Bende elimden geldiği kadarıyla bir düzen oturttum. Saat sistemi bende de var. Bebeklerim ikiz olduğu için bu sistem beni çok rahatlattı. 23 Haziran da doğum yaptım. 30 günlük olana kadar 2 saatte bir besledim. Gece gündüz ayırt etmeden 2 saat odaklı gittim. Mama ve meme birlikte gidiyor. 30 günlük olana kadar mama ağırlıklı ilerledik. Önce alt açıyorum buna alıştılar mesela şimdi altları ıslak beslenme istemiyorlar. Önce alt açma sonra beslenme en son gaz ile kapanış. İki bebek olduğu için araya yarim saat fark bıraktım. 1 aylık aşı için perşembe günü gittik çok şükür ikiside gayet güzel kilo almışlar. Uykuda sadece bir haftalardır sorun yaşıyorum gece uykusuna damakta geç kalıyoruz. 10 da başlayıp 2 de sona eren bir huzursuzluk oluyor. 2 de uyuduklarında tam gece uykusu oluyor. İki saatte beslenme için uyanıp uykuda her işlerini hallediyorum. Ne olduğunu anlamadan geçiyor

perşembeden beri beslenme aralığını 3 saate çıkardım. Gündüz oğlum uyanıkken sakin duruyor ama kız sürekli mız mız. Oyun saati yapmak istiyorum ama iki bebekle ve kızın ağlamaklı haliyle nasıl olacak bunu düşünüyorum