2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aynı durum bende de var kuzum 26 aylık oldu be aşırı yaramaz aşırı hareketli bana vuruyor başıma atlıyor yapmadığı kalmıyor... onu uyutması yedirmesi herşey ayrı eziyet.. aşırı bunaltıyor beni.. babası da çok yoğun çalışıyor bakıcı koronadan dolayı ara verdik tek başıma kaldım ortada resmen

Günaydın kızlar daha önceden de sorulmuştu ama ben bulamadım o yüzden bir de ben soracağım kan ilacı olarak ne kullanıyorsunuz ve günde kaç defa alıyorsunuz ?
Günde bir tane gyneferon kullanıyorum ben.
Kızlar merhaba tetanoz aşısı olanlar kolumuz ne kadar daha ağrıyor saat 10 da vurundum sanki 20 kilo ağırlık taşıyorum kolum ağrıyor napıcam
Ya benmde 2 gün sürdü vuruldugum gün halsizlik bas dönmesi oldu birde sonra geçti 2 dozmu olcaz birdahaki doza smdiden hazır deglm

Kızlar ben detaylı ultrasonda haftaya girecegim ama hala bebegimin hareketlerini hissedemiyorum doktora 2haftaonce gittim
Sorun yokdedi
Ama neden hissedemiyorum

kaç haftasın.
ben 19 un sonlarında hissetmiştim

Birde tatile gideceğim denize gireceğim ama ne giycem bikini mayo gymek istemiyorum. Yarı kapalı mayo istiyorım yarı kapalı haşema daha doğrusu hamilelere uygun yok göbeğimi sıkcak. Haftama görede karnım cok büyüdü ya kim görse şok oluyor

ben şuan 21herhalde
Çok nadir hissediyorum titreşim gibi sabahlari
Nadir o da

Kacinci haftandasin hic mi hissetmiyorsun az mi belki sen uyurken hareketleniyordur bir de ilk hissedilen zamanlar degisken okuyor bazen bikac gun hareket etmedikleri oluyor umarim sikinti yoktur canim
21 deyim cnm
Sabahlari az az titresim gibi hissediyorum
Ama cok net gelmiyor

Selamın aleyküm kızlar sizlere bı sorum olacakti bugün detaylı ultrason yaptırdım 24 haftaliğim bebekte sorun yok ama benim iki böbreğimde de genişleme varmış sağda daha çok var dedi ağrımda oluyo sağ arka kaburgamda. internetten baktığım kadarıyla genişleme ilerlerse katedral takılıyomuş açıkçası korktum başına böyle bir şey gelen var mı ?

Evet canım bunu aldım ama buna benzer başka almam lazım 10lu alabilirim birde dediğin gibi birer tane ikili üçlü takımlardan aldım ama internetten aldığım için kargoda henüz elime ulaşmadı kalitelerinden emin olamadım ama yorumları güzeldi

Inş sorunsuz geçer detaylın canım. Ben ilk kez bu sene tatilsiz kaldım çok isterdim gitmeyi ama yasak. Gitmiş olsaydım Hamile old içim biraz daha derli toplu bisey alcaktım. Bi kaç model ekledim çok modern değil ama şu elbise taytli gibi olanlar çoğu mağaza da var tercih edersen bakabilirsin. Islak kalmamaya çalış vajina biraz hassas hamilelikte enfeksiyon vs kapmasın canım .Benim yerime de bol bol kendini yormadan yüz

Eklentiler

• Screenshot_20200717-163159_Chrome.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20200717-163358_Chrome.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20200717-163512_Chrome.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 28
Doktorum bana da gyneferon verdi canım ama bana sabahbakşam iki defa dedi senin kan değerin kaçtı hatırlıyor musun benimki çok mu düşük acaba

Kızlar merhaba tetanoz aşısı olanlar kolumuz ne kadar daha ağrıyor saat 10 da vurundum sanki 20 kilo ağırlık taşıyorum kolum ağrıyor napıcam
Dün sabah vurundum, geceye kadar ağrı yoktu. Gece biraz agridi. Şimdi de hafif bi ağrı var. Çok zorlamıyor ama hafiften belli ediyor

Buz uyguladım badinin üzerinden ve o kolu hiç kullanma ağrımadan yapsaydın çok hafif geçiyor

Bakıcı şansım yok benim malesef canım ilerde gelirse rahat edersin inşallah Allah yardımcımız olsun biraz büyürlerse rahat ederiz inşallah

Kızlar hamilelikte ciğer yiyor musunuz ? Benim canım çok istiyor ama sanki doktorum yasaklamıştı , unuttum ne dediğini
İcindeki a vitamini düzeyi yüksek olduğu icin yasak diye biliyorum ama az miktardan bisi olur mu olmaz gibi geliyo

Ya benim minik bazen çok hareketli az once buzluğu temizledim çömelerek ve ağirdi yerine takarken çok zorlamadm ama çok hareketlenince de panik oluyom. Bir de sizde de idrar yaparken karinda değişik bir sancı oluyor mu çok sıkışınca?

Canım benim önerilerin için cok sagol Senin yerinede yüzecegim bol bol
Doktorum bana da gyneferon verdi canım ama bana sabahbakşam iki defa dedi senin kan değerin kaçtı hatırlıyor musun benimki çok mu düşük acaba
Kan değerimi hatırlamıyorum ama bakarım hangi değere bakmak gerekiyor tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…