- 18 Aralık 2018
- 292
- 472
- 53
Kızlar çok sinir bozucu bir durum yaşıyorum aranızda benim gibi olan var mi
bacağımın 4yerinde bunlardan çıktı batıyor kaşınıyor ve ağrıyorbir yere değse mahvediyor
Yok kız naz o naz demekki benim eşim kadar talihsizlerde varmış.Aynı bizim kız bu yadaha babası hissedemedi ne zaman elini koysa kıpırdamayı bırakıyor babası da utangaç olacak benim kızım diyor
İnşallah canım benim hiç korkmayın Rabbim yardım ediyo o an mucize gibi..Yaa hepimize böyle kolay doğumlar nasip eder inşallah rabbim. Normal doğum yapabilmek için bize tavsiyeleriniz var mı
Bizimde abisi dokununca konusunca deli oluyo nasıl tepinsin diye baba dokununca çıt yokkYok kız naz o naz demekki benim eşim kadar talihsizlerde varmış.
Çok güzeller canım battaniye yeter ama yanına ekstra yenidoğan zıbın ve en az 5li hastane çıkışı alabilirsinSelam kizlar.biz 23 haftalik olduk bu arada annem birseyler almis sizede gostereyim ince bir battaniye helikopter olan cift renkli pembe arkasi birde yesil mavi battaniye almis.bence yeter ama sizce yeni cikanlardan almama gerek varmi bir tane de hastane cikisi alms
Çok geçmiş olsun. Bende nasipse ikiz annesiyim, tokluk şekeri 96 çıktı ve şuan diyet yapıyorum bir hafta sonra bakılacak. Sularında bir problem yok ama bakalım umarım şeker bişeyi olumsuz etkilemeden sağlıkla kucağımıza alırızMerhaba hanımlar ben de inşallah kasim annesi olacağım . Ben de dün detayli ultrason yaptırdım çok şükür hersey yolunda ama gebelik başından beri yüksek giden açlık kan şekerim vardı diyetle de dusmeyince insüline başladım 4 gundur kullanıyorum gebelik şeker yuklemesi yaptirmama gerek kalmadı umarım biran önce şekerim düzene girer dua edin lütfen
Benim bugün anca geçti canımBuzla masaj yaptık ama yok yine aynı tatlı tatlı da kaşınıyor
Hepsini e bebekten aldım mağazaya girmiştim birçok şeyini aldım çıktım çok eksiğimiz kalmadı bizimAnladım kuzum nerelerden aldın acaba
Kuzum dikkat et ateş falan yapabilir o muhakkak doktora gitDoğru bildin kuzum zonaymış artık pazartesi bir cildiyeye görünücem inşallah hiç birinizin başına gelmez böyle bir şey hem can sıkıcı hem de ağrılı
Açlık şekerin kaç çıkıyordu canım tokluk nasıl evde takip mi ediyorsunTeşekkür ederim. Yok suyumda yada bebekte herhangi bir sorun çıkmadı çok şükür şimdi 93 un altında tutmaya çalışacağız şekeri bir haftadan sonra kontrole çağırdı heralde yeterli doz mu değil mi ona bakacaklarumarım senin de suyun normale döner hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Maşallah ikizlerine sağlıkla kucağına al inşÇok geçmiş olsun. Bende nasipse ikiz annesiyim, tokluk şekeri 96 çıktı ve şuan diyet yapıyorum bir hafta sonra bakılacak. Sularında bir problem yok ama bakalım umarım şeker bişeyi olumsuz etkilemeden sağlıkla kucağımıza alırız
Canım bende bugun 21+3 de oldum. Erken degil herşeyi belliydi 20-22 arasında diyorlar zatenmerhaba kızlar . Çok uzun zamandan beri girmiyordum baya mesaj birikmiş . Hepsini okumazsam içime sinmiyor nedense
Ayrıntılı usg için randevu bulmam zor oldu ya kendi doktorumun önerdiği başka doç. Doktor Randevuları hep doluydu anca Önümüzdeki Pazartesiye bulabildim ama o zamanda 21+3 oluyorum içime sinmiyor sanki çok erkenmiş gibi geliyor ya erken mi sizce
Oy maşallahCanım bende bugun 21+3 de oldum. Erken degil herşeyi belliydi 20-22 arasında diyorlar zaten ☺430 gr 25 cm di☺
Allah razı olsun inşallah bizede nasip olur çok ıstiyorum normal doğum yapabilmek sezeryan olsam bakacak kimsem yok rabbim kolaylaştırır inşallahİnşallah canım benim hiç korkmayın Rabbim yardım ediyo o an mucize gibi..
Canım son aylarda yürüyüş önemli hergün en az yarım saat, ben son aylarda bile evimi süpürürdüm dikkat ettim ama hep yatmadım uykuyu da sevmem pek 7.30-8de kalkarım :)
Son 1 ay kala hurma yedim hergün bikaç tane canım kaliteli olan tavsiyemdir, bir de doğum sancısı çekerken bol bol Rabbi yessir dualarını okudum Allah da yardım etti çok şükür oğlumu ilk kucağıma verdiklerinde gülümsedi o an hissetti sanki ve herşeyi unuttumAnnelik gerçekten çok güzel Allah isteyen hak eden herkese nasip etsin inşallah
Sen tam olarak kaç haftalıkta girdin canım ayrıntılıya ?Merhaba güzel anneler ☺ ben de az önce ayrıntılı ultrasondan geldimminnoşun organları VS hepsi pekiyi aldı kuzum ☺ ama plasenta biraz önde, ileriki dönemlerde belki kanamaya neden olabilir dedi aklımı karıştırdı bu durum. Olmaz inşallah bişi böyle bir şey duyan yaşayanınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?