2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim de devam canım haftada bir ya da 10 günde bire düştü, istifra ettiğim de oldu ama genelde etmiyorum, bulantı şeklinde sürüyor tüm gün. Ne çektik şu midelerden

Aynen canim benim ilk gebelik olunca bilmiyorm.valla 23 haftam bitti denebilir.sen kac haftaliksn

Benim de devam cnm 10 gunde bire dustu cikariyorum hala. Ama suan zaten surekli yuregim agzimda oldugu icin kustugumda bir nevi mutlu oluyorum
Benim de devam canım haftada bir ya da 10 günde bire düştü, istifra ettiğim de oldu ama genelde etmiyorum, bulantı şeklinde sürüyor tüm gün. Ne çektik şu midelerden
Kızlar biz sanırım doğuma gidene kadar bu durumu yaşayacağız Detay vermek ıstemiyorum ama bu süreçteki normal migde bulantısından daha beter bence .kahvaltı yeni yapabildim azıcık bisey

Günaydın canım artık güçlendiler tekmeleri de kuvvetli oluyo git gide :) bu aralar ayakları da aşağıda oluyo hep, bir de daha bebek çok büyümediği için yerleri geniş ve rahat rahat takılıyolar içeride, ne garip değil mi karnımızda onlara kocaman bir yer açıyo Rabbim çoğu organımız yer değiştiriyo ama biz hissetmiyoruz bile, normalde ufak bi taş olsa ağrıdan duramayız ama bebeklerin bu durumu mucize gibi

Normal canım benim
Benim ki hıckırmaya bile başladı
Sağlıkla doğsun lar inşaallah

Var canım bizzat annem ve ona rağmen doktor bana hiç şeker yüklemesinden falan bahsetmedi o yüzden şaşırdım burda görünce bakalım bi sonraki randevuda ne olacak

Normal canım benim
Benim ki hıckırmaya bile başladı
Sağlıkla doğsun lar inşaallah
Anam o hıçkırık bende 2 haftadır var bi tutuo varya içim sarsılıo heh diorum bizimki yine birinin yumurtasını çaldı ama benim inat kızım babası karnıma elini koyunca tamamen duruyo daha adam hissedemedi ilk başlarda sesleniodum gel diye dedim heralde sesimden anlıo duruo şimdi kaş göz yapıp çaırıorum eşimi ama o elini koydummu kızım sus pus oluo. Ya ona kızdı yada şimdiden naz yapıo babasına

Bende dün uyuyacağım o an oldu..... daha netti dısındannda belli oluyordu eşime hemen elini ver dedim o da hissetti minnak minnak pıt pıtlar. Ama bri sey deyim mi benim ki basından beri çok hergele

Tünaydın herkese ... bu sabah ikisini sipariş verdim hastane Çıkışı için bir de isimli set yaptırmak istiyorum , yeterli olur herhalde
Ben de almak istiyorum fakat battaniyeli set almak gerekli diye düşünüyorum battaniye ve içlik alacak mısın malum kışın doğacaklar

Tünaydın herkese ... bu sabah ikisini sipariş verdim hastane Çıkışı için bir de isimli set yaptırmak istiyorum , yeterli olur herhalde
Çok güzel güle güle giysin ama hastane çıkışı için yeterli değil bence canım yine Sen bilirsin battaniyesi içinde ince tülbent gibi içlikleri tulumları oluyor onlar daha kullanışlı gibi

Bende dün uyuyacağım o an oldu..... daha netti dısındannda belli oluyordu eşime hemen elini ver dedim o da hissetti minnak minnak pıt pıtlar. Ama bri sey deyim mi benim ki basından beri çok hergele
Öyleler öyleler folik asit bebesi bunlar nazlılar hergeleler yerim o hergelenin totosunu ben sağlıkla gelsin inşAllah

Canim insallah bisey olmaz senin kacinci haftada seker yuklemesi yapilacak 24.haftada mi olmasi gerekiyo

Nereden almayı düşünüyorsun acaba ? Ben de alacağım ama nerden alayım hangisi iyi olur bir türlü bilemedim
aziz bebe, ilke bebe, and wawa gibi bir marka alacağım. çarşıya çıkıp fiyatlara bakmadım açıkcası. belki internetten alırım fiyat farkı olursa. gelecek ay alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…