2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
aziz bebe, ilke bebe, and wawa gibi bir marka alacağım. çarşıya çıkıp fiyatlara bakmadım açıkcası. belki internetten alırım fiyat farkı olursa. gelecek ay alacağım.
Alırsan eğer burda da paylaşabilir misin bize de fikir olur

Benim 10 lü setlerim bunlar kızlar. Yeşil olanın tulumu yok bi tek diğer hepsini koymuşlar. Şu ince şeyden mutlaka olsun pamuk gibi sanırım ilk zamanlar göbek bağı olacağı için koymuşlar tahriş etmesin diye

Eklentiler

• 20200717_130110.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 62
  • 20200717_130900.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 62
  • 20200717_130308.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 50
  • 20200717_130119.webp
    28 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar merhaba tetanoz aşısı olanlar kolumuz ne kadar daha ağrıyor saat 10 da vurundum sanki 20 kilo ağırlık taşıyorum kolum ağrıyor napıcam
Geçmiş olsun canım benim 2.gün etkisi başlayıp 2 3 gün sürmüştü. Önümüzdeki hafta 2.dozu vurulacagim ama hiç istemiyorum o ağrı korkuttu beni

Merhaba kızlar :)
Hastane çıkışlarında e-bebekten Bambaki markasının şöyle bir 10'lu hastane setini aldım.İndirimde çok uygundu hem oğluma hem de yeni doğum yapacak olan arkadaşıma kız olanı hediye aldım fiyatı 10'lu setlere göre çok uygundu. İçinde bir de yeleğinin olması çok hoşuma gitti sadece 2 rengi var biri pembe biri de erkek için yeşilli onların fotolarını da koyuyorum. İnternet sitesinde yok ben kızıma mağazada alış veriş yaparken gördüm belki sizin de hoşunuza gider fiyatı 69 tl idi :)

Kızlar ayrıntılıdan çıktım herşeyi çok iyi benim de ilk defa çentik yok damarlarda.. 28 cm 470 gr olmuş 22 haftayla uyumlu dedi..

Yüzünü yandan gösterdi hep eli ağzındaydı plesenta ön duvarda normal doğuma daha iyi olur doğum şeklini almış ama daha çok küçük değişir sürekli dedi.. kıpır kıpır sürekli oynadı tatlı geldi gözüme

Kızlar merhaba tetanoz aşısı olanlar kolumuz ne kadar daha ağrıyor saat 10 da vurundum sanki 20 kilo ağırlık taşıyorum kolum ağrıyor napıcam
Bende dün oldum ası cok fazla agrımiyor sadece kolumu zorlarsam agri oluyor☺

ay su seti cok beğenmistim nerde gordum hatırlamıyorum bu erkek seti dediler bak yine gorunce cok hosuma gitti. pancodanmıs kaydetmisim yeri nası kzum bunun

Son düzenleme:
Oy bıcırık maşallah canım gözünüz aydın dün bende gördüm oğlumu ultrasonda yan döndü baktı bize doğru sağlıkla doğsunlar inşallah

Çok güzel güle güle giysin ama hastane çıkışı için yeterli değil bence canım yine Sen bilirsin battaniyesi içinde ince tülbent gibi içlikleri tulumları oluyor onlar daha kullanışlı gibi
Battaniye isimli setin içinde olacak , önce ki kuzumdan kalma da çok güzel yepyeni duran battaniyelerimiz var .. aslında ilk kızımdan kalma herşeyi var hiçbir şey almasam yeridir ama heves ediyor insan işte ... içlikleri falan da var ...

Çok güzeller su hastane setlerinde ki kısa kollu zıbınları giydireceğiz gibi geliyor bana ama bilemedim tabi...

Valla benim ertesi gün başladı 4 gün sürdü söylenen her şeyi yapmama rağmen yani merak etme biraz uzun sürüo ama geçio normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…