• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Kızlar bebeklere bıngıldağı için hala şapka giydirmeye devam ediyor musunuz
Şapkayı bıngıldağı için niye takıyorlar ki 🤔 benim bu oğlumun da bıngıldağı erken kapanıyor gibi ya ben elliyorum yumuşak doku yok gibi büyükde de az endişelenmedik sürekli kontrol ettiriyorduk sıkıntı yaşamadık ama bunda da yaşamayız inşallah

Şapkayı bıngıldağı için niye takıyorlar ki 🤔 benim bu oğlumun da bıngıldağı erken kapanıyor gibi ya ben elliyorum yumuşak doku yok gibi büyükde de az endişelenmedik sürekli kontrol ettiriyorduk sıkıntı yaşamadık ama bunda da yaşamayız inşallah
Bıngıldağı üşür filan diyorlar canım hiçbir bilimsel açıklamam yok ama

Ay bizimkide gülmeye başladı baya baya eglendirince gülüyor bizi takip ediyor gözleriyle. Eşimle ben mestttt 🥰😌😌
Daha gülmedi de öyle zaten büyük oğlan kıskanıyor diye çok sevemiyoruz genelde de uyuyor ama dediğin gibi artık biliyor sesi görüntüyü heyecanlanıyor

Kızlar dün sarılıktan hastanede yatmıştı en son dün sabah emzirmiştim sonrasında şırıngayla sütümü sağıp verdim ve mama verdim bugün emzirmeye çalıştım yine memeyi istemiyor memeden ayrılmayan 30 dk bir mwmw isteyen çocuk yine istememeye başladı kafayı yicem… Döngü gibi resmen ya

Daha gülmedi de öyle zaten büyük oğlan kıskanıyor diye çok sevemiyoruz genelde de uyuyor ama dediğin gibi artık biliyor sesi görüntüyü heyecanlanıyor
Maşaallah benim oğlanlar büyük olunca bizden çok sevinçliler seviyorlar. Senin küçük. Bende ortancayi sevemedim doya doya içimde kanayan yaram

Kızlar dün sarılıktan hastanede yatmıştı en son dün sabah emzirmiştim sonrasında şırıngayla sütümü sağıp verdim ve mama verdim bugün emzirmeye çalıştım yine memeyi istemiyor memeden ayrılmayan 30 dk bir mwmw isteyen çocuk yine istememeye başladı kafayı yicem… Döngü gibi resmen ya
Çok geçmiş olsun canım. Sarılık değeri kaç çıktı?

Çok geçmiş olsun canım. Sarılık değeri kaç çıktı?
17.8di ertesi gün 4e düştü… Benim sütüm mü yetmiyor anlamadım şırıngayla sağıyorum birinde 20 km diğerinde 25 ml çıkıyor 15 er dkda… Çocukta şırıngaya bir gün alışsa ertesi gün memeyi istemiyor zaten zor alıştırdım memeye günlerdir ayrılmıyordu sabah akşam döiyordu 1 günde tutmuyor kısır döngü resmen

Back
X