaptırıyorum bugunde yapmadi hala

Son düzenleme:
Bende onu kullanıyorum ilk bizimde öyleydi sabah 5 e kadar ağlıyordu sancı oluyordu sonra düzeldi ağlamıyor

Kizlar biogaia verdi doktorumuz ve dun 18 30 da verdim 5 damla. Baya iyi uyudu ve kakasini sulu sulu yapti sevindik falan ama gecen 12 den beri uyumadik. Sulu kaka yapiyor ve ishalde karin agrisi olur ya oyle bi agri cekiyor bebegim😕daha beter etti bu ne yapayim devam mi edeyim birakayim mi? Eskisinden beter oldu garibim
Bende onu kullanıyorum ilk bizimde öyleydi sabah 5 e kadar ağlıyordu sancı oluyordu sonra düzeldi ağlamıyor

Back
X