2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar çok sinir bozucu bir durum yaşıyorum aranızda benim gibi olan var mi

bacağımın 4yerinde bunlardan çıktı batıyor kaşınıyor ve ağrıyor bir yere değse mahvediyor

Eklentiler

• 6B8A3F67-62E5-4CF5-978B-0982F8616658.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 42

bacağımın 4yerinde bunlardan çıktı batıyor kaşınıyor ve ağrıyor bir yere değse mahvediyor
canım bu zonaya benziyor. hemen cildiyeye git. kullanabileceğin kremler var. kaşımamaya çalış. dağılabiliyor çünkü. gwçmiş olsun çok. gebelikte bağışıklık düşebiliyor bu tarz şeyler oluyor maalesef.

Canım benimde doktorum bütün organlarına felan baktı hiçbir sıkıntı yok dedi.Bende yaptırmadım ayrıntılıyı

Çok geçmiş olsun canım gebelikte stresten oluyor böyle durumlar bebim elimde de garip bir kitle çıkmıştı. Doktora görün biran önce

Geçmiş olsun canım hamilelikte vücut değişik tepkiler gösterebiliyor hiç olmadık şeylere alerji bile yapabiliyor ihmal etme doktorla görüş belki yayılır falan erkenden önlemini almış olursun

Cildiyeye mi gozuksen alerji gibi biseymi acaba yayilmasin daha cok

Maşallaaaaahh

Doğru bildin kuzum zonaymış artık pazartesi bir cildiyeye görünücem inşallah hiç birinizin başına gelmez böyle bir şey hem can sıkıcı hem de ağrılı

Çok geçmiş olsun canım gebelikte stresten oluyor böyle durumlar bebim elimde de garip bir kitle çıkmıştı. Doktora görün biran önce
İnsanın resmen kimyası değişiyor hamileyken.. pazartesi gidicem sana da çok geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz

Geçmiş olsun canım hamilelikte vücut değişik tepkiler gösterebiliyor hiç olmadık şeylere alerji bile yapabiliyor ihmal etme doktorla görüş belki yayılır falan erkenden önlemini almış olursun
Haklısın canım gidicem bakalım inşllah kolay atlatırım zaten maalesef yayılabilen bir şeymiş bebek etkilenmiyor çok şükür ki.

İnsanın resmen kimyası değişiyor hamileyken.. pazartesi gidicem sana da çok geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz
Geçmiş olsun canım. Zona ciddi bi hastalık hemen bugün gitsen daha iyi olur tedavisine hemen başlamış olursun. Özel hastane varsa cildiyeye yoksa acile.

Güle güle kullansin bebeğin. Valla ben ne aldim ne almadım artık sayamıyorum eminim fazladan çabuk küçülen şeylerden de aldim gibime geliyor .Kimi diyor buyuk al yenidoğan bebeğe de buyu k almak mümkün değil çuval gibi duracak .Yeterli gelmezse dediğim gibi çıkar aliriz veya int sipariş veririz.
Mesela e bebekten yenidoğan almıştım eve geldi içinde 50 cm yazıyor bebek 52 cm doğduğunda nasıl olacak ☺☺

canım tam kilosunda doğmuş bebek büyük olunca kendisini daha rahat itiyor derler küçük bebek daha zormuş ama bakalım 3 ü geçsin de gerisine bakarız doğsun da sağlıkla büyürler zaten
Canım o ikili tulumu aldın mı kumaşı nasıl deseni rengini çok beğendim
Canım çok güzel ben çok beğendim 56 cm olarak aldım ben yenidoğan döneminde giyebilir

Canım o zaman da oluyor merak etme benim kızım 56 olana kadar giydi Yenidoğanları.. ben hesap yapıyorum şu kadar yeter bu kadar yeter bu laxım olur diye.. ben çok almıştım kıxımda çoğunu giyemedi bile en iyisi 6-9 9-12 12-18 bol almak onları uzun süre giyiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…