- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Herşeyine baktıysa doktorunun da dediği gibi gerek yok o zaman.Benim doktor um maalesef bu tür konularda hemen yapalım diyor halbuki dediğim gibi her kontrolde bakıyor 10 günde bir giderdim kontrole. Bende o detaylı da görüşürüz deyince bisey diyemedim ama boşu boşuna paramızı verdik diyim normal muayeside 40 dk sürerdi zaten bu da öyle sürdü bi cd almış oldum .Yine sen bilirsin kafanda soru işareti kalmasın canımMerhaba canım.Evet ikili taramadan sonraki muayenede kendisi bacak kemiklerini ense ölçumunü yani detaylı bakmıştı.bi sıkıntı yok hersey yolunda demişti.prof. virüsten dolayı ayrıntılıya göndermek istemiyor.özel muayenesine gidiyorum.hastaneye göndermek istemiyor.Sende yaptırmadın ozaman
Hepsi birbirinden güzel bayıldım hangi site bende bakayimKızlar size beğendiğim takımları atayım daha almadım birtek biberon ve bebek çantası aldım bayramdan sonra da kıyafet alıcam inşallahbakın hem fikir olur
Canım çok geçmiş olsun ama hemen cildiyeye git önemli birseye benziyorKızlar çok sinir bozucu bir durum yaşıyorum aranızda benim gibi olan var mi
bacağımın 4yerinde bunlardan çıktı batıyor kaşınıyor ve ağrıyorbir yere değse mahvediyor
Bende çok sevdim canım bunlardan alcam kesinHepsi birbirinden güzel bayıldım hangi site bende bakayim
Ay canım çok geçmiş olsun git mutlaka doktora ilerlemede biter inşallah tamamen, Benim ayak tabanımda egzama çıktı ilk doğumdan sonra ve hala çekiyorum malesef hamilelikde olabiliyo cilt sorunları.. Allah şifalar versinDoğru bildin kuzum zonaymış artık pazartesi bir cildiyeye görünücem inşallah hiç birinizin başına gelmez böyle bir şey hem can sıkıcı hem de ağrılı
Cok gecmis olsun canim ilacla falan duzelir merak etme
Canım çok geçmiş olsun ama hemen cildiyeye git önemli birseye benziyor
Çok teşekkür ederim kızçelerimAy canım çok geçmiş olsun git mutlaka doktora ilerlemede biter inşallah tamamen, Benim ayak tabanımda egzama çıktı ilk doğumdan sonra ve hala çekiyorum malesef hamilelikde olabiliyo cilt sorunları.. Allah şifalar versin
Ben de bakayım çok güzellerBende çok sevdim canım bunlardan alcam kesininstagramda jammybaby, sedefli koza va ilkimbebede bulabilirsin hepsini canım ☺
Aynı bizim kız bu yaAnam o hıçkırık bende 2 haftadır varbi tutuo varya içim sarsılıo heh diorum bizimki yine birinin yumurtasını çaldı ama benim inat kızım babası karnıma elini koyunca tamamen duruyo daha adam hissedemedi ilk başlarda sesleniodum gel diye dedim heralde sesimden anlıo duruo şimdi kaş göz yapıp çaırıorum eşimi ama o elini koydummu kızım sus pus oluo. Ya ona kızdı yada şimdiden naz yapıo babasına
Gecmis olsun canim sekerden dolayi suyunda bi artis varmiydi bende boyle bi durum var dr seker olabilr dedi insallah bidahaki gittigimde diyet falan veya suyum normale doner diye dua ediyorum insallah seninkide duzene girerMerhaba hanımlar ben de inşallah kasim annesi olacağım . Ben de dün detayli ultrason yaptırdım çok şükür hersey yolunda ama gebelik başından beri yüksek giden açlık kan şekerim vardı diyetle de dusmeyince insüline başladım 4 gundur kullanıyorum gebelik şeker yuklemesi yaptirmama gerek kalmadı umarım biran önce şekerim düzene girer dua edin lütfen
Gecmis olsun canim sekerden dolayi suyunda bi artis varmiydi bende boyle bi durum var dr seker olabilr dedi insallah bidahaki gittigimde diyet falan veya suyum normale doner diye dua ediyorum insallah seninkide duzene girer
Yaa hepimize böyle kolay doğumlar nasip eder inşallah rabbim. Normal doğum yapabilmek için bize tavsiyeleriniz var mıİnşallah gönlünce olur canım normal yaparsın inşallah ben normal doğum yapmıştım evde az sancı çekip gittim acile 3 cm açılmam varmış suniyi verdiler hemen 3 saat sürdü doğumumşimdi de inşallah normal olur bu sefer evde saatlerce sancı çekip gidicem valla hastaneye duş alırım evde daha rahat olur suyum gelmemişti oğlumda çünkü ebeler altdan açılmaya bakarken suyumu patlatmışlardı 3510 doğmuştu oğlum 39+4 de valla bebek zayıfken doğurmak daha kolay olur galiba
Çok güzelmiş sağlıcakla kullanın ins acaba nerden aldinizNe guzel dusunmussun bende oyle yapiyorum benim.geldi bugun kargomEki Görüntüle 2664013
Canim benim kolumdada bunun sonugu cikti gecmedide evde krem var onu kullaniyorum gecmis olsun[QUOTE="Jaylah, post: 64560689,
Geçmiş olsunMerhaba hanımlar ben de inşallah kasim annesi olacağım . Ben de dün detayli ultrason yaptırdım çok şükür hersey yolunda ama gebelik başından beri yüksek giden açlık kan şekerim vardı diyetle de dusmeyince insüline başladım 4 gundur kullanıyorum gebelik şeker yuklemesi yaptirmama gerek kalmadı umarım biran önce şekerim düzene girer dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?