2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok güzeller canım battaniye yeter ama yanına ekstra yenidoğan zıbın ve en az 5li hastane çıkışı alabilirsin gülerek giysin inşallah kuzucuk
Sagol canim amin insallah .aynen dediklerini de alayim yavas yavas simdilik bir hastsne cikisi var kuzumun.Rabbim kucagimiza almayi nasip etsn insallah

canlar bu ayrıntılı ultrasonu ne zaman yaptınız ