- 5 Kasım 2019
- 361
- 426
- 53
- 37
Benim de devam canım haftada bir ya da 10 günde bire düştü, istifra ettiğim de oldu ama genelde etmiyorum, bulantı şeklinde sürüyor tüm gün. Ne çektik şu midelerdenGünaydın kızlar. Migde bulantıları devam eden halen istifar eden var mı aranızda.Benim hafta 2 3 olmak üzere devam ediyor doktora söylemek de hiç aklıma gelmedi. Şuan uzanıyorum hiçbirşey yemek ıstemiyorum
Aynen canim benim ilk gebelik olunca bilmiyorm.valla 23 haftam bitti denebilir.sen kac haftaliksnHer ay kontrol var galiba ama her gittiğimizde kan tahlili yapmıyorlar sanırım benimde 24. Haftada demişti pandemiden dolayı takiplerde düzensiz ve özensiz bence hatta pandemi bahane ediyorlar gibi çünkü sağlık ocağı ebesinin ne gibi bir yoğunluğu olacakki
Diğer çocuklarımda düzenli çağırır kan idrar bakar tansiyon kilo kalp atışı takiplerini çok özenli yaparlardı takip kartı bile çıkartmadılar bana oraya not etti 1 kez gittim ebenin yanına bi de bu ay
Benim de devam cnm 10 gunde bire dustu cikariyorum hala. Ama suan zaten surekli yuregim agzimda oldugu icin kustugumda bir nevi mutlu oluyorum
Kızlar biz sanırım doğuma gidene kadar bu durumu yaşayacağızBenim de devam canım haftada bir ya da 10 günde bire düştü, istifra ettiğim de oldu ama genelde etmiyorum, bulantı şeklinde sürüyor tüm gün. Ne çektik şu midelerden
Günaydın canım artık güçlendiler tekmeleri de kuvvetli oluyo git gide :) bu aralar ayakları da aşağıda oluyo hep, bir de daha bebek çok büyümediği için yerleri geniş ve rahat rahat takılıyolar içeride, ne garip değil mi karnımızda onlara kocaman bir yer açıyo Rabbim çoğu organımız yer değiştiriyo ama biz hissetmiyoruz bile, normalde ufak bi taş olsa ağrıdan duramayız ama bebeklerin bu durumu mucize gibiGünaydın herkese, yine benden bir tekmeleme sorusu sizlerebenimki dünkü sessizlikten sonra nihayet bu sabah tekmeledi. Tabi öncesinde ben çok dürttüm o ayrı mesele Neredeyse midem hizasına tekme yedim. Bu kadar yukarıda oluyorlar mi? Sizlerde nasıl? Belki ayağı ya da bir uzantısı bilmiyorum.
Normal canım benimGünaydın herkese, yine benden bir tekmeleme sorusu sizlerebenimki dünkü sessizlikten sonra nihayet bu sabah tekmeledi. Tabi öncesinde ben çok dürttüm o ayrı mesele Neredeyse midem hizasına tekme yedim. Bu kadar yukarıda oluyorlar mi? Sizlerde nasıl? Belki ayağı ya da bir uzantısı bilmiyorum.
Ne kadar da tatlıNormal canım benim
Benim ki hıckırmaya bile başladı
Sağlıkla doğsun lar inşaallah
Var canım bizzat annemAilende şeker hastası biri var mı canım genelde genetik olabiliyo bizde kimsede yok ben ilk oğlumda yaptırmıştım şeker yükleme testi biraz aç kalmak zor oluyo ama şükür iyi çıkmıştı bunda da yaptırırım devlet hastaneleri yapıyo genelde
Anam o hıçkırık bende 2 haftadır varNormal canım benim
Benim ki hıckırmaya bile başladı
Sağlıkla doğsun lar inşaallah
Bende dün uyuyacağım o an oldu..... daha netti dısındannda belli oluyorduAnam o hıçkırık bende 2 haftadır varbi tutuo varya içim sarsılıo heh diorum bizimki yine birinin yumurtasını çaldı ama benim inat kızım babası karnıma elini koyunca tamamen duruyo daha adam hissedemedi ilk başlarda sesleniodum gel diye dedim heralde sesimden anlıo duruo şimdi kaş göz yapıp çaırıorum eşimi ama o elini koydummu kızım sus pus oluo. Ya ona kızdı yada şimdiden naz yapıo babasına
Ben de almak istiyorum fakat battaniyeli set almak gerekli diye düşünüyorumTünaydın herkese ... bu sabah ikisini sipariş verdimhastane Çıkışı için bir de isimli set yaptırmak istiyorum , yeterli olur herhalde
canım güle güle giysin bebişin. yalnız bunlar doğan doğmz yeterli gelmez. içine zıbın al mutlaka uzun kollu.Tünaydın herkese ... bu sabah ikisini sipariş verdimhastane Çıkışı için bir de isimli set yaptırmak istiyorum , yeterli olur herhalde
Çok güzel güle güle giysin ama hastane çıkışı için yeterli değil bence canım yine Sen bilirsin battaniyesi içinde ince tülbent gibi içlikleri tulumları oluyor onlar daha kullanışlı gibiTünaydın herkese ... bu sabah ikisini sipariş verdimhastane Çıkışı için bir de isimli set yaptırmak istiyorum , yeterli olur herhalde
henüz almadım 10lu 1 set alacağım.2 tane de 5liKızlar hastane çıkışı aldınız mıı?
Nereden almayı düşünüyorsun acaba ? Ben de alacağım ama nerden alayım hangisi iyi olur bir türlü bilemedimhenüz almadım 10lu 1 set alacağım.2 tane de 5li
Öyleler öyleler folik asit bebesi bunlar nazlılar hergeleler yerim o hergelenin totosunu ben sağlıkla gelsin inşAllahBende dün uyuyacağım o an oldu..... daha netti dısındannda belli oluyordueşime hemen elini ver dedim o da hissetti minnak minnak pıt pıtlar. Ama bri sey deyim mi benim ki basından beri çok hergele
Canim insallah bisey olmaz senin kacinci haftada seker yuklemesi yapilacak 24.haftada mi olmasi gerekiyoKızlar merhaba, ben bugün kontrole gittim. 20 haftalık olduk. Bebeğin kilosu 380gr dedi boyu 28 cm dedi detaylıya 10gun sonraya randevu aldım. Bi de bende amniyo sıvısı fazla üst sınır da dedi. Bugün 4lu test yaptırdı hemen. Haftaya da gebelik şekerine bakalım dedi. Bebeğin sıvısının fazla olması beni biraz endişelendirdi. Bilginiz var mi sizin bu konuya ilişkin????
aziz bebe, ilke bebe, and wawa gibi bir marka alacağım. çarşıya çıkıp fiyatlara bakmadım açıkcası. belki internetten alırım fiyat farkı olursa. gelecek ay alacağım.Nereden almayı düşünüyorsun acaba ? Ben de alacağım ama nerden alayım hangisi iyi olur bir türlü bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?