Hoşgeldin tekrardan evet merak ettik seni. Gittin mi ayrıntılıya? Nasıl gidiyor? Hareketini hissediyor mudun artık?
Rapor olunca yazdırmaya gerrk yok ki direkt eczaneden üç aylık ilac alınabiliyor.
Doktordan raporu alınca ilk eczaneye gittim 1 kutu verdi. O bitince yine gittim eczaneye. İstersen üc aylık verebilirim dedi ve 9 kutu verdi. Pandemi süreci nedeniyle böyle canım
Raporum var, daha fazla yazılıyor mu? Aaaaaa bana 8 kutuya kadar diye söylemişti hocanın asistanı bir daha yazdırayım gidince hocaya o zaman iğne varken alayım sonra çok sıkıntı oluyor ☺
Doktordan raporu alınca ilk eczaneye gittim 1 kutu verdi. O bitince yine gittim eczaneye. İstersen üc aylık verebilirim dedi ve 9 kutu verdi. Pandemi süreci nedeniyle böyle canım
Ayrıntılı ultrasnda yarım tur kordon dolanmış ve kalbiyle ilgilide bişey yaziyor 1.5mm ektoderm die ama.doktor tek başına bişey ifade etmiyor dedi Kordon'da sürekli hareket ettigi için düzeltebilir dedi Allah'a emanet
Günaydın kizlar . Burda biri benim bebekler hep mesaneme vuruyor demisti bende çok gülmüştüm . Bunu okuyorsan hakkını helal et iki gündür kız hiç durmadan mesaneme vuruyor ya çok hareketli sabah erkenden başlıyor yatana kadar bu kız kime çekti ola bu enerji ye ben nasıl dayanacam
Aynen ilk gebelik olunca işte başa gelmez sanıyor insan . Sizlatmayi geçtim sürekli wc koşuyorum. Hala vuruyor vurdukça baloncuk çıkıyor sanki karnimda
Ayrıntılı ultrasnda yarım tur kordon dolanmış ve kalbiyle ilgilide bişey yaziyor 1.5mm ektoderm die ama.doktor tek başına bişey ifade etmiyor dedi Kordon'da sürekli hareket ettigi için düzeltebilir dedi Allah'a emanet
İns bisi olmaz cnim demek ki hareketli biraz seninki. Bence dr sorun olmaz dediyse hic takma cunku normalde gerçekten sorun olabilcek seyleri aileyi alistirmak icin gayet acik ve tüm kotu olaslklarla anlatiyolar. Ferah tut icini.
Günaydın herkese, yine benden bir tekmeleme sorusu sizlere benimki dünkü sessizlikten sonra nihayet bu sabah tekmeledi. Tabi öncesinde ben çok dürttüm o ayrı mesele Neredeyse midem hizasına tekme yedim. Bu kadar yukarıda oluyorlar mi? Sizlerde nasıl? Belki ayağı ya da bir uzantısı bilmiyorum.
Doktor tek başına bisey ifade etmes demis canım endilenmeye gerek yok o zaman.Kordonu da senin bebiş oyuncak yapmış kendine anlaşılan hareketten çıkartır inşallah
Günaydın kızlar. Migde bulantıları devam eden halen istifar eden var mı aranızda.Benim hafta 2 3 olmak üzere devam ediyor doktora söylemek de hiç aklıma gelmedi. Şuan uzanıyorum hiçbirşey yemek ıstemiyorum
Günaydın kızlar. Migde bulantıları devam eden halen istifar eden var mı aranızda.Benim hafta 2 3 olmak üzere devam ediyor doktora söylemek de hiç aklıma gelmedi. Şuan uzanıyorum hiçbirşey yemek ıstemiyorum