• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlarr sizden bir ricam olacak sizin kalbinizin güzelliğinin sizleri yüzyüze görmeden farkına vardım biz bugün bir yola çıktık eşimle doğup büyüdüğümüz mahallede bir ev bulduk içi harabe ama istediğimiz fiyata çok çol yaklaştık sizden ricam bana dua edermisiniz şu ev olsun bebek doğmadan taşınabilim yoksa annemde kalmak zorunda kalıcam hiç istemiorum annemin düzenini bozmayı. Nolur bana dua edin hayırlısıysa bizim için şu ev olsun hepinizi çok çok öpüyorum şimdiden Allah razı olsun
Allahım dualarını tez zamanda kabul etsin inşallah canım yüzünüzü güldürsün Rabbim ne dileğin varsa hayırlısıyla kabul etsin inşallah ☺💕

Y Yasinin_Annesi canım ben geçen gidişimde sordum doktora kasık ve çatı ağrı çok oluyor rahim ağzı uzunluğa bakın diye üstten baktı çok iyi dedi alttan hiç baktırmadım ben
Saol canım karından bakılıyosa iyiymiş valla unuttum ben ilk oğlumda da bakmamışlardı doğumum başlayınca çatı muayenesi yapmışlardı sadece altdan baktırmak huzursuz ediyo erkek bi de doktorum 😊

Kızlar bende Medical parkta devam ediyordum ama. Ssvd istediğim için doktorumu değiştireceğim ayrıntılıyı orada yaptıracaktım yakında kapsamlı bir hastane var diye oraya sorayım dedim.. muayene olması gerekiyormuş birde zaten ayrıntılı öuayene değil mi bunların herşeyi para olmuş gerçekten çok sinirlendim bugün.. Özellere hiç güvenim yok gerçekten.. geçen bir arkadaş yazmıştı bebeğinizde sorun var deyip yurtdışına kan göndermek istemişler benim adımı ver demiş doktoru 3000 fiyat vermişler doktorun adı olmadan 2400 müş ben anlamıyorum yani.. bebekte sokınto vs yokmuş ama anne babanın çektiği sıkıntıya bir bak
Özel hastanenin iyi yanı da var ama genelde para odaklı çalışıyolar başka türlü çarkları dönmüyo sanırım 😊 daha zamanın var araştır inşallah gönlüne göre bulursun

Kuzu bana ikilide bakmışlardı vajinal ama detaylıda vajinal bakmadı bnm muayenehaneydi devleti bilemiyorum sen hazırlıklı git yinede çünkü ben hemşireye sormuştum bebeğin pozisyonu uygun değilse vajinalde bakabilir hoca demişti
Tamam canım ben yine hazırlıklı gideyim en iyisi teşekkür ederim 😊

Güzelim inan benim alacağım evde şuan öyle içine köpek bağlasan durmaz komple yapılması lazım ama fiyatı çok uygun istediğimiz paraya baya yakınlar biz eşimle aynı mahalleliyiz ve bütün akrabalarımız orda ben şuan oturduğum mahallede tekim inşAllah olur çok çok istiyorum valla. Allah sanada ağız tadıyla oturmayı nasip etsin güzel günlerde inşAllah
Aminn canım hayırli haberlerini bekliyorum insallhh 🥰😍😘

Kızlarr sizden bir ricam olacak sizin kalbinizin güzelliğinin sizleri yüzyüze görmeden farkına vardım biz bugün bir yola çıktık eşimle doğup büyüdüğümüz mahallede bir ev bulduk içi harabe ama istediğimiz fiyata çok çol yaklaştık sizden ricam bana dua edermisiniz şu ev olsun bebek doğmadan taşınabilim yoksa annemde kalmak zorunda kalıcam hiç istemiorum annemin düzenini bozmayı. Nolur bana dua edin hayırlısıysa bizim için şu ev olsun hepinizi çok çok öpüyorum şimdiden Allah razı olsun
Canim insallah hersey gonlunce olur bebisinle yeni evde yeni bir hayata merhaba dersiniz simdiden insallah guzel gunlerde oturmaniz dilegiyle😍😍
Tamam canım karından bakılıyosa gerek kalmaz inşallah teşekkür ederim
Canim yarin benimde ayrintili ultrasyonum var yuksek ihtimalle alttan bakilmiyor insallah guzel haberlerle geliriz 😍😘

Arkadslar bide igne kullananlar bulabildimi igneleri merak ettim insallah bulabilmissinizdir benimde 4 kutu falan eksik simdilik var kendimi ona gore ayarlayimda onceden istettireyim eczaneden

Canım çok teşekkür ederim :KK200: Bazen çok kötü oluyorum bazen daha sakinim. Benim durumuma benzer durumlar yaşayan kişilerle konuştum ya da forumlarda okudum, sonunun güzel bittiği hikayeler çok var. Bundan dolayı umudumu kesmemeye çalışıyorum. İlk birkaç gün kesin kaybettim bebeğimi diye düşünüp çok ağlamıştım ama sonra bebeğin hareketlerini hissettikçe toplarlandım, sonuçta hala canlı bu bebek ve geriden de olsa büyüyebilir. Neticede kan akışı her şeyi iyi, belki sadece küçük doğar. Hareketlerini hissedemediğim an moralim düşüyor ama burada yazdıklarınızı okudum çoğu kişi her gün çok kuvvetli hissedemiyormuş zaten. Genel olarak pozitif düşünmeye çalışıyorum ve çok dua ediyorum. 5,5 aylık 550 gram doğup yaşayan ve sağlıklı olan bir bebeği duydum bugün 12 yaşındaymış. Bununla birlikte doğuma 2 gün kala kalbi duran bebekler de duydum. Her şey Allahın takdiri hemen kesin konuşup düşünmemek lazım. Siz de dualarınızı eksik etmeyin lütfen benden, ben de kendime ederken hepiniz adına edeceğim.

canımmm iyi olmana, moral toplamana çok ama çok sevindim, inan ki ben de aynı düşüncedeyim, ne doğum hikayeleri var, bizzat eşimin yeğeni ne badireler atlattı anne karnında neler yaşadı yazsam şuraya sayfalar yetmez şimdi 2 yaşında ele avuca sığmayan bir cimcime.Öyle güzel yazmışsın ki gözyaşlarımı tutamadım, rabbim yavrunun ve senin yardımcın olsun, inan kaç gündür hep dualarımdasın. Sen onun hareketlerini hissettikçe ona daha da sıkı sarıl, birbirinizi hiç bırakmayın❤️ Sen güçlü olmalısın, moralin yerinde olmalı ki o daha da güçlensin. kontrole gittiğinde güzel haberlerle gelmeni dört gözle bekliyoruz,lütfen ama lütfen iyi ol🙏🏻

Canim insallah hersey gonlunce olur bebisinle yeni evde yeni bir hayata merhaba dersiniz simdiden insallah guzel gunlerde oturmaniz dilegiyle😍😍

Canim yarin benimde ayrintili ultrasyonum var yuksek ihtimalle alttan bakilmiyor insallah guzel haberlerle geliriz 😍😘

Arkadslar bide igne kullananlar bulabildimi igneleri merak ettim insallah bulabilmissinizdir benimde 4 kutu falan eksik simdilik var kendimi ona gore ayarlayimda onceden istettireyim eczaneden
Canim iğne eczanelere gelmiş artık. Geçen gün ben 90 kuti yazdırıp aldım, allah izin verirse ins doğuma kadar yeter bana .

Dagi de güzel indirim var , şunları buldum ama almak için erken mi karar veremedim ?

Eklentiler

• CFBD02F1-2BF0-4739-8D57-406089CF303A.webp
    CFBD02F1-2BF0-4739-8D57-406089CF303A.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 40
  • 952CDDC4-B890-4449-8F75-DAFA31835C3F.webp
    952CDDC4-B890-4449-8F75-DAFA31835C3F.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 47
Dagi de güzel indirim var , şunları buldum ama almak için erken mi karar veremedim ?
Benim beğendiğim modelleri ekledim daha cok poplin kumas gibi int almak istiyorum ama annemin bakırköy de güzel bir pijamacisi var oraya gideriz diyor.benim baktıklarım ona ince geldi kış bebeği olacak diyor gece kalktığında sabahligi kalın bisey olsun üşürsün dedi .1 takım sabahlıkli gecelik alicam 2 takımda pijamali düşünüyorum ben

Eklentiler

• Screenshot_20200716-075151_Instagram.webp
    Screenshot_20200716-075151_Instagram.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20200716-075318_Chrome.webp
    Screenshot_20200716-075318_Chrome.webp
    32 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20200716-075327_Chrome.webp
    Screenshot_20200716-075327_Chrome.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20200716-074855_Instagram.webp
    Screenshot_20200716-074855_Instagram.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20200716-075713_Chrome.webp
    Screenshot_20200716-075713_Chrome.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 49

Eklentiler

• Screenshot_20200716-081027_Instagram.webp
    Screenshot_20200716-081027_Instagram.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20200716-081342_Trendyol.webp
    Screenshot_20200716-081342_Trendyol.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20200716-081257_Trendyol.webp
    Screenshot_20200716-081257_Trendyol.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 39
Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah

Back
X