2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Vitamin hapı olarak neler kullanıyorsunuz bakalım, hemşire bir arkadaşımın profesöründen öğrendiğine göre çinko bebekte beyin gelişimi açısından çok önemliymiş bu da bize verilen vitamin haplarımın içerisinde oluyormuş , ben imom Omega kullanıyorum içerisinde balık yağı da var tüm vitaminlerde ve çinko da var biraz pahalı ama kaliteli bir ürün
Vitabiotics Pregnacare Max kullanıyorum. Max serisi Türkiyede yok ama Pregnacare Original var. Ben memnunum. Max serisinin içinde 2 ayrı tablet var. Biri Omega 3 balık yağı, her gün bir tane alınıyor, diğeri vitamin mineral tableti, o da sabah akşam alınıyor. Max serisinin bir özelliği de folik asit aktif halde bulunuyor folat olarak. Turkiyedeki linkini buldum. ekledim aşağıda

Canım rahim agzında kısalma ya da acılma mı var?
Proluton kullanıyor musun?
Yatak istirahati mi verdi Dr?
Yatak istirahatı verdi raporluyum spor vs yasak.Yurumeyi sordum kendini yormadigin sürece cok az yürü istersen demişti ama denedim 10 dk eşimin koluna girip yürüdüm siddetli şancim başladi.Kardesime bazen gidiyorum uzanıyorum gider gitmez oyle iste canim.Benim doktorum ilaç konusunda çok cimri yoğun kanamam old kendisi gördü halimi ilaç posetimde bir önceki kanamadan progesteron iğnem fitillerim haplarım vardı kullanayim mi dedim hepsinin zararlarını saydı bana şu ilacın bebeğe anneye şu etkisi var diye bir tek progesteron 100 mg günde 1 kez fitil kullanıyorum onu da versem mi vermesem mi diye düşündü 😊

Canım rahim agzında kısalma ya da acılma mı var?
Proluton kullanıyor musun?
Yatak istirahati mi verdi Dr?
Kisalma en son bakıldığında yoktu 10 gün de 1 kontrole gidiyordum ama muayene ücreti vs bütçemizi zorladı son gittiğimde hemşireyle görüştüm 10 günde bir gelmesem olur mu diye tamam dedi o da ama dikkat et şimdi detayli ultrason icn gidicem yani tam 1 ay kontrole gitmemiş olacağım inş bir sorun yaşamam

Vitabiotics Pregnacare Max kullanıyorum. Max serisi Türkiyede yok ama Pregnacare Original var. Ben memnunum. Max serisinin içinde 2 ayrı tablet var. Biri Omega 3 balık yağı, her gün bir tane alınıyor, diğeri vitamin mineral tableti, o da sabah akşam alınıyor. Max serisinin bir özelliği de folik asit aktif halde bulunuyor folat olarak. Turkiyedeki linkini buldum. ekledim aşağıda

Baktım da şimdi bu da baya iyiymiş içinde kaç tablet vardı

Kizlar ben kilo alamıyorum normalde zaten almak istemem de hosuma gidiyor ama acaba diyorum bebegemi birşey oldu
Kusmalarim azaldi son 2aydir 69da durdum
5ayim bitecek bu hafta.
Bebek iyiyse sorun yoktur canım doktor bebeğin gramını söyler sana olumsuz birşey olsaydı diyestisyene falan yönlendirildi

Kisalma en son bakıldığında yoktu 10 gün de 1 kontrole gidiyordum ama muayene ücreti vs bütçemizi zorladı son gittiğimde hemşireyle görüştüm 10 günde bir gelmesem olur mu diye tamam dedi o da ama dikkat et şimdi detayli ultrason icn gidicem yani tam 1 ay kontrole gitmemiş olacağım inş bir sorun yaşamam
Kuzum geçmiş olsun 😕

Canım benim burdaki arkadaşların dediği gibi saatlerce sürmedi yarım saat falan sürdü herşeyine e tek tek baktı bütün organlar omurgaları ağzı burnu pipisine bobreklerine idrar kanallarına bu bile bana uzun geldi 2 3 saat süren oluyormuş bnm öyle değildi perinatalog du zaten bakan gayet iyi dedi epey bilgilendirme de yaptı şu anda usg ile görülebilecek herşey normal dedi çok şükür
Maşallah Canım 💕

