- 8 Temmuz 2013
- 1.158
- 1.043
- 133
Maşallah canım bu sefer de güzel kolay bir şekilde geçer inşallah zaman ne gösterir bilmiyorum bende Rabbim sağlıkla o zaman getirsin inşallah hayırlısı neyse o olsun diyorum şimdilikBi de doğumdan önce boyatirsin resimlerde güzel çıkarevet fazla solumadan boyayı açık havada ve bitkisel dedikleri boyalarla olabilir
Ben sezaryenliyim korktuğum için normali denemeden 39 haftanın içinde iki çocuğumu da sezaryenle planlı olarak doğurdum çok şükür ki çok memnun kaldım iyiki böyle yapmışım dedim Çünkü sezaryen doğum ve sonrası süreç bende çok güzel kolay geçti iyileşmek 1 2 gün bile sürmedi canım da çok tezdir yatmadım doğum yaptım diye sevinçten hep ayakta dolandım senin içinde hangisi hayırlısı ise o olsun canim
Cpk guzelmis canim guzel gunlerde kullansin kizcen insallahKizlar bugun bunu aldim firfirli olmasini cok begendim sizce nasil
Canim, detaylı ultrason ücreti ne kadardıBen Detaylı ultrason için sonomara gittim canım doktor çok ilgili hatta bebeğim hep yüzünü eliyle kapattı ama adam yüzünü görüntüsünü almak için 20 dk uğraştı memnun kaldım. Öneririm doktor olarak ben tüp bebek merkezine gidiyorum gebelik takibimi yapıyor. Hijyenik çok ilgili bi yer olduğu için oraya devam ediyorum. İlgilenirsen öneririm
300 TL ödedim canım sende gittin galiba detaylıya demiCanim, detaylı ultrason ücreti ne kadardı
Kuzu bana ikilide bakmışlardı vajinal ama detaylıda vajinal bakmadı bnm muayenehaneydi devleti bilemiyorum sen hazırlıklı git yinede çünkü ben hemşireye sormuştum bebeğin pozisyonu uygun değilse vajinalde bakabilir hoca demiştikızlar iyi akşamlar
sabah detaylı taramam var da merak ettim detaylı taramaya giden arkadaşlar rahim ağzı uzunluğu ölçülüyor mu altdan baktılar mı bu arada ben devlete gidicem..
Kuzum kasım ayinda bende ayni senin dedigin gibi çok uyguna denk geldiği icin yasadiğim mahalleden ev aldim icini cicek yaptim heryerini gönlüme göre eski aldığım halini gören sacmalama burası alinirmi diyenlerin simdi görünce dibi düsüyor Allahım insallah seninde gönlüne göre versinn dua edicem sanaKızlarr sizden bir ricam olacak sizin kalbinizin güzelliğinin sizleri yüzyüze görmeden farkına vardım biz bugün bir yola çıktık eşimle doğup büyüdüğümüz mahallede bir ev bulduk içi harabe ama istediğimiz fiyata çok çol yaklaştık sizden ricam bana dua edermisiniz şu ev olsun bebek doğmadan taşınabilim yoksa annemde kalmak zorunda kalıcam hiç istemiorum annemin düzenini bozmayı. Nolur bana dua edin hayırlısıysa bizim için şu ev olsun hepinizi çok çok öpüyorum şimdiden Allah razı olsun
Kuzum kurban olduğum Allahım çok büyük benim bizzat tanıdığım eski işyerinden arkadaşımın ikizleri biri 950 gr. Biri 1350 gr doğdu şuan 3. Sınıfa geçtiler. Bol bol dua ediyorum sana kendi adıma inşAllah herşey çok güzel olacak. Biliyorum rıza hocayada gittin ibrahim hocada alanında çok iyi ama eğer başka bir gözde istersen recep hocayıda öneririm cerrahpaşadada çok güzel proflar var hastanede özel muayene açtırıp görüşebiliyorsun aklımada başka güzel doktor gelmiyorNiye böyle anlamıyorum ben de hangisi daha doğru. Anne karnında ya da doğar doğmaz müdehale edilebilecek bir hastalık tespit edilebilirse çok iyi deriz ama bu şekilde hem ne olacağını bilmiyorsun hem de sorun var diye anneye telaşa düşürmek de kötü. Bir de aldıralım muhabbeti çok var bizimkilerde. Bana pgtye ramen hem ikili test hem de ikili testte azıcık risk göründü diye bir daha nipt yaptırdılar. Düşünsene. Benim almanyadaki arkadaşıma ikili test bile yaptırmamışlar yaşın genç zaten ultrasonun da iyi deyip göndermişler. Şimdi de amniyosentez yapalm diyorlar bir şey çıkarsa alalım hemen muhabbeti. Çok kolay mı onun kararını vermek. Kaldı ki kaç kişiye bebeğiniz yüksek ihtimalle sakat doğacak aldırmanızı öneririm demişler de bebek sapasağlam doğmuş. Bizzat benim gittiğim İbrahim Beyin duydum böyle bir vakasını. Bilmiyorum belki gerçekten bişey var belki yok ama beklemek çok zor gerçekten...
Güzelim inan benim alacağım evde şuan öyle içine köpek bağlasan durmaz komple yapılması lazım ama fiyatı çok uygun istediğimiz paraya baya yakınlar biz eşimle aynı mahalleliyiz ve bütün akrabalarımız orda ben şuan oturduğum mahallede tekim inşAllah olur çok çok istiyorum valla. Allah sanada ağız tadıyla oturmayı nasip etsin güzel günlerde inşAllahKuzum kasım ayinda bende ayni senin dedigin gibi çok uyguna denk geldiği icin yasadiğim mahalleden ev aldim icini cicek yaptim heryerini gönlüme göre eski aldığım halini gören sacmalama burası alinirmi diyenlerin simdi görünce dibi düsüyor Allahım insallah seninde gönlüne göre versinn dua edicem sana
Bana detaylıda alttan bakmadı ilk kez doktorum karından ölçüm yaptıkızlar iyi akşamlar
sabah detaylı taramam var da merak ettim detaylı taramaya giden arkadaşlar rahim ağzı uzunluğu ölçülüyor mu altdan baktılar mı bu arada ben devlete gidicem..
Inşallah nasip olur canım.Hep annende mi yaşıyorsun canımKızlarr sizden bir ricam olacak sizin kalbinizin güzelliğinin sizleri yüzyüze görmeden farkına vardım biz bugün bir yola çıktık eşimle doğup büyüdüğümüz mahallede bir ev bulduk içi harabe ama istediğimiz fiyata çok çol yaklaştık sizden ricam bana dua edermisiniz şu ev olsun bebek doğmadan taşınabilim yoksa annemde kalmak zorunda kalıcam hiç istemiorum annemin düzenini bozmayı. Nolur bana dua edin hayırlısıysa bizim için şu ev olsun hepinizi çok çok öpüyorum şimdiden Allah razı olsun
Rahim uzunluğun kaç canımY Yasinin_Annesi canım ben geçen gidişimde sordum doktora kasık ve çatı ağrı çok oluyor rahim ağzı uzunluğa bakın diye üstten baktı çok iyi dedi alttan hiç baktırmadım ben
4 cm dedi 4 hafta önceRahim uzunluğun kaç canım
Canım benimde durumum aynı kimi zaman 1 hafta geri çıkıyor kimi zaman tam gününde anladım gitti bu işiCanım ama maşallahın var bilinclisin her ihtimali göz önünde bulundurup kıyas yapıp mantıklı hareket ediyorsun her ne kadar stres olsanda ben o gün sana yazamadım benim bebek de hep 1 hafta bazen 8 9 gün küçük çıkıyor obur gitmem de fark 2 3 gün oluyor bazende tam günüyle uyumlu ölçüm yapiyorlar inşallah hiç bir sıkıntı yokturda sadece minyon bir bebek olduğu için öyle dır sağlam dur çünkü her durumda senin iyi olman lazım gerek kendin için gerek bebek için strese de girme şimdilik hamileliğini yaşa neler var akrabamda 750 gr doğup şimdi ilkokula giden yaşıtlarından iri çocuklar birisi 1.300 gr doğmuştu olabiliyor tabiki duamız gününde kilosunu mümkün olduğunca tamamlayıp doğması ama böyle örneklerde var yeter ki sen ve bebegin iyi olun
Evet haftasonları gelip eşyalarımı yıkıorum falan hafta başı tekrar anneme gerçekten çok zor oluyorInşallah nasip olur canım.Hep annende mi yaşıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?