Anladım kuzum nerelerden aldın acabaBen 10 lu hastane çıkışı 5li 3li olan 3 tane takım aldım. Birde isimli battaniyesi de olan set yaptırmayı düşünüyorum canım
Ben aldım canım bunu çok güzel12.7 micanım ama son 2 aydır bakılmıyor
canım şu trendyoldaki takımı aldınmı malı güzelmi
Eki Görüntüle 2664084
canım bu zonaya benziyor. hemen cildiyeye git. kullanabileceğin kremler var. kaşımamaya çalış. dağılabiliyor çünkü. gwçmiş olsun çok. gebelikte bağışıklık düşebiliyor bu tarz şeyler oluyor maalesef.Kızlar çok sinir bozucu bir durum yaşıyorum aranızda benim gibi olan var mi
bacağımın 4yerinde bunlardan çıktı batıyor kaşınıyor ve ağrıyorbir yere değse mahvediyor
Canım benimde doktorum bütün organlarına felan baktı hiçbir sıkıntı yok dedi.Bende yaptırmadım ayrıntılıyıArkadaşlar merhaba.Herkes sağlıkla sıhatle bebişlerini kucaklasın inşallah.Bende bugun 21+5 muayeneye gittim.doktorum ayrıntılı ultrasyona gerek yok hersey yolunda dedi.bu şekilde yaptırmayan varmı ayrıntıliyı.yaptirmalimiyim doktora güvenmelimiyim.dusunceleriniz nedir?
Çok geçmiş olsun canım gebelikte stresten oluyor böyle durumlar bebim elimde de garip bir kitle çıkmıştı. Doktora görün biran önceKızlar çok sinir bozucu bir durum yaşıyorum aranızda benim gibi olan var mi
bacağımın 4yerinde bunlardan çıktı batıyor kaşınıyor ve ağrıyorbir yere değse mahvediyor
Hadi hayirli haberlerle sali gunu detayli gircem seker yuklemesi ypcam bkalm ne dicek.sen yptin mi canimBende 22+5 im
Tesekür ederim.Sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallahCanım benimde doktorum bütün organlarına felan baktı hiçbir sıkıntı yok dedi.Bende yaptırmadım ayrıntılıyı
Geçmiş olsun canım hamilelikte vücut değişik tepkiler gösterebiliyor hiç olmadık şeylere alerji bile yapabiliyor ihmal etme doktorla görüş belki yayılır falan erkenden önlemini almış olursunKızlar çok sinir bozucu bir durum yaşıyorum aranızda benim gibi olan var mi
Cildiyeye mi gozuksen alerji gibi biseymi acaba yayilmasin daha cokKızlar çok sinir bozucu bir durum yaşıyorum aranızda benim gibi olan var mi
ZonaymışCildiyeye mi gozuksen alerji gibi biseymi acaba yayilmasin daha cok
Maşallaaaaahhİnşallah gönlünce olur canım normal yaparsın inşallah ben normal doğum yapmıştım evde az sancı çekip gittim acile 3 cm açılmam varmış suniyi verdiler hemen 3 saat sürdü doğumumşimdi de inşallah normal olur bu sefer evde saatlerce sancı çekip gidicem valla hastaneye duş alırım evde daha rahat olur suyum gelmemişti oğlumda çünkü ebeler altdan açılmaya bakarken suyumu patlatmışlardı 3510 doğmuştu oğlum 39+4 de valla bebek zayıfken doğurmak daha kolay olur galiba
Doğru bildin kuzum zonaymış artık pazartesi bir cildiyeye görünücem inşallah hiç birinizin başına gelmez böyle bir şey hem can sıkıcı hem de ağrılıcanım bu zonaya benziyor. hemen cildiyeye git. kullanabileceğin kremler var. kaşımamaya çalış. dağılabiliyor çünkü. gwçmiş olsun çok. gebelikte bağışıklık düşebiliyor bu tarz şeyler oluyor maalesef.
İnsanın resmen kimyası değişiyor hamileyken.. pazartesi gidicem sana da çok geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamazÇok geçmiş olsun canım gebelikte stresten oluyor böyle durumlar bebim elimde de garip bir kitle çıkmıştı. Doktora görün biran önce
Haklısın canım gidicem bakalım inşllah kolay atlatırım zaten maalesef yayılabilen bir şeymiş bebek etkilenmiyor çok şükür ki.Geçmiş olsun canım hamilelikte vücut değişik tepkiler gösterebiliyor hiç olmadık şeylere alerji bile yapabiliyor ihmal etme doktorla görüş belki yayılır falan erkenden önlemini almış olursun
Geçmiş olsun canım. Zona ciddi bi hastalık hemen bugün gitsen daha iyi olur tedavisine hemen başlamış olursun. Özel hastane varsa cildiyeye yoksa acile.İnsanın resmen kimyası değişiyor hamileyken.. pazartesi gidicem sana da çok geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz
Güle güle kullansin bebeğin. Valla ben ne aldim ne almadım artık sayamıyorum eminim fazladan çabuk küçülen şeylerden de aldim gibime geliyor .Kimi diyor buyuk al yenidoğan bebeğe de buyu k almak mümkün değil çuval gibi duracak .Yeterli gelmezse dediğim gibi çıkar aliriz veya int sipariş veririz.Canım büyük kızımınkileri dağıtmıştım sadece 2-3 takım 1 tulum hatıra olarak saklıyorum onu da bu bebeğe giydirmem herhalde..
Bende 1-1.5 maksimum 2 ay kadar doğum kilosuna göre giyer diye düşünüyorum ama 5 takım kıyafet olacak 2 tane de zıbın aldım 0-1 ay 2 de 1-3 ay 2 Li yetmezse çıkar alırız herhalde ya İstanbul’un göbeği sonuçta bebek koyafeti mi bulamayacağız
diğerleri hep büyük aldım 6 aya kadar tulumlar alt üst takımlar falan alırım Büyüdükçe onlara geçeriz artık
İnşallah gönlünce olur canım normal yaparsın inşallah ben normal doğum yapmıştım evde az sancı çekip gittim acile 3 cm açılmam varmış suniyi verdiler hemen 3 saat sürdü doğumumşimdi de inşallah normal olur bu sefer evde saatlerce sancı çekip gidicem valla hastaneye duş alırım evde daha rahat olur suyum gelmemişti oğlumda çünkü ebeler altdan açılmaya bakarken suyumu patlatmışlardı 3510 doğmuştu oğlum 39+4 de valla bebek zayıfken doğurmak daha kolay olur galiba
Canım çok güzel ben çok beğendim 56 cm olarak aldım ben yenidoğan döneminde giyebilirCanım o ikili tulumu aldın mı kumaşı nasıl deseni rengini çok beğendim
Canım o zaman da oluyor merak etme benim kızım 56 olana kadar giydi Yenidoğanları.. ben hesap yapıyorum şu kadar yeter bu kadar yeter bu laxım olur diye.. ben çok almıştım kıxımda çoğunu giyemedi bileGüle güle kullansin bebeğin. Valla ben ne aldim ne almadım artık sayamıyorum eminim fazladan çabuk küçülen şeylerden de aldim gibime geliyor .Kimi diyor buyuk al yenidoğan bebeğe de buyu k almak mümkün değil çuval gibi duracak .Yeterli gelmezse dediğim gibi çıkar aliriz veya int sipariş veririz.
Mesela e bebekten yenidoğan almıştım eve geldi içinde 50 cm yazıyor bebek 52 cm doğduğunda nasıl olacak ☺☺
Cok gecmis olsun canim ilacla falan duzelir merak etmeZonaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?