2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba güzel anneler ☺ ben de az önce ayrıntılı ultrasondan geldim minnoşun organları VS hepsi pekiyi aldı kuzum ☺ ama plasenta biraz önde, ileriki dönemlerde belki kanamaya neden olabilir dedi aklımı karıştırdı bu durum. Olmaz inşallah bişi böyle bir şey duyan yaşayanınız var mı?

Tatilden döndük iş yapacaktım yapamıyorum maalesef inşallah uzun sürmez Bi halsizlik de var üstümde
Bende de oldu 2 gün halsiz yattım ertesi gün o kadar ağrıoduki kolum kaldıramıodum kıyafetlerimi eşim giydirdi. Bünyeden bünyeye değişip demekki ağrı yapmayanlarda olmuş ama benim görümcemde olmuştu onunda böle çok ağrımıştı

Değil mi gözümüze toz kaçsa vücut reddediyor ama rabbimin sırrı bebekler büyüyor vücut adapte oluyor ona kendini ayarlıyor

Maşallah canim gözün aydın olsun dr ihtimalleri sayıyor mecburen hiç birşey olmaz korkma güzel düşün

Değil mi gözümüze toz kaçsa vücut reddediyor ama rabbimin sırrı bebekler büyüyor vücut adapte oluyor ona kendini ayarlıyor
Evet canım çok şükür bin şükür hani diyolar ya annen hiçbirşey yapmadıysa seni karnında 9 ay taşıdı hakları ödenmez diye gerçekten de öyle, oğlum 28 aylık bu ara çok yaramaz çok hareketli öyle yoruluyorum ki, karnıma vuruyo ayağımda sallarken bazen ağlıyorum bunalıp.. annem uzak desteğim yok malesef... onlar için bütün zorluklara dayanırız biz hayırlısıyla sağlıkla doğsun bütün bebişler

Oh maşallah canım gözün aydın ne durumda boyu kilosu falan? Ben de bugün gittim de ondan soruyorum.
Plasentayı hiç sıkıntı etme yer değiştirebilir daha çok erken

ay su seti cok beğenmistim nerde gordum hatırlamıyorum bu erkek seti dediler bak yine gorunce cok hosuma gitti. pancodanmıs kaydetmisim yeri nası kzum bunun
Evet panço dan yeri güzel %100 pamuk zaten yumuşacık ama keşke tulum da olsaymış içinde.

Oh maşallah canım gözün aydın ne durumda boyu kilosu falan? Ben de bugün gittim de ondan soruyorum.
Plasentayı hiç sıkıntı etme yer değiştirebilir daha çok erken
İnşallah canım 21+1 iz biz, boy 28 cm kilo 500 gr. Önde bu bebek rejim yap sen biraz çok mu yiyorsun dedi doktor 5 kilo aldım şimdiye kadar dedim, nprmalsin sen, belki erken döllenmiştir, doktorun adet başlangıç tarihini belki değiştirebilir dedi. 4 kilo doğurmak zor olur dedi. Senin kaç haftalık? Her şey yolundadır inşallah

tulumunu ayrı satıyorlar gordum. boyle paket halinde bacakları tek kat oluyor icine bir alt daha koysalarms en azından keske. ben isimli olanlardan yaptırmıcam. lcwdan 1-2 tane 3-4 parcali set aldım bir de 10 parcalı alırım diyorum bunun rengi cogzel :) biraz daha bakayım bkalım fiyatlar gitgide dusuyor biraz bekliyim dedim aldığım seyleri simdi indirimli gorunce :/

Kızlar selamlar benim de bugün kendi drumda detaylı ultrasonum vardı. 22+2yiz 540 gr 28 cm olmuş minnoş oğlum genel olarak bir problem görünmedi organlarında ama midesi biraz büyük dedi doktor. Takip edicez dedi. Bu ne anlama geliyor bilmiyorum ama umarım bir sorun çıkmaz. Başka bir drun daha fikrini aldım, o da mide büyükse diğer organlara baskı yapıp fıtıklaşabilir, bu da doğunca ameliyat gerektirebilir ama şimdi daha erken normale de dönebilir dedi. Aklım karıştı doğrusu, inşallah normale döner de gerek kalmaz ameliyat vs

Ben alsaydım dikkat ederdim de hediye geldi elticigimden Diğeri karacanın o da çok güzel battaniyesi daha kalın. Dediğin gibi fiyatlar düşmüş ben trendyoldan wakikijin ayaksız 6-9 aylık eşofman altlarindan aldim 16 tl cok güzeller bi tanesi kalın kadife gibi. Almiycam diyordum eksiklerim bitmişti ama uygun bulunca aldim

Gozunuz aydın kızlar maşallah güzel haberlerle geldiniz.
Kanama ve fitik durumunu önlem amaclı söylemiş olabilir herşeyi detaylı incelediği icin .inşallah bir sorun çıkmaz. Kiloları boyları organlarında çok şükür sorun çıkmamış

Çok sağol canım çok şükür hepimizin gözü aydın Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

Kızlar ben detaylı ultrasonda haftaya girecegim ama hala bebegimin hareketlerini hissedemiyorum doktora 2haftaonce gittim
Sorun yokdedi
Ama neden hissedemiyorum

Kızlar ben detaylı ultrasonda haftaya girecegim ama hala bebegimin hareketlerini hissedemiyorum doktora 2haftaonce gittim
Sorun yokdedi
Ama neden hissedemiyorum
Kacinci haftandasin hic mi hissetmiyorsun az mi belki sen uyurken hareketleniyordur bir de ilk hissedilen zamanlar degisken okuyor bazen bikac gun hareket etmedikleri oluyor umarim sikinti yoktur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…