Kızlar bende hala bu sırt üstü ve sağa yatmaya takmış durumdayım gece bir uyanıyorum sağ kol uyuşmuş ve sırt üstü yatıyorum , bebek oksijensiz kalacak da bir hasar bırakacak bebek bu yatışım yüzünden diye hiç rahat değilim 😭 :mad::KK61:
Bir kaç gün önce hamile yastığı aldim trendyoldan gözüme uyku girsin diye .Gelen ürünün kılıfı naylon yakiyor terletiyor. Sola yatmaya çalışıyorum mümkün değil sıcak nefes alamıyorum. Dün gece hamile yastığını da attım yere sürekli sağa sola döndüm hatta o kadar sert dönmüşüm ki yanlarıma ağrı girdi sağa döndüm uyumuşum. Sabah kalktim gobegime dokunuyorum zarar vermiş miyim diye ama uyumak mümkün değil yazın 9 aylık hamile olanların allah yardimcisi olsun dedim hep.Sicak nem göbek hepsi zorluyor artık ama olsun yine de bin şükür

Canım benim burdaki arkadaşların dediği gibi saatlerce sürmedi yarım saat falan sürdü herşeyine e tek tek baktı bütün organlar omurgaları ağzı burnu pipisine bobreklerine idrar kanallarına bu bile bana uzun geldi 2 3 saat süren oluyormuş bnm öyle değildi perinatalog du zaten bakan gayet iyi dedi epey bilgilendirme de yaptı şu anda usg ile görülebilecek herşey normal dedi çok şükür
Maşallah canim her yeri yerli yerinde çok şükür ben daha hiç pipiyi görmedim 🤩Doktor bakıyor her yerini söylüyor ama hiç pipiden bahsetmedi bize yaa bende utanıyorum sormaya.Cinsel uzuvu nasıl diye mi sorsam 😉

Yatak istirahatı verdi raporluyum spor vs yasak.Yurumeyi sordum kendini yormadigin sürece cok az yürü istersen demişti ama denedim 10 dk eşimin koluna girip yürüdüm siddetli şancim başladi.Kardesime bazen gidiyorum uzanıyorum gider gitmez oyle iste canim.Benim doktorum ilaç konusunda çok cimri yoğun kanamam old kendisi gördü halimi ilaç posetimde bir önceki kanamadan progesteron iğnem fitillerim haplarım vardı kullanayim mi dedim hepsinin zararlarını saydı bana şu ilacın bebeğe anneye şu etkisi var diye bir tek progesteron 100 mg günde 1 kez fitil kullanıyorum onu da versem mi vermesem mi diye düşündü 😊
Canım Çok geçmiş olsun Allah seni de bebeğini de korusun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin dikkat et canım yat bol bol geçer İnşallah sıkıntıların 💕

Ben haftaya ctesi gidicem 11 temmuza denk geliyor 20+3 olcam bakalm inş ckmıştır. Ckmadıysa mecbur sezeryan. Normal dogumda cok istiyorum Rabbim hayırlısını versn

Ben sabah aç içiyorum😔

Canım gebelige 67 ile başlamıssın şuan 69 bence gayet iyi okadar kustuk. Bende 2.5 kg almşım sadece smdiye kadar
19+1 im bugun
doktor enson gtiitmde kilo almamisin dedi ama bebekle iligli birsey demedii

Bir kaç gün önce hamile yastığı aldim trendyoldan gözüme uyku girsin diye .Gelen ürünün kılıfı naylon yakiyor terletiyor. Sola yatmaya çalışıyorum mümkün değil sıcak nefes alamıyorum. Dün gece hamile yastığını da attım yere sürekli sağa sola döndüm hatta o kadar sert dönmüşüm ki yanlarıma ağrı girdi sağa döndüm uyumuşum. Sabah kalktim gobegime dokunuyorum zarar vermiş miyim diye ama uyumak mümkün değil yazın 9 aylık hamile olanların allah yardimcisi olsun dedim hep.Sicak nem göbek hepsi zorluyor artık ama olsun yine de bin şükür
Valla haklısın kuzum yastık falan hak getire uykusuzluk berbat bir şey . Eminim ki bizim annelerimiz de bu evrelerden geçti ama sağlıklıyız bir şey olmamış neyse ki . Hayırlısı olsun artık ya bakalım kafamızı daha nelere takıcaz

Ben toplamda 8 kilo almışım canım 🤭 son iki haftada 3 kilo aldım doktor sınırımız 12 dedi bol bol yürüyüş yapmamı söyledi
Ama yine de aşırı aşırı değil bence ama daha fazla almamaya çalış en azından 1 ay da bir kilo al 😂 yürüyüş iyidir hem şişliklerin olmaz

Back
X