Bana doktor sabah akşam iç dedi bende sabah tiroid ilacı içtiğimi söyledim kahvaltıdan 2 saat sonra al o zaman dedi ama o zamanda aç olmuyorum sanki o yüzden de içtiğim ilaç boşa gidiyormuş gibi geliyorFerplex fol günde 1 kere alıyorum Bazen uyuyakalıp unutuyorum ☹ Kan değerin dusukse 2 kere de verebilir gunde. 40-60 mg günlük hamilelerde önerilen doz. Bir kutuda 40 var benim tam sınırdaydı hoca da 1 yazmis 1 iciyorum. Ama oncesi sonrasında 2 saat bir sey yememek en iyisi. Ben sabah tiroid iciyorum diye gece alıyorum. Etkileşiyorlar. Bir de sut urunuyle beraber alınmamalı icinde yazıyor zten bunlar. Tadı da küçükken ictiğimiz suruplar gibi.
Gitmez gitmez iki saatte çoktan bağirsaklara geçmiş olur kahvaltı merak etme.Bana doktor sabah akşam iç dedi bende sabah tiroid ilacı içtiğimi söyledim kahvaltıdan 2 saat sonra al o zaman dedi ama o zamanda aç olmuyorum sanki o yüzden de içtiğim ilaç boşa gidiyormuş gibi geliyor
Evet 3 aylık canim, gün-de 2 olarak rapor yapmıştı doktor, o da benim işime geldi , elimde fazladan oluyor canim.90 kutu yazıyorlar mı canim bana hep 3 aylık yaziyolar
Kan sulandirici igne mi canim ben en son cimere yazdim 30 haziranda depolara gelmis eczanelerinizden istetin yazmislar sanirim artik sikinti yok ama benim doktorum ignemi kestigi icin hic bakmadim durum nasildir bilmiyorumCanim insallah hersey gonlunce olur bebisinle yeni evde yeni bir hayata merhaba dersiniz simdiden insallah guzel gunlerde oturmaniz dilegiyle
Canim yarin benimde ayrintili ultrasyonum var yuksek ihtimalle alttan bakilmiyor insallah guzel haberlerle geliriz
Arkadslar bide igne kullananlar bulabildimi igneleri merak ettim insallah bulabilmissinizdir benimde 4 kutu falan eksik simdilik var kendimi ona gore ayarlayimda onceden istettireyim eczaneden
Googleden bakınca yazan bu şekilde canım zararsız diyorKızlar dün balık yemeğe gittik.. karides ve ahtapot da yedim ama ahtapot ilk defa denedim acaba hamilelikte kaçınılması gereken balık vs var mıydı ? Yani güzel bir yerdi bozuk vs değildir ama işte ne tür yeniliyor acaba
Benimde 23 haftam bitiyo sayilir bugun 2.asimi oldum. Gelecek ay tahlil kontrol tekrar saglik ocagina.doguma kadar kac kez gidiyoruz kontrole saglik ocaginaCanım her hafta artıyor cok ilginçbenim 23 bitiyor zayıf da başlamadım 60 la başladım 65 buçuk 66 ya gidiyor senin gibi zayıf olsaydım hic aldırmazdım bende
öbür cocuklarda zayıftım 50 den 65 e çıkmıştım doğuma kadar hiç umursamadım hemende verdim doğum yapar yapmaz ama bu bebeğim baya bi hediye kilo bırakacak sankisağlık olsun inşallah veririz
Sağol canım çok yemedim ama yine de sonradan strese girdim acaba yasak mıydı diyeGoogleden bakınca yazan bu şekilde canım zararsız diyor
“Gebelikte civa oranı fazla olmayan balıklar tercih edilmeli"
Yüzeysel su balıkları ve küçük balıklar daha az civa içerirler. Midye, kılıç balığı, köpek balığı yüksek civa içerir. Sardalya, hamsi, istavrit, somon, dil balığı, ahtapot, kalamar, karides, palamut ve uskumru civa oranı çok az, güvenle tüketilebilecek balıklardandır.
cnım ayrıntılıya gitcenktin adanada naptınGünaydın kizlar . Burda biri benim bebekler hep mesaneme vuruyor demisti bende çok gülmüştüm . Bunu okuyorsan hakkını helal et iki gündür kız hiç durmadan mesaneme vuruyor yaçok hareketli sabah erkenden başlıyor yatana kadar bu kız kime çekti ola bu enerji ye ben nasıl dayanacam
Bu ayın sonuna gideceğim canım . Gidemezsemde Ankara'ya gideceğim.cnım ayrıntılıya gitcenktin adanada naptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?