2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Allahım dualarını tez zamanda kabul etsin inşallah canım yüzünüzü güldürsün Rabbim ne dileğin varsa hayırlısıyla kabul etsin inşallah ☺

Y Yasinin_Annesi canım ben geçen gidişimde sordum doktora kasık ve çatı ağrı çok oluyor rahim ağzı uzunluğa bakın diye üstten baktı çok iyi dedi alttan hiç baktırmadım ben
Saol canım karından bakılıyosa iyiymiş valla unuttum ben ilk oğlumda da bakmamışlardı doğumum başlayınca çatı muayenesi yapmışlardı sadece altdan baktırmak huzursuz ediyo erkek bi de doktorum

Özel hastanenin iyi yanı da var ama genelde para odaklı çalışıyolar başka türlü çarkları dönmüyo sanırım daha zamanın var araştır inşallah gönlüne göre bulursun

Tamam canım ben yine hazırlıklı gideyim en iyisi teşekkür ederim

Aminn canım hayırli haberlerini bekliyorum insallhh

Canim insallah hersey gonlunce olur bebisinle yeni evde yeni bir hayata merhaba dersiniz simdiden insallah guzel gunlerde oturmaniz dilegiyle
Tamam canım karından bakılıyosa gerek kalmaz inşallah teşekkür ederim
Canim yarin benimde ayrintili ultrasyonum var yuksek ihtimalle alttan bakilmiyor insallah guzel haberlerle geliriz

Arkadslar bide igne kullananlar bulabildimi igneleri merak ettim insallah bulabilmissinizdir benimde 4 kutu falan eksik simdilik var kendimi ona gore ayarlayimda onceden istettireyim eczaneden

canımmm iyi olmana, moral toplamana çok ama çok sevindim, inan ki ben de aynı düşüncedeyim, ne doğum hikayeleri var, bizzat eşimin yeğeni ne badireler atlattı anne karnında neler yaşadı yazsam şuraya sayfalar yetmez şimdi 2 yaşında ele avuca sığmayan bir cimcime.Öyle güzel yazmışsın ki gözyaşlarımı tutamadım, rabbim yavrunun ve senin yardımcın olsun, inan kaç gündür hep dualarımdasın. Sen onun hareketlerini hissettikçe ona daha da sıkı sarıl, birbirinizi hiç bırakmayın Sen güçlü olmalısın, moralin yerinde olmalı ki o daha da güçlensin. kontrole gittiğinde güzel haberlerle gelmeni dört gözle bekliyoruz,lütfen ama lütfen iyi ol

Canim iğne eczanelere gelmiş artık. Geçen gün ben 90 kuti yazdırıp aldım, allah izin verirse ins doğuma kadar yeter bana .

Dagi de güzel indirim var , şunları buldum ama almak için erken mi karar veremedim ?
Benim beğendiğim modelleri ekledim daha cok poplin kumas gibi int almak istiyorum ama annemin bakırköy de güzel bir pijamacisi var oraya gideriz diyor.benim baktıklarım ona ince geldi kış bebeği olacak diyor gece kalktığında sabahligi kalın bisey olsun üşürsün dedi .1 takım sabahlıkli gecelik alicam 2 takımda pijamali düşünüyorum ben

Eklentiler

• Screenshot_20200716-075151_Instagram.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20200716-075318_Chrome.webp
    32 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20200716-075327_Chrome.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20200716-074855_Instagram.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20200716-075713_Chrome.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 52

Eklentiler

• Screenshot_20200716-081027_Instagram.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20200716-081342_Trendyol.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20200716-081257_Trendyol.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 43
Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…