battaniye de eklersen gayet yeterliEki Görüntüle 2663770 Kızlar böyle birşey iş görür mü peki
Alırsan eğer burda da paylaşabilir misin bize de fikir oluraziz bebe, ilke bebe, and wawa gibi bir marka alacağım. çarşıya çıkıp fiyatlara bakmadım açıkcası. belki internetten alırım fiyat farkı olursa. gelecek ay alacağım.
İnşallah canım benim hepimizin kiÖyleler öyleler folik asit bebesi bunlar nazlılar hergeleler yerim o hergelenin totosunu ben sağlıkla gelsin inşAllah
Geçmiş olsun canım benim 2.gün etkisi başlayıp 2 3 gün sürmüştü. Önümüzdeki hafta 2.dozu vurulacagim ama hiç istemiyorum o ağrı korkuttu beniKızlar merhaba tetanoz aşısı olanlar kolumuz ne kadar daha ağrıyorsaat 10 da vurundum sanki 20 kilo ağırlık taşıyorum kolum ağrıyor napıcam
Ben 21. Haftaya geldim 23.hafta da şeker yüklemesi yapılacakCanim insallah bisey olmaz senin kacinci haftada seker yuklemesi yapilacak 24.haftada mi olmasi gerekiyo
Bende dün oldum ası cok fazla agrımiyor sadece kolumu zorlarsam agri oluyor☺Kızlar merhaba tetanoz aşısı olanlar kolumuz ne kadar daha ağrıyorsaat 10 da vurundum sanki 20 kilo ağırlık taşıyorum kolum ağrıyor napıcam
ay su seti cok beğenmistim nerde gordum hatırlamıyorum bu erkek seti dedilerBenim 10 lü setlerim bunlar kızlar. Yeşil olanın tulumu yok bi tek diğer hepsini koymuşlar. Şu ince şeyden mutlaka olsun pamuk gibi sanırım ilk zamanlar göbek bağı olacağı için koymuşlar tahriş etmesin diye
yarın da ağrır sonra azalıyor. ben ası ağrısını seviyorum nıyeyseKızlar merhaba tetanoz aşısı olanlar kolumuz ne kadar daha ağrıyorsaat 10 da vurundum sanki 20 kilo ağırlık taşıyorum kolum ağrıyor napıcam
Geçmiş olsun canım bence yaptır sende bu testi o doktor yapmazsa başka doktora gitVar canım bizzat annemve ona rağmen doktor bana hiç şeker yüklemesinden falan bahsetmedi o yüzden şaşırdım burda görünce bakalım bi sonraki randevuda ne olacak
Oy bıcırık maşallah canım gözünüz aydınKızlar ayrıntılıdan çıktım herşeyi çok iyi benim de ilk defa çentik yok damarlarda.. 28 cm 470 gr olmuş 22 haftayla uyumlu dedi..
Yüzünü yandan gösterdi hep eli ağzındaydıplesenta ön duvarda normal doğuma daha iyi olur doğum şeklini almış ama daha çok küçük değişir sürekli dedi.. kıpır kıpır sürekli oynadı tatlı geldi gözüme
Uzun kollu beyaz zıbın aldım civilden .. 3 tane yenidoğan , 3 tane de 3-6 aylıkcanım güle güle giysin bebişin. yalnız bunlar doğan doğmz yeterli gelmez. içine zıbın al mutlaka uzun kollu.
Battaniye isimli setin içinde olacak , önce ki kuzumdan kalma da çok güzel yepyeni duran battaniyelerimiz var .. aslında ilk kızımdan kalma herşeyi var hiçbir şey almasam yeridir ama heves ediyor insan işte ... içlikleri falan da var ...Çok güzel güle güle giysin ama hastane çıkışı için yeterli değil bence canım yine Sen bilirsin battaniyesi içinde ince tülbent gibi içlikleri tulumları oluyor onlar daha kullanışlı gibi
Çok güzellerBenim 10 lü setlerim bunlar kızlar. Yeşil olanın tulumu yok bi tek diğer hepsini koymuşlar. Şu ince şeyden mutlaka olsun pamuk gibi sanırım ilk zamanlar göbek bağı olacağı için koymuşlar tahriş etmesin diye
Valla benim ertesi gün başladı 4 gün sürdü söylenen her şeyi yapmama rağmen yani merak etme biraz uzun sürüo ama geçio normalKızlar merhaba tetanoz aşısı olanlar kolumuz ne kadar daha ağrıyorsaat 10 da vurundum sanki 20 kilo ağırlık taşıyorum kolum ağrıyor napıcam
Tatilden döndük iş yapacaktım yapamıyorum maalesef inşallah uzun sürmez Bi halsizlik de var üstümdeValla benim ertesi gün başladı 4 gün sürdü söylenen her şeyi yapmama rağmen yani merak etme biraz uzun sürüo ama geçio normal
Valla 2 defa asi oldm dedigin gibi bi agri olmadi canimKızlar merhaba tetanoz aşısı olanlar kolumuz ne kadar daha ağrıyorsaat 10 da vurundum sanki 20 kilo ağırlık taşıyorum kolum ağrıyor napıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?