2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar çok sinir bozucu bir durum yaşıyorum aranızda benim gibi olan var mi

bacağımın 4yerinde bunlardan çıktı batıyor kaşınıyor ve ağrıyor bir yere değse mahvediyor

Canım çok geçmiş olsun cildiyeye görün bir an evvel

Yaa hepimize böyle kolay doğumlar nasip eder inşallah rabbim. Normal doğum yapabilmek için bize tavsiyeleriniz var mı
İnşallah canım benim hiç korkmayın Rabbim yardım ediyo o an mucize gibi..
Canım son aylarda yürüyüş önemli hergün en az yarım saat, ben son aylarda bile evimi süpürürdüm dikkat ettim ama hep yatmadım uykuyu da sevmem pek 7.30-8de kalkarım :)

Son 1 ay kala hurma yedim hergün bikaç tane canım kaliteli olan tavsiyemdir, bir de doğum sancısı çekerken bol bol Rabbi yessir dualarını okudum Allah da yardım etti çok şükür oğlumu ilk kucağıma verdiklerinde gülümsedi o an hissetti sanki ve herşeyi unuttum Annelik gerçekten çok güzel Allah isteyen hak eden herkese nasip etsin inşallah

Çok güzeller canım battaniye yeter ama yanına ekstra yenidoğan zıbın ve en az 5li hastane çıkışı alabilirsin gülerek giysin inşallah kuzucuk

Çok geçmiş olsun. Bende nasipse ikiz annesiyim, tokluk şekeri 96 çıktı ve şuan diyet yapıyorum bir hafta sonra bakılacak. Sularında bir problem yok ama bakalım umarım şeker bişeyi olumsuz etkilemeden sağlıkla kucağımıza alırız

Açlık şekerin kaç çıkıyordu canım tokluk nasıl evde takip mi ediyorsun

Kızlar bu doğum sonrası takılan korselerden almayı düşünüyo musunuz? Normal doğumda da takılıyor mu o yoksa sadece sezaryen için mi? bilgisi olan var mı?

Maşallah ikizlerine sağlıkla kucağına al inşTokluk şekeri 96 çok yüksek değilki canım

merhaba kızlar . Çok uzun zamandan beri girmiyordum baya mesaj birikmiş . Hepsini okumazsam içime sinmiyor nedense
Ayrıntılı usg için randevu bulmam zor oldu ya kendi doktorumun önerdiği başka doç. Doktor Randevuları hep doluydu anca Önümüzdeki Pazartesiye bulabildim ama o zamanda 21+3 oluyorum içime sinmiyor sanki çok erkenmiş gibi geliyor ya erken mi sizce

Canım bende bugun 21+3 de oldum. Erken degil herşeyi belliydi 20-22 arasında diyorlar zaten 430 gr 25 cm di

Canım bende bugun 21+3 de oldum. Erken degil herşeyi belliydi 20-22 arasında diyorlar zaten ☺430 gr 25 cm di☺
Oy maşallah Ayrıntılı olunca 4 boyutlu mu bakılıyo . ben çok merak ediyorum nasıl görünecek ne kadar büyümüş . bugüne kadar 2 boyutluydu bide Doktora sormam gereken biŞey var mı öğrenmem gereken

Allah razı olsun inşallah bizede nasip olur çok ıstiyorum normal doğum yapabilmek sezeryan olsam bakacak kimsem yok rabbim kolaylaştırır inşallah

Sen tam olarak kaç haftalıkta girdin canım ayrıntılıya ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…