Sagol canim amin insallah .aynen dediklerini de alayim yavas yavas simdilik bir hastsne cikisi var kuzumun.Rabbim kucagimiza almayi nasip etsn insallahÇok güzeller canım battaniye yeter ama yanına ekstra yenidoğan zıbın ve en az 5li hastane çıkışı alabilirsingülerek giysin inşallah kuzucuk
Bugun farkli bi doktora gittim cok sukur sikinti cikmadiCanım okudum ikili taramanda bişey çıkmamış en belirgin hali 12. Hafta ikili taramayla oluyor. İstersen perinatoloğa da git. Benim arkadasımında ikili taramasında bişey çıkmadı detaylıDa down sendromlu olabilir dediler ama çocuk gayet sağlıklı doğdu çok şükür seninde öyle olacak eminim.
Canım 21+1 de girdim ben ayrıntılıya. Seninle tarihlerimiz çok yakın bir gün oynuyorSen tam olarak kaç haftalıkta girdin canım ayrıntılıya ?
Çok şükür çok sevindim canım inş sağlıklı sıhhatli doğarBugun farkli bi doktora gittim cok sukur sikinti cikmadi
Bizimde abisi dokununca konusunca deli oluyo nasıl tepinsin diye baba dokununca çıt yokkYok kız naz o naz demekki benim eşim kadar talihsizlerde varmış.
Onuda denedim kaşla gözle çağırdım adamı yanıma yok elini koyunca durdu görüo sanki cimcime biziBugün ben de sessizce çağırmayı deniycem babasını. Belki de sesimi duyup nazlanıyordur
Annem aldı bana kuzum benim bir arkadaşım sezeryandan snra taktı çok memnun kaldı babannemde bütün kızlarını gelinlerini doğumdan snra sararmış korse yok tabi o zaman annem dio sarmadan olmaz ben babannenden öle öğrendimKızlar bu doğum sonrası takılan korselerden almayı düşünüyo musunuz? Normal doğumda da takılıyor mu o yoksa sadece sezaryen için mi? bilgisi olan var mı?
Ben dusunuyorum. Annem de zamanında kuşak baglamis.normal doğum yapmış sarkıyor bir süre deri dedi. Nasıl birşey alacaksınız? Bana da fikir olsunKızlar bu doğum sonrası takılan korselerden almayı düşünüyo musunuz? Normal doğumda da takılıyor mu o yoksa sadece sezaryen için mi? bilgisi olan var mı?
benım kızım da aynı seyi yapıyordu.sanırım yabancı eli farkedıyorlar. artık babasınada tekme atıyor. ama baskası dokununca yıne sus pusBugün ben de sessizce çağırmayı deniycem babasını. Belki de sesimi duyup nazlanıyordur
Evet sen aklımdasın bide Yasin’in annesi var günlerimiz aynıCanım 21+1 de girdim ben ayrıntılıya. Seninle tarihlerimiz çok yakın bir gün oynuyorsen girdin mi ayrıntılıya?
Ben dışarıya cikmadigim halde azıcık ayağa kalksam belim de rahmim de şancı oluyor canım. Bugün fazla ağrıdı doktora gitmeyi düşündük Sonra soğuk suyla duş aldim sancim geçti ama bel ağrısı için dinlenmek gerekiyor vakit buldukça uzanmaya çalışKızlar biraz ayakta dursam yürüsem yorulsam belimin sağ tarafı acıyıp ağrımaya başlıyor.. nasıl geçer biraz yatıp uzanıyorum ama daha şimdiden başladı 15-16 hafta var neredeyse nasıl dayanacağım
Bende almayi düşünüyorum ama acı verir mi acaba diye düşündüm çok sıkı sezeryan dikişi olursa canımız yanmaz miKızlar bu doğum sonrası takılan korselerden almayı düşünüyo musunuz? Normal doğumda da takılıyor mu o yoksa sadece sezaryen için mi? bilgisi olan var mı?
Oyyy kuzun güle güle giysin. Bence battaniyeler yeter sadece ince müslin lerden alabilirsin.10 lü hastane çıkışı alabilirsin veya 1 tane var zaten dersen 5 li veya 3 lü alabilirsin nasılsa battaniyesi var ☺Selam kizlar.biz 23 haftalik olduk bu arada annem birseyler almis sizede gostereyim ince bir battaniye helikopter olan cift renkli pembe arkasi birde yesil mavi battaniye almis.bence yeter ama sizce yeni cikanlardan almama gerek varmi bir tane de hastane cikisi alms
Evet sen aklımdasın bide Yasin’in annesi var günlerimiz aynıbiri daha vardı sanki ama ismi aklıma gelmedi . Bende Pazartesi giricem inşallah 21+3 olcam erkenmi acaba diye tedirgin oluyordum
doğum sonrası bana doktorum medikal korse aldırdı cırtcırtlı. ben sezeryan olmuştum. içinde çelik tel olanlar uygun değil. onları 6aydan sonra kullandım ben. şimdi yine medikal korse alacağım.Kızlar bu doğum sonrası takılan korselerden almayı düşünüyo musunuz? Normal doğumda da takılıyor mu o yoksa sadece sezaryen için mi? bilgisi olan var mı?
18-24 haftalar arası bakılıyor. faydası tüm iç organları, beyni, kalbi inceleniyor.canlar bu ayrıntılı ultrasonu ne zaman yaptınız ve ne faydasını gördünüz? yavrumun hareketkerini bikaç gündür net hissediyorum karnımda ama içimin rahatlaması içim ni de görmek istiyorum.
doktorunuz mu tavsiye etti yoksa siz kendiliğinizden mi talep ettiniz? benim doktor hiçbi şey söylemiyo valla artık her şeyi kendim araştırmaktan yoruldum.
Aynen canim sagol tesekkur ettim.evet 7 8 aylara girince onlardanda alayim diyorum❤Oyyy kuzun güle güle giysin. Bence battaniyeler yeter sadece ince müslin lerden alabilirsin.10 lü hastane çıkışı alabilirsin veya 1 tane var zaten dersen 5 li veya 3 lü alabilirsin nasılsa battaniyesi var ☺
Jammybaby den aldim canim tesekkur ederimÇok güzelmiş sağlıcakla kullanın ins acaba nerden aldiniz
Canim ayni sorun bendede vardi ama benim sol yuruyup biraz is yapsam sol belimden kalkamiodum bacagimi bile kipirdatamiyodum doktoruma soyledim magnezyum verdi ve simdi daha cok yuruyorum agrimiyo cok şükürKızlar biraz ayakta dursam yürüsem yorulsam belimin sağ tarafı acıyıp ağrımaya başlıyor.. nasıl geçer biraz yatıp uzanıyorum ama daha şimdiden başladı 15-16 hafta var neredeyse nasıl dayanacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?