2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Cok begendim bende aldiklarinizi yesil takima bayildim degisik renkleri cok seviyorum

Canım okudum ikili taramanda bişey çıkmamış en belirgin hali 12. Hafta ikili taramayla oluyor. İstersen perinatoloğa da git. Benim arkadasımında ikili taramasında bişey çıkmadı detaylıDa down sendromlu olabilir dediler ama çocuk gayet sağlıklı doğdu çok şükür seninde öyle olacak eminim.

Evet kuzum bende yukarlarda hissediyorum Detaylıda benim kızçenin kafası sağ ğöğsüm altında ayaklar da göbeğimin soluna doğruydu göbek hizamda çok tekme yiyorum bazende içimde dönüyor gibi hissediyorum

Annesini mi çok seviyor babaya mi nazlanıyor bu tatlı kızçe benimki de babasını çok seviyor galiba babaya hep tepki veriyor

Kızlar merhaba tetanoz aşısı olanlar kolumuz ne kadar daha ağrıyor saat 10 da vurundum sanki 20 kilo ağırlık taşıyorum kolum ağrıyor napıcam
Canım ben salı günü oldum hala geçmedi ağrısı soluma vurdurmuştum hiç o tarafa yatamıyorum bile hafifledi şimdilerde ama kaşınır gibi oluyor

Bende bundan aldım canım hemde fiyatını görmeden deseni beğenip e bebekte sepetime koydum kasada fiyatı duyunca bende şok oldum

Arkadaşlar merhaba.Herkes sağlıkla sıhatle bebişlerini kucaklasın inşallah.Bende bugun 21+5 muayeneye gittim.doktorum ayrıntılı ultrasyona gerek yok hersey yolunda dedi.bu şekilde yaptırmayan varmı ayrıntıliyı.yaptirmalimiyim doktora güvenmelimiyim.dusunceleriniz nedir?

hic oylebirseyden bahsetmedi sadece erken doğum riski yok dedi bebek olmasi gereken yerde dedi
Cnim zten onde olması normal bisi onde arkadaysa sıkıntı yok alttaysa sıkıntı altta olunca rahmi tikiyor ya. Alta yerlesmemisse soylemezler nerde bile. Ben biraz fazla okuyup arasitriyom gereksiz detaylara hakimim yanı hareketlerni hissetmedğn icin panik yapma bu yuzden olablr.

Cok begendim bende aldiklarinizi yesil takima bayildim degisik renkleri cok seviyorum
Teşekkür ederim canım. Genelde ortak renkler alıyorum erkek de sadece mavi giydirmek istemedim hemde ilerde kızım olursa ona kalır veya kardeşim cevremde birinin bebeği olursa değerlenir diye düşündüm

anladım cnm
İlk hamilelik ya anlamiyorum
Pekbirsey
Hayırlısı olsun bakalim

Teşekkür ederim canım. Genelde ortak renkler alıyorum erkek de sadece mavi giydirmek istemedim hemde ilerde kızım olursa ona kalır veya kardeşim cevremde birinin bebeği olursa değerlenir diye düşündüm
Ne guzel dusunmussun bende oyle yapiyorum benim.geldi bugun kargom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…