2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Herşeyine baktıysa doktorunun da dediği gibi gerek yok o zaman.Benim doktor um maalesef bu tür konularda hemen yapalım diyor halbuki dediğim gibi her kontrolde bakıyor 10 günde bir giderdim kontrole. Bende o detaylı da görüşürüz deyince bisey diyemedim ama boşu boşuna paramızı verdik diyim normal muayeside 40 dk sürerdi zaten bu da öyle sürdü bi cd almış oldum .Yine sen bilirsin kafanda soru işareti kalmasın canım

Doğru bildin kuzum zonaymış artık pazartesi bir cildiyeye görünücem inşallah hiç birinizin başına gelmez böyle bir şey hem can sıkıcı hem de ağrılı
Ay canım çok geçmiş olsun git mutlaka doktora ilerlemede biter inşallah tamamen, Benim ayak tabanımda egzama çıktı ilk doğumdan sonra ve hala çekiyorum malesef hamilelikde olabiliyo cilt sorunları.. Allah şifalar versin

Cok gecmis olsun canim ilacla falan duzelir merak etme
Canım çok geçmiş olsun ama hemen cildiyeye git önemli birseye benziyor
Çok teşekkür ederim kızçelerim

Kızlar civilde de %45 indirimli olan yeni hastane çıkışları var güzel görünüyorlar bir bakın isterseniz

örnek olarak şu

Eklentiler

• 0C9A9464-401F-4C0F-B672-DBED5E546EAB.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 63
Aynı bizim kız bu ya daha babası hissedemedi ne zaman elini koysa kıpırdamayı bırakıyor babası da utangaç olacak benim kızım diyor

Merhaba hanımlar ben de inşallah kasim annesi olacağım . Ben de dün detayli ultrason yaptırdım çok şükür hersey yolunda ama gebelik başından beri yüksek giden açlık kan şekerim vardı diyetle de dusmeyince insüline başladım 4 gundur kullanıyorum gebelik şeker yuklemesi yaptirmama gerek kalmadı umarım biran önce şekerim düzene girer dua edin lütfen

[QUOTE="Jaylah, post: 64560689,
[/QUOTE]
Canim benim kolumdada bunun sonugu cikti gecmedide evde krem var onu kullaniyorum gecmis olsun

Gecmis olsun canim sekerden dolayi suyunda bi artis varmiydi bende boyle bi durum var dr seker olabilr dedi insallah bidahaki gittigimde diyet falan veya suyum normale doner diye dua ediyorum insallah seninkide duzene girer

Gecmis olsun canim sekerden dolayi suyunda bi artis varmiydi bende boyle bi durum var dr seker olabilr dedi insallah bidahaki gittigimde diyet falan veya suyum normale doner diye dua ediyorum insallah seninkide duzene girer

Teşekkür ederim. Yok suyumda yada bebekte herhangi bir sorun çıkmadı çok şükür şimdi 93 un altında tutmaya çalışacağız şekeri bir haftadan sonra kontrole çağırdı heralde yeterli doz mu değil mi ona bakacaklar umarım senin de suyun normale döner hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Yaa hepimize böyle kolay doğumlar nasip eder inşallah rabbim. Normal doğum yapabilmek için bize tavsiyeleriniz var mı

Selam kizlar.biz 23 haftalik olduk bu arada annem birseyler almis sizede gostereyim ince bir battaniye helikopter olan cift renkli pembe arkasi birde yesil mavi battaniye almis.bence yeter ama sizce yeni cikanlardan almama gerek varmi bir tane de hastane cikisi alms

Eklentiler

• 20200718_133932.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 51
  • 20200718_134316.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 39
  • 20200718_134130.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 38
  • 20200718_134002.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 40
  • 20200718_133909.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 48
Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…