2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Arkafaslar merhaba . Bugun ayrintili ultrasona girdim. Ense kalingi riskli cikti. 6. Cikti. Down sendromu yonunden riskli denildi . Tatmin olmayip baska hastaneye randevu aldim. Sonuclari boyle cikanlar oldumu acaba ?
Diğer ölçümler kaç normal mi diğer organlar? Hepsi normal sadece ense 6ise bri anlam ifade etmiyor. Zaten bu dönem de ense kalınlığı da anlam taşımıyor... Önemli olan 12.hafta larda ki usg...

Arkafaslar merhaba . Bugun ayrintili ultrasona girdim. Ense kalingi riskli cikti. 6. Cikti. Down sendromu yonunden riskli denildi . Tatmin olmayip baska hastaneye randevu aldim. Sonuclari boyle cikanlar oldumu acaba ?
Sadece ense kalınlığı yeterli değil canım birde burun kemiğine bakıyorlar
2li 3lü test yaptırmış mıydınız

Diğer ölçümler kaç normal mi diğer organlar? Hepsi normal sadece ense 6ise bri anlam ifade etmiyor. Zaten bu dönem de ense kalınlığı da anlam taşımıyor... Önemli olan 12.hafta larda ki usg...
Diger olcumleri cok sukur normal 2 li tarama testim de normal cikmisti . Hatta 2 li tarama testim normal cikinca 3luyu yaptirmamistim

Hoşgeldin tekrardan evet merak ettik seni. Gittin mi ayrıntılıya? Nasıl gidiyor? Hareketini hissediyor mudun artık?
Canım iğne geldi iki hafta önce eczaneye, ben de sağlık ocağında yazdırdım, doktor 8 kutuya kadar yazabiliyormuş rapor olunca aklında olsun
Rapor olunca yazdırmaya gerrk yok ki direkt eczaneden üç aylık ilac alınabiliyor.

Benimde 23 haftam bitiyo sayilir bugun 2.asimi oldum. Gelecek ay tahlil kontrol tekrar saglik ocagina.doguma kadar kac kez gidiyoruz kontrole saglik ocagina
Her ay kontrol var galiba ama her gittiğimizde kan tahlili yapmıyorlar sanırım benimde 24. Haftada demişti pandemiden dolayı takiplerde düzensiz ve özensiz bence hatta pandemi bahane ediyorlar gibi çünkü sağlık ocağı ebesinin ne gibi bir yoğunluğu olacakki
Diğer çocuklarımda düzenli çağırır kan idrar bakar tansiyon kilo kalp atışı takiplerini çok özenli yaparlardı takip kartı bile çıkartmadılar bana oraya not etti 1 kez gittim ebenin yanına bi de bu ay

Hoşgeldin canım nerelerdesin kaybolma lütfen gitme bi yere surda iki kafa dağıtıyoruz iyi oluyor birbirimizin halinden en iyi biz anlarız

Diger olcumleri cok sukur normal 2 li tarama testim de normal cikmisti . Hatta 2 li tarama testim normal cikinca 3luyu yaptirmamistim
Dr ne yorum yaptı. Önemli olan onun yorumu canım...

12.hafta larda yapılan usg de(2li test zamanı) ense kalınlığı kaç çıkmıştı onu hatırlıyor musun canım ?

Kızlar ya şu şeker yüklemesinden falan doktorum bana hiç bahsetmedi. 24 -28 haftalar arası bir şeker ölçüm aletiyle hergün şekerini ölç dedi minimum maksimum değerleri söyledi o kadar
Ailende şeker hastası biri var mı canım genelde genetik olabiliyo bizde kimsede yok ben ilk oğlumda yaptırmıştım şeker yükleme testi biraz aç kalmak zor oluyo ama şükür iyi çıkmıştı bunda da yaptırırım devlet hastaneleri yapıyo genelde

merhaba arkadaslar d vitamini olarak doktorlariniz neyi onerdi. damla olanlar benim midemi bulandırıyor malesef

Senin nasıl gidiyor canım detaylıya gittin mi

Valla ben 2 kez gittim o da tetonoz asisi oldum o kadar tahlil hic yapilmadi tansiyona bile bakmadilar bi dahada gitmeme gerek yokmus dogumdan sonra bebekle gelirsin bida dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…