- 5 Kasım 2019
- 361
- 426
- 53
- 37
Aramizda pek yokmus canim 22+5 benimde❤Benimde bugün 23 doldu canım 23+0 ım hayırla kurtulalım
Hgb değerine bakılıyor canımCanım benim önerilerin için cok sagol ❤Senin yerinede yüzecegim bol bol
Kan değerimi hatırlamıyorum ama bakarım hangi değere bakmak gerekiyor tam olarak
Cok begendim bende aldiklarinizi yesil takima bayildim degisik renkleri cok seviyorumBenim 10 lü setlerim bunlar kızlar. Yeşil olanın tulumu yok bi tek diğer hepsini koymuşlar. Şu ince şeyden mutlaka olsun pamuk gibi sanırım ilk zamanlar göbek bağı olacağı için koymuşlar tahriş etmesin diye
Canım okudum ikili taramanda bişey çıkmamış en belirgin hali 12. Hafta ikili taramayla oluyor. İstersen perinatoloğa da git. Benim arkadasımında ikili taramasında bişey çıkmadı detaylıDa down sendromlu olabilir dediler ama çocuk gayet sağlıklı doğdu çok şükür seninde öyle olacak eminim.20+ 6 yim canim
Evet kuzum bende yukarlarda hissediyorum Detaylıda benim kızçenin kafası sağ ğöğsüm altında ayaklar da göbeğimin soluna doğruydu göbek hizamda çok tekme yiyorumGünaydın herkese, yine benden bir tekmeleme sorusu sizlerebenimki dünkü sessizlikten sonra nihayet bu sabah tekmeledi. Tabi öncesinde ben çok dürttüm o ayrı mesele Neredeyse midem hizasına tekme yedim. Bu kadar yukarıda oluyorlar mi? Sizlerde nasıl? Belki ayağı ya da bir uzantısı bilmiyorum.
Annesini mi çok seviyor babaya mi nazlanıyor bu tatlı kızçeAnam o hıçkırık bende 2 haftadır varbi tutuo varya içim sarsılıo heh diorum bizimki yine birinin yumurtasını çaldı ama benim inat kızım babası karnıma elini koyunca tamamen duruyo daha adam hissedemedi ilk başlarda sesleniodum gel diye dedim heralde sesimden anlıo duruo şimdi kaş göz yapıp çaırıorum eşimi ama o elini koydummu kızım sus pus oluo. Ya ona kızdı yada şimdiden naz yapıo babasına
Ben 10 lu hastane çıkışı 5li 3li olan 3 tane takım aldım. Birde isimli battaniyesi de olan set yaptırmayı düşünüyorum canımKızlar hastane çıkışı aldınız mıı?
Canım ben salı günü oldum hala geçmedi ağrısı soluma vurdurmuştum hiç o tarafa yatamıyorum bileKızlar merhaba tetanoz aşısı olanlar kolumuz ne kadar daha ağrıyorsaat 10 da vurundum sanki 20 kilo ağırlık taşıyorum kolum ağrıyor napıcam
Bende bundan aldım canım hemde fiyatını görmeden deseni beğenip e bebekte sepetime koydum kasada fiyatı duyunca bende şok oldumMerhaba kızlar :)
Hastane çıkışlarında e-bebekten Bambaki markasının şöyle bir 10'lu hastane setini aldım.İndirimde çok uygundu hem oğluma hem de yeni doğum yapacak olan arkadaşıma kız olanı hediye aldım fiyatı 10'lu setlere göre çok uygundu. İçinde bir de yeleğinin olması çok hoşuma gitti sadece 2 rengi var biri pembe biri de erkek için yeşilli onların fotolarını da koyuyorum. İnternet sitesinde yok ben kızıma mağazada alış veriş yaparken gördüm belki sizin de hoşunuza gider fiyatı 69 tl idi :)
Eki Görüntüle 2663800 Eki Görüntüle 2663802
Canım hamilelikte yasak ciğer içindeki a vitamini oranı çok yüksek olduğu için yasaklıyolar canın istiyorsa sen doktoruna sorup ye muhakkakKızlar hamilelikte ciğer yiyor musunuz ? Benim canım çok istiyor ama sanki doktorum yasaklamıştı , unuttum ne dediğini
hmm onu bilmiyorumda karnım asagi doğru sanki yukarı daha cikmadibebeğin esi ondeyse hissedememen normal
Yok plasenta anterior diyorlar plasenta rahmin on duvarina yapisiksa hareketler gec hissediliyor.hmm onu bilmiyorumda karnım asagi doğru sanki yukarı daha cikmadi
Esik onde derken bunumu kastediyorsunuz
hic oylebirseyden bahsetmedi sadece erken doğum riski yok dedi bebek olmasi gereken yerde dediYok plasenta anterior diyorlar plasenta rahmin on duvarina yapisiksa hareketler gec hissediliyor.
Cnim zten onde olması normal bisi onde arkadaysa sıkıntı yok alttaysa sıkıntı altta olunca rahmi tikiyor ya. Alta yerlesmemisse soylemezler nerde bile. Ben biraz fazla okuyup arasitriyom gereksiz detaylara hakimimhic oylebirseyden bahsetmedi sadece erken doğum riski yok dedi bebek olmasi gereken yerde dedi
Teşekkür ederim canım. Genelde ortak renkler alıyorum erkek de sadece mavi giydirmek istemedim hemde ilerde kızım olursa ona kalır veya kardeşim cevremde birinin bebeği olursa değerlenir diye düşündümCok begendim bende aldiklarinizi yesil takima bayildim degisik renkleri cok seviyorum
anladım cnmCnim zten onde olması normal bisi onde arkadaysa sıkıntı yok alttaysa sıkıntı altta olunca rahmi tikiyor ya. Alta yerlesmemisse soylemezler nerde bile. Ben biraz fazla okuyup arasitriyom gereksiz detaylara hakimimyanı hareketlerni hissetmedğn icin panik yapma bu yuzden olablr.
Ne guzel dusunmussun bende oyle yapiyorum benim.geldi bugun kargomTeşekkür ederim canım. Genelde ortak renkler alıyorum erkek de sadece mavi giydirmek istemedim hemde ilerde kızım olursa ona kalır veya kardeşim cevremde birinin bebeği olursa değerlenir diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?