Benimki de az hareket ediyor acaba suyu mu az diyorum. Haftaya da ben gidicem kontrole. Detayliya girdim ben üç hafta oldu. Orda iyiydi herşey. Valla bazen annemin zamanlarına çok özeniyorum. İlk defa 7. Ayında ultrasona girmiş o da bir defa. Bir daha doğuma kadar girmemiş. Şimdi biz herşeyi biliyoruz panik halindeyiz surekliMeraba kizlar ayrintili ultrasyondan geldim cok sukur organlarinda falan bi problem yok ama suyu ust sinirin ustundeymis her gittiginde kontrol ettir dedi bise sekerden olabilir dedi yapacaklari bisey yokmus insallah sekerdendir ilerde artarsa guizel seyler olmaz dedi baya bi endiselendim insallah hepimiz saglicakla kucgimiza aliriz
Ben genelde şekerli şeyler yiyorum canım belki ondan böyle ilk başlarda şekerli tatlı vb midem bulandı şimdi aş eriyorum resmen .Benimki biraz hareketsiz bebek sanırım. Bir tek akşamları hareket ediyor. Bazı günler sabahları da hareket ediyor eğer erken uyanıp birşeyler yemissem. Haftaya kontrole gidince baktiracagim suyum mu az neden az hareket ediyor diye. Bir de hala tekmeleri çok kuvvetli değil.
Benimde suyum biraz fazla çıkmıştı bugün 50 gr 1 saat şeker yüklemesi yaptım 184 çıktı sonuçMeraba kizlar ayrintili ultrasyondan geldim cok sukur organlarinda falan bi problem yok ama suyu ust sinirin ustundeymis her gittiginde kontrol ettir dedi bise sekerden olabilir dedi yapacaklari bisey yokmus insallah sekerdendir ilerde artarsa guizel seyler olmaz dedi baya bi endiselendim insallah hepimiz saglicakla kucgimiza aliriz
cnım bu 6. fotodaki 2 li tulum puantiyeli onu ben de alıcaktım da hm den aldığım diğer seylerın kalıpları cok buyuk geldi. bunu da kac beden alsam bilemedm sen kac aldın?.Kızlar ben iki tane 5 Li hastane çıkışı 2 tane tulumlu hastane çıkışı gerisi 2-4 aylık ve 3-6 aya kadar bunları sipariş ettim Pierre cardin tulumu henüz sipariş vermedim renginde karar veremedim ama ondan da sipariş vereceğim 1 tanesi elime geçti diğerleri bütün yarın elime geçecek inşallah
sizede fikir olsun dedim..yünlü battaniye ve bir model de yünlü tulum beğendim dışarı için onun da Resmini ekliyorum onları henüz almadım daha sonra alacağım.. eldiven şapka çorap alacağım 0-6 aya kadar olanlardan
birde benim diğer bebeğim Mayıs doğumluydu soğuk sıkımtısı olmadı bu bebek kışa denk gelecek hırka vs almaya gerek var mı acaba siz ne dersiniz kış için ?
Ama annesi bunlar çok güzel hepsine bayıldım çok zevklisin. Krem tulumu sanki hm de gördüm internette sen nerden aldın oğluma öyle bisey istiyorum bendeKızlar ben iki tane 5 Li hastane çıkışı 2 tane tulumlu hastane çıkışı gerisi 2-4 aylık ve 3-6 aya kadar bunları sipariş ettim Pierre cardin tulumu henüz sipariş vermedim renginde karar veremedim ama ondan da sipariş vereceğim 1 tanesi elime geçti diğerleri bütün yarın elime geçecek inşallah
sizede fikir olsun dedim..yünlü battaniye ve bir model de yünlü tulum beğendim dışarı için onun da Resmini ekliyorum onları henüz almadım daha sonra alacağım.. eldiven şapka çorap alacağım 0-6 aya kadar olanlardan
birde benim diğer bebeğim Mayıs doğumluydu soğuk sıkımtısı olmadı bu bebek kışa denk gelecek hırka vs almaya gerek var mı acaba siz ne dersiniz kış için ?
Gözün aydın canım genel olarak guzel gecmis cok şükür. Suyun fazlalığı şekerden ise dikkat edince gever mi acaba doktor diyet verdi mi .Meraba kizlar ayrintili ultrasyondan geldim cok sukur organlarinda falan bi problem yok ama suyu ust sinirin ustundeymis her gittiginde kontrol ettir dedi bise sekerden olabilir dedi yapacaklari bisey yokmus insallah sekerdendir ilerde artarsa guizel seyler olmaz dedi baya bi endiselendim insallah hepimiz saglicakla kucgimiza aliriz
Ben henüz gidemedim 10gun sonraya randevu aldım.300 TL ödedim canım sende gittin galiba detaylıya demi
Tamam simdi oldu canim günde 2 tane yazdıysa fazla verirler benimki günde 1 defa ondan sormustumEvet 3 aylık canim, gün-de 2 olarak rapor yapmıştı doktor, o da benim işime geldi , elimde fazladan oluyor canim.
Belki sakin bir bebektir annesi mesela bu sabah erkenden tekmeleri hissettim 2 kez sonra hiç atmadı. Bazı bebekler sakin oluyormuş ben de anne karnında oylemisim eşim de .Annem varlığını hiç hissetmedim der Karnimda. Şuan bende çok fazla sürekli hissetmiyorum muhtemelen sakin bir bebek olucak. Birde karı koca sizde sakinseniz eviniz çok gürültülü değilse bebek çok huzurlu olabilir içerde. Tabi sen yine de sor aklında soru işareti kalmasın canımBenimki biraz hareketsiz bebek sanırım. Bir tek akşamları hareket ediyor. Bazı günler sabahları da hareket ediyor eğer erken uyanıp birşeyler yemissem. Haftaya kontrole gidince baktiracagim suyum mu az neden az hareket ediyor diye. Bir de hala tekmeleri çok kuvvetli değil.
Eşim sakin bir bebekmis baya ben de tam tersi hareketliymisim. Şimdi ben evde kedimle yalnızım eşim gelene kadar ay sonu. Kedi de uyuyor sürekli :) onun verdiği bir durgunluk da olabilir. Yine de kontrolüm var gün aldım soracağım.Belki sakin bir bebektir annesi mesela bu sabah erkenden tekmeleri hissettim 2 kez sonra hiç atmadı. Bazı bebekler sakin oluyormuş ben de anne karnında oylemisim eşim de .Annem varlığını hiç hissetmedim der Karnimda. Şuan bende çok fazla sürekli hissetmiyorum muhtemelen sakin bir bebek olucak. Birde karı koca sizde sakinseniz eviniz çok gürültülü değilse bebek çok huzurlu olabilir içerde. Tabi sen yine de sor aklında soru işareti kalmasın canım
Bana da öyle dedi canım, suyun fazlaymış takip etmek gerekiyor dedi. Önceden şeker yüklemesi yapamayacaktı şimdi haftaya yapalım dediMeraba kizlar ayrintili ultrasyondan geldim cok sukur organlarinda falan bi problem yok ama suyu ust sinirin ustundeymis her gittiginde kontrol ettir dedi bise sekerden olabilir dedi yapacaklari bisey yokmus insallah sekerdendir ilerde artarsa guizel seyler olmaz dedi baya bi endiselendim insallah hepimiz saglicakla kucgimiza aliriz
Konya’da Ali acar a gidiyordum artık hacettepeye
Yok canim 2 hafta sonra seker yuklemesi yapilcak insallah sekerdendir diyet verirGözün aydın canım genel olarak guzel gecmis cok şükür. Suyun fazlalığı şekerden ise dikkat edince gever mi acaba doktor diyet verdi mi .
Internette o kadar olumsuz seyler okudumki insallah duzelir canimBana da öyle dedi canım, suyun fazlaymış takip etmek gerekiyor dedi. Önceden şeker yüklemesi yapamayacaktı şimdi haftaya yapalım dedi
Normalde 24.haftalarda yapiliyo canim yine bi dr sor canimKızlar ya şu şeker yüklemesinden falan doktorum bana hiç bahsetmedi. 24 -28 haftalar arası bir şeker ölçüm aletiyle hergün şekerini ölç dedi minimum maksimum değerleri söyledi o kadar
Canim.bence bebeğin konumundan, benim ilk kızım da doğana kadar az hareketli bi bebekti, bu kızım da çok burda bahsedilen kadar hareketli değil. Geçen hafta ayrıntılıya doktora sordum, normal daha çok kuvvetli olmaz hareketleri deyince , icin rahatladı. Senin de icin rahat olsun insBenimki biraz hareketsiz bebek sanırım. Bir tek akşamları hareket ediyor. Bazı günler sabahları da hareket ediyor eğer erken uyanıp birşeyler yemissem. Haftaya kontrole gidince baktiracagim suyum mu az neden az hareket ediyor diye. Bir de hala tekmeleri çok kuvvetli değil.
cnım bu 6. fotodaki 2 li tulum puantiyeli onu ben de alıcaktım da hm den aldığım diğer seylerın kalıpları cok buyuk geldi. bunu da kac beden alsam bilemedm sen kac aldın?.
uzun kollu zıbınların ustune bunları giydirsek yeterli olur değil mi usurler mi ki
Evet canım hm de indirime girmişti bende alayım dedim zaten 3. Bebeği düşünüyorum erkek olursa da giyer kız olursa daAma annesi bunlar çok güzel hepsine bayıldım çok zevklisin. Krem tulumu sanki hm de gördüm internette sen nerden aldın oğluma öyle bisey istiyorum bende
Kızımda, yani ilk gebeliğimde yaşadım canım bende şeker yüklememde temiz çıkmıstı. Bir sorun olmadığı halde çoktu suyum..Kızlar merhaba, ben bugün kontrole gittim. 20 haftalık olduk. Bebeğin kilosu 380gr dedi boyu 28 cm dedi detaylıya 10gun sonraya randevu aldım. Bi de bende amniyo sıvısı fazla üst sınır da dedi. Bugün 4lu test yaptırdı hemen. Haftaya da gebelik şekerine bakalım dedi. Bebeğin sıvısının fazla olması beni biraz endişelendirdi. Bilginiz var mi sizin bu konuya ilişkin????
Puantyeli olanları ben de çok beğendim ... 3-6 ay alsak ?cnım bu 6. fotodaki 2 li tulum puantiyeli onu ben de alıcaktım da hm den aldığım diğer seylerın kalıpları cok buyuk geldi. bunu da kac beden alsam bilemedm sen kac aldın?.
uzun kollu zıbınların ustune bunları giydirsek yeterli olur değil mi usurler mi ki
Şeker diyetle normale döner canım benimki ilk günden baya düştü haftaya çarşamba tekrar gideceğim bendeBenimde suyum biraz fazla çıkmıştı bugün 50 gr 1 saat şeker yüklemesi yaptım 184 çıktı sonuçşimdi bi hafta 10 gün sıkı diyet yürüyüş sonra 100 gr 3 saat şeker yüklemesi yapıcam ona göre bakıcaklar ama bir arkadaşımdada çıktı insülin kullanıo bu aralar doğum yapacak bir problemi yok çok şükür o yüzden fazla kafaya takmamaya çalışıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?