2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benimki de az hareket ediyor acaba suyu mu az diyorum. Haftaya da ben gidicem kontrole. Detayliya girdim ben üç hafta oldu. Orda iyiydi herşey. Valla bazen annemin zamanlarına çok özeniyorum. İlk defa 7. Ayında ultrasona girmiş o da bir defa. Bir daha doğuma kadar girmemiş. Şimdi biz herşeyi biliyoruz panik halindeyiz surekli

Ben genelde şekerli şeyler yiyorum canım belki ondan böyle ilk başlarda şekerli tatlı vb midem bulandı şimdi aş eriyorum resmen .

Benimde suyum biraz fazla çıkmıştı bugün 50 gr 1 saat şeker yüklemesi yaptım 184 çıktı sonuç şimdi bi hafta 10 gün sıkı diyet yürüyüş sonra 100 gr 3 saat şeker yüklemesi yapıcam ona göre bakıcaklar ama bir arkadaşımdada çıktı insülin kullanıo bu aralar doğum yapacak bir problemi yok çok şükür o yüzden fazla kafaya takmamaya çalışıorum

cnım bu 6. fotodaki 2 li tulum puantiyeli onu ben de alıcaktım da hm den aldığım diğer seylerın kalıpları cok buyuk geldi. bunu da kac beden alsam bilemedm sen kac aldın?.

uzun kollu zıbınların ustune bunları giydirsek yeterli olur değil mi usurler mi ki

Ama annesi bunlar çok güzel hepsine bayıldım çok zevklisin. Krem tulumu sanki hm de gördüm internette sen nerden aldın oğluma öyle bisey istiyorum bende

Gözün aydın canım genel olarak guzel gecmis cok şükür. Suyun fazlalığı şekerden ise dikkat edince gever mi acaba doktor diyet verdi mi .

Evet 3 aylık canim, gün-de 2 olarak rapor yapmıştı doktor, o da benim işime geldi , elimde fazladan oluyor canim.
Tamam simdi oldu canim günde 2 tane yazdıysa fazla verirler benimki günde 1 defa ondan sormustum

Belki sakin bir bebektir annesi mesela bu sabah erkenden tekmeleri hissettim 2 kez sonra hiç atmadı. Bazı bebekler sakin oluyormuş ben de anne karnında oylemisim eşim de .Annem varlığını hiç hissetmedim der Karnimda. Şuan bende çok fazla sürekli hissetmiyorum muhtemelen sakin bir bebek olucak. Birde karı koca sizde sakinseniz eviniz çok gürültülü değilse bebek çok huzurlu olabilir içerde. Tabi sen yine de sor aklında soru işareti kalmasın canım

Kızlar merhaba, ben bugün kontrole gittim. 20 haftalık olduk. Bebeğin kilosu 380gr dedi boyu 28 cm dedi detaylıya 10gun sonraya randevu aldım. Bi de bende amniyo sıvısı fazla üst sınır da dedi. Bugün 4lu test yaptırdı hemen. Haftaya da gebelik şekerine bakalım dedi. Bebeğin sıvısının fazla olması beni biraz endişelendirdi. Bilginiz var mi sizin bu konuya ilişkin????

Eşim sakin bir bebekmis baya ben de tam tersi hareketliymisim. Şimdi ben evde kedimle yalnızım eşim gelene kadar ay sonu. Kedi de uyuyor sürekli :) onun verdiği bir durgunluk da olabilir. Yine de kontrolüm var gün aldım soracağım.

Bana da öyle dedi canım, suyun fazlaymış takip etmek gerekiyor dedi. Önceden şeker yüklemesi yapamayacaktı şimdi haftaya yapalım dedi

Kızlar ya şu şeker yüklemesinden falan doktorum bana hiç bahsetmedi. 24 -28 haftalar arası bir şeker ölçüm aletiyle hergün şekerini ölç dedi minimum maksimum değerleri söyledi o kadar

Canim.bence bebeğin konumundan, benim ilk kızım da doğana kadar az hareketli bi bebekti, bu kızım da çok burda bahsedilen kadar hareketli değil. Geçen hafta ayrıntılıya doktora sordum, normal daha çok kuvvetli olmaz hareketleri deyince , icin rahatladı. Senin de icin rahat olsun ins

canım ben bunu 2-4 aldım hm kalıpları büyük gerçekten 6 aya kadar giysin diye düşündüm diğerleri zaten 0-3 ay diye ekstra tulum almadım.. yani belki 1 tane daha alırım tam emin değilim ❤
Birde diğer kızım küçük doğdu ama 6. Ayında 10 kilo olmuştu 12 aylık giydiriyordum belli olmuyor yani pek bebeğe göre devamını alırım diye düşünüyorum

Ama annesi bunlar çok güzel hepsine bayıldım çok zevklisin. Krem tulumu sanki hm de gördüm internette sen nerden aldın oğluma öyle bisey istiyorum bende
Evet canım hm de indirime girmişti bende alayım dedim zaten 3. Bebeği düşünüyorum erkek olursa da giyer kız olursa da

Kızımda, yani ilk gebeliğimde yaşadım canım bende şeker yüklememde temiz çıkmıstı. Bir sorun olmadığı halde çoktu suyum..
Dr bazen herhangi br sebebe bağlı olmadan çok olabilr sıkıntı yapma ddi bana..
Çok şükür de sıkıntı olmadı

Puantyeli olanları ben de çok beğendim ... 3-6 ay alsak ?

Şeker diyetle normale döner canım benimki ilk günden baya düştü haftaya çarşamba tekrar gideceğim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…