CANım ne zamandır aklılmasın nasıl gidiyor? Mama için anne sütüyle birlikte veriyorsan Gallia Relais verebilirsin. Burada hastanelerde falan genelde hep gallia kullanıyorlar. Relais olan çeşidi anne sütü ile mix beslenme yapanlara özel bağlayıcı mama ve anne sütüne çok yakın. Ve hatta anne sütü gibi 2-2,5 saate acıktırır bebeğini. Mama yemiş gibi olmuyor bebek, kusmadı, kabız da olmadı benim kızım bu mamayla. 1,5. Ayında gazı var diye Novalac markasına geçtik. Reflü için vs bir sürü çeşidi var. Biz anti colique aldık gaza karşı olanı. Bu gallia ya göre biraz daha yoğun ve yağlı bir mama ve bebek 5 saat acıkmadan durabiliyor. Bizde bu da kabızlık vs yapmadı. Tabi anne sütüyle birlikte alıyor. Ama gallia içerken her bezi kakalıydı nerdeyse. Bunda günde 3 kere falan yapıyor ama büyüdüğü için de olabilir o.
Ben doktora mama değiştirdik diye haber vermiştim sağlık defterine yazıyorlar aldığı mamayı çünkü. O sırada sordum sorun olur mu en iyisi hangisi diye. Eczanede satılan mamaların hepsinin aynı standartlarda kontrollerden geçtiğini söyledi ve bebeğe iyi gelen mama en iyi mamadır dedi. Hipp de iyidir o yüzden için rahat olsun. Memnun kalmazsan bu bahsettiğim mamaları deneyebilirsin.
İyi bir doktor bulabildin mi bu arada ?