- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Merhaba canım doktor un daha önce organlarını plesantasini suyunu vs incelemiş miydi .Mesela kendimden örnek vereyim gittiğim doktor perinatolog her muayenemde sesli bir şekilde bebeğin elini ayağını kalbini beynini beyincigini dalagini omuriliğini herşeyine bakıyordu detayliya girmesem de olurmus. Sana bakarken bununla ilgili bilgi verdi mi hicArkadaşlar merhaba.Herkes sağlıkla sıhatle bebişlerini kucaklasın inşallah.Bende bugun 21+5 muayeneye gittim.doktorum ayrıntılı ultrasyona gerek yok hersey yolunda dedi.bu şekilde yaptırmayan varmı ayrıntıliyı.yaptirmalimiyim doktora güvenmelimiyim.dusunceleriniz nedir?
Ayyy onun tulumunun yanlarındaki tülü yerim ben nasıl güzel güle güle kullansın pamuğunNe guzel dusunmussun bende oyle yapiyorum benim.geldi bugun kargomEki Görüntüle 2664013
Hepsi çok güzel canım gülerek giysin inşallah kuzucuk 0-3 ü çok giyemiyolar en fazla 1.5-2 ay giyiyolar o arada işini görür hepsi canım duruma göre alırsın yine büyük kızının da vardır.. ben bir de tek patikli alt alıcam bikaç tane altına ekstra giydircem canım düşünebilirsin onu da.. benim oğlum martda doğmuştu genelde tulum giydirdim sıcacık tutuyo beli de açılmıyo kucakda vs. bu da kasım yine kış bebeği olcak o yüzden zorlanmıycam çok :)Kızlar 2 hastane çıkışı 5 Li 3 tulum takımı 1 5 Li iç zıbın birde alt üst takım ilk 1.5 ay yeter sanırım bunlar değil mi ? Hepsi 0-3 ay bebeğin doğum kilosuna göre 1 ay kadar giyer diye düşünüyorum
altlı üstlü olanı 3-6 mı alsam
Yada çok mu oldu acaba ?
kızım da 2 10 lu takım 1 5 Li almıştım sanırım tam hatırlamıyorum ama belki alt üst 2 Li takım da vardır
Canım büyük kızımınkileri dağıtmıştım sadece 2-3 takım 1 tulum hatıra olarak saklıyorum onu da bu bebeğe giydirmem herhalde..Hepsi çok güzel canım gülerek giysin inşallah kuzucuk 0-3 ü çok giyemiyolar en fazla 1.5-2 ay giyiyolar o arada işini görür hepsi canım duruma göre alırsın yine büyük kızının da vardır.. ben bir de tek patikli alt alıcam bikaç tane altına ekstra giydircem canım düşünebilirsin onu da.. benim oğlum martda doğmuştu genelde tulum giydirdim sıcacık tutuyo beli de açılmıyo kucakda vs. bu da kasım yine kış bebeği olcak o yüzden zorlanmıycam çok :)
Kızlar size beğendiğim takımları atayım daha almadım birtek biberon ve bebek çantası aldım bayramdan sonra da kıyafet alıcam inşallahbakın hem fikir olur
Aminn canım inşallahçok güzeller canım❤ Güle güle giysin
Daha 15-16 haftamız var ama genelde online alındığı için beğenmezsek iade vs sıkıntı olmasın dedim 0-3 ay bitse gerisine bakarız artık
12.7 micanım ama son 2 aydır bakılmıyorHgb değerine bakılıyor canım
Kızlar 2 hastane çıkışı 5 Li 3 tulum takımı 1 5 Li iç zıbın birde alt üst takım ilk 1.5 ay yeter sanırım bunlar değil mi ? Hepsi 0-3 ay bebeğin doğum kilosuna göre 1 ay kadar giyer diye düşünüyorum
Yada çok mu oldu acaba ?
kızım da 2 10 lu takım 1 5 Li almıştım sanırım tam hatırlamıyorum ama belki alt üst 2 Li takım da vardır
Valla bizimkini baba daha hissedemedi yazık oda merak edio ama yok ne usg de kendini gösterio nede o elini koyduğunda tepki verioAnnesini mi çok seviyor babaya mi nazlanıyor bu tatlı kızçebenimki de babasını çok seviyor galiba babaya hep tepki veriyor
AynenAminn canım inşallah
Aynen Canım alırız daha çook var
Ben de hepsini 5li olarak 2-3 takım 0-3 ay, 5-6 takım da 3-6 ay alıcam birkaç da tulum alırım yeter hergün çamaşır yıkarız zaten kurur ütüleriz sürekli işimiz ne
Canım Henğz gelmedi kargoda ama genelde iyi gözüküyor yorumlar bazıları çok küçük demiş ama bilemedim gelince bakacağım artık yazarım buraya12.7 micanım ama son 2 aydır bakılmıyor
canım şu trendyoldaki takımı aldınmı malı güzelmi
Eki Görüntüle 2664084
Merhaba canım.Evet ikili taramadan sonraki muayenede kendisi bacak kemiklerini ense ölçumunü yani detaylı bakmıştı.bi sıkıntı yok hersey yolunda demişti.prof. virüsten dolayı ayrıntılıya göndermek istemiyor.özel muayenesine gidiyorum.hastaneye göndermek istemiyor.Sende yaptırmadın ozamanMerhaba canım doktor un daha önce organlarını plesantasini suyunu vs incelemiş miydi .Mesela kendimden örnek vereyim gittiğim doktor perinatolog her muayenemde sesli bir şekilde bebeğin elini ayağını kalbini beynini beyincigini dalagini omuriliğini herşeyine bakıyordu detayliya girmesem de olurmus. Sana bakarken bununla ilgili bilgi verdi mi hic
İnş hisseder eşinde. Çok mutlu oluyor babalar hissettiğindeValla bizimkini baba daha hissedemedi yazık oda merak edio ama yok ne usg de kendini gösterio nede o elini koyduğunda tepki verio
İnşallah gönlünce olur canım normal yaparsın inşallah ben normal doğum yapmıştım evde az sancı çekip gittim acile 3 cm açılmam varmış suniyi verdiler hemen 3 saat sürdü doğumumAynenbenim bebeklerim genelde küçük doğduğu için pek önemsemedim ama inşallah bu hanım çok beklemez.. büyürse kıyafetler elimde patlar
malum bunda normal doğum denemek istiyorumablası 37 de 3250 doğdu 2 hafta daha beklese 4 e yaklaşırdı herhalde
Canım o ikili tulumu aldın mı kumaşı nasıl deseni rengini çok beğendimKızlar 2 hastane çıkışı 5 Li 3 tulum takımı 1 5 Li iç zıbın birde alt üst takım ilk 1.5 ay yeter sanırım bunlar değil mi ? Hepsi 0-3 ay bebeğin doğum kilosuna göre 1 ay kadar giyer diye düşünüyorum
Yada çok mu oldu acaba ?
Buzla masaj yaptık ama yok yine aynı tatlı tatlı da kaşınıyorCanım ben salı günü oldum hala geçmedi ağrısı soluma vurdurmuştum hiç o tarafa yatamıyorum bilehafifledi şimdilerde ama kaşınır gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?