• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kalıpları büyükse 4-6 yazın giyceği buyuklukte olursa bosa mi almis olurz dedim ben de
Yok canım merak etme bu tulumlar ince yazın da giyecektir emin ol.. ben şu anki kızıma geceleri üstünü örtmeden giydiriyorum bunlar o açıdan çok iyi oluyor..

Kızımda, yani ilk gebeliğimde yaşadım canım bende şeker yüklememde temiz çıkmıstı. Bir sorun olmadığı halde çoktu suyum..
Dr bazen herhangi br sebebe bağlı olmadan çok olabilr sıkıntı yapma ddi bana..
Çok şükür de sıkıntı olmadı 😊
Ayy insallah internete filan bakınca biraz endişelendim. Umarım temiz çıkar da sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız

Sevgim cinsiyetiniz değişebilir demişti dr ne dedi sonradan bi değişiklik varmı

Bana 14+6 haftada özel hast de kesin erkek dediler
16 haftada devlet hast de kesin görünmüyor erkeğe benziyor ama belli olmaz dediler şimdi 19 haftaya girdim hafta ici dr var değişeceğini düşünmüyorum ama net konuşmamaları zor oluyor her alışverişimi de yaptım çünkü erkek diye herseyini aldim
Ne oldu sonucunuz 18.haftadayım bana da biraz az dedi

Ayy insallah internete filan bakınca biraz endişelendim. Umarım temiz çıkar da sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız
İnternete hiç bakma canım benim ya anca kafa kurcalıyor ve can sıkıyor oralar... Seninde temiz çıkar inşaallah 🙏🏿
Ben bu gebeliğimde de çıkar diye korkmustum ÇÜnKü bunda çok şekerli ürün ve ekmek tükettim. Çok şükür bunda cıkmadı su fazlalığı...
Bunu sunun için diyorum kızımda benn şekerli ürünler, ekmek, ambalajlı gıda, açık gıda hiç briis i tüketmezdm ona ragmen suyum fazlaydı...
Bunda da dikkat etmedim açıkçası ondan endişelendim ama çıkmadı.
... Su fazlalığının genel sebebi: sebepsiz😊
Sizin de şeker normal çıkar inşallah 🙏🏿 💕

Kızlarr sizden bir ricam olacak sizin kalbinizin güzelliğinin sizleri yüzyüze görmeden farkına vardım biz bugün bir yola çıktık eşimle doğup büyüdüğümüz mahallede bir ev bulduk içi harabe ama istediğimiz fiyata çok çol yaklaştık sizden ricam bana dua edermisiniz şu ev olsun bebek doğmadan taşınabilim yoksa annemde kalmak zorunda kalıcam hiç istemiorum annemin düzenini bozmayı. Nolur bana dua edin hayırlısıysa bizim için şu ev olsun hepinizi çok çok öpüyorum şimdiden Allah razı olsun
Hayırlı bi şekilde inş olur canım bebişinin nasibine olur inş siz içinde huzurlu olduktan sonra harabe saray olur🥰

Ben Detaylı ultrason için sonomara gittim canım doktor çok ilgili hatta bebeğim hep yüzünü eliyle kapattı ama adam yüzünü görüntüsünü almak için 20 dk uğraştı memnun kaldım. Öneririm doktor olarak ben tüp bebek merkezine gidiyorum gebelik takibimi yapıyor. Hijyenik çok ilgili bi yer olduğu için oraya devam ediyorum. İlgilenirsen öneririm
merhaba bende sonomara randevu aldım 22+2 olacağım nasipse randevu günü sizin kaça kaçtı acaba,
bu arada ben tahmini doğuma göre aralık gözüküyor ancak kasımda olabilir diye burayı takibe başladım :) hayırlı olsun herkesin bebeği inşallah

Ben henüz gidemedim 10gun sonraya randevu aldım.
merhaba, bende sonomara gideceğim nasipse 18 ağustosa randevu aldım 22+2 olacağım nasipse sizin ne kadar olmuş olacak randevu günü geç mi kalıyorum diye kaygılandım ama sonomar o vakitler yapıldığını söyledi,

Arkafaslar merhaba . Bugun ayrintili ultrasona girdim. Ense kalingi riskli cikti. 6. Cikti. Down sendromu yonunden riskli denildi . Tatmin olmayip baska hastaneye randevu aldim. Sonuclari boyle cikanlar oldumu acaba ?

Canim insallah hersey gonlunce olur bebisinle yeni evde yeni bir hayata merhaba dersiniz simdiden insallah guzel gunlerde oturmaniz dilegiyle😍😍

Canim yarin benimde ayrintili ultrasyonum var yuksek ihtimalle alttan bakilmiyor insallah guzel haberlerle geliriz 😍😘

Arkadslar bide igne kullananlar bulabildimi igneleri merak ettim insallah bulabilmissinizdir benimde 4 kutu falan eksik simdilik var kendimi ona gore ayarlayimda onceden istettireyim eczaneden
Canım iğne geldi iki hafta önce eczaneye, ben de sağlık ocağında yazdırdım, doktor 8 kutuya kadar yazabiliyormuş rapor olunca aklında olsun

Meraba kizlar ayrintili ultrasyondan geldim cok sukur organlarinda falan bi problem yok ama suyu ust sinirin ustundeymis her gittiginde kontrol ettir dedi bise sekerden olabilir dedi yapacaklari bisey yokmus insallah sekerdendir ilerde artarsa guizel seyler olmaz dedi baya bi endiselendim insallah hepimiz saglicakla kucgimiza aliriz
Canım tedirgin olma düzelir inşallah bu aralar meyve yiyoruz ya onlarda çok su oluyomuş karpuz kiraz kavun vs. Dikkat et istersen yoluna girer inşallah

Canım iğne geldi iki hafta önce eczaneye, ben de sağlık ocağında yazdırdım, doktor 8 kutuya kadar yazabiliyormuş rapor olunca aklında olsun
Canim raporun varsa 3 aylık yazabiliyor, yazık 8 kutu gidip gelmekle uğraşma .

Canim raporun varsa 3 aylık yazabiliyor, yazık 8 kutu gidip gelmekle uğraşma .
Raporum var, daha fazla yazılıyor mu? Aaaaaa bana 8 kutuya kadar diye söylemişti hocanın asistanı 🙈 bir daha yazdırayım gidince hocaya o zaman 🙈 iğne varken alayım sonra çok sıkıntı oluyor ☺️

merhaba bende sonomara randevu aldım 22+2 olacağım nasipse randevu günü sizin kaça kaçtı acaba,
bu arada ben tahmini doğuma göre aralık gözüküyor ancak kasımda olabilir diye burayı takibe başladım :) hayırlı olsun herkesin bebeği inşallah
Merhaba canım hoşgeldin Seninde bebeğin hayırlı olsun🥰 bende tam 22+3 te gitmiştim tam zamanında gitmiş oluyorsun merak etme. Sonomardaki doktor çok ilgiliydi ben memnun kaldım

Meraba kizlar ayrintili ultrasyondan geldim cok sukur organlarinda falan bi problem yok ama suyu ust sinirin ustundeymis her gittiginde kontrol ettir dedi bise sekerden olabilir dedi yapacaklari bisey yokmus insallah sekerdendir ilerde artarsa guizel seyler olmaz dedi baya bi endiselendim insallah hepimiz saglicakla kucgimiza aliriz
Canım biraz diyet yap düzelir o. Yaz meyveleri ve hamur işini tamamen kes. Meyveyi orta boy şeklinde yoğurt ve kefirle tüket. Protein ağırlıklı beslen

Back
X