2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Maşallah canım bu sefer de güzel kolay bir şekilde geçer inşallah zaman ne gösterir bilmiyorum bende Rabbim sağlıkla o zaman getirsin inşallah hayırlısı neyse o olsun diyorum şimdilik

Canim, detaylı ultrason ücreti ne kadardı

Kızlarr sizden bir ricam olacak sizin kalbinizin güzelliğinin sizleri yüzyüze görmeden farkına vardım biz bugün bir yola çıktık eşimle doğup büyüdüğümüz mahallede bir ev bulduk içi harabe ama istediğimiz fiyata çok çol yaklaştık sizden ricam bana dua edermisiniz şu ev olsun bebek doğmadan taşınabilim yoksa annemde kalmak zorunda kalıcam hiç istemiorum annemin düzenini bozmayı. Nolur bana dua edin hayırlısıysa bizim için şu ev olsun hepinizi çok çok öpüyorum şimdiden Allah razı olsun

kızlar iyi akşamlar

sabah detaylı taramam var da merak ettim detaylı taramaya giden arkadaşlar rahim ağzı uzunluğu ölçülüyor mu altdan baktılar mı bu arada ben devlete gidicem..
Kuzu bana ikilide bakmışlardı vajinal ama detaylıda vajinal bakmadı bnm muayenehaneydi devleti bilemiyorum sen hazırlıklı git yinede çünkü ben hemşireye sormuştum bebeğin pozisyonu uygun değilse vajinalde bakabilir hoca demişti

Kuzum kasım ayinda bende ayni senin dedigin gibi çok uyguna denk geldiği icin yasadiğim mahalleden ev aldim icini cicek yaptim heryerini gönlüme göre eski aldığım halini gören sacmalama burası alinirmi diyenlerin simdi görünce dibi düsüyor Allahım insallah seninde gönlüne göre versinn dua edicem sana

Kuzum kurban olduğum Allahım çok büyük benim bizzat tanıdığım eski işyerinden arkadaşımın ikizleri biri 950 gr. Biri 1350 gr doğdu şuan 3. Sınıfa geçtiler. Bol bol dua ediyorum sana kendi adıma inşAllah herşey çok güzel olacak. Biliyorum rıza hocayada gittin ibrahim hocada alanında çok iyi ama eğer başka bir gözde istersen recep hocayıda öneririm cerrahpaşadada çok güzel proflar var hastanede özel muayene açtırıp görüşebiliyorsun aklımada başka güzel doktor gelmiyor

Güzelim inan benim alacağım evde şuan öyle içine köpek bağlasan durmaz komple yapılması lazım ama fiyatı çok uygun istediğimiz paraya baya yakınlar biz eşimle aynı mahalleliyiz ve bütün akrabalarımız orda ben şuan oturduğum mahallede tekim inşAllah olur çok çok istiyorum valla. Allah sanada ağız tadıyla oturmayı nasip etsin güzel günlerde inşAllah

Y Yasinin_Annesi canım ben geçen gidişimde sordum doktora kasık ve çatı ağrı çok oluyor rahim ağzı uzunluğa bakın diye üstten baktı çok iyi dedi alttan hiç baktırmadım ben

Inşallah nasip olur canım.Hep annende mi yaşıyorsun canım

Kızlar bende Medical parkta devam ediyordum ama. Ssvd istediğim için doktorumu değiştireceğim ayrıntılıyı orada yaptıracaktım yakında kapsamlı bir hastane var diye oraya sorayım dedim.. muayene olması gerekiyormuş birde zaten ayrıntılı öuayene değil mi bunların herşeyi para olmuş gerçekten çok sinirlendim bugün.. Özellere hiç güvenim yok gerçekten.. geçen bir arkadaş yazmıştı bebeğinizde sorun var deyip yurtdışına kan göndermek istemişler benim adımı ver demiş doktoru 3000 fiyat vermişler doktorun adı olmadan 2400 müş ben anlamıyorum yani.. bebekte sokınto vs yokmuş ama anne babanın çektiği sıkıntıya bir bak

Canım benimde durumum aynı kimi zaman 1 hafta geri çıkıyor kimi zaman tam gününde anladım gitti bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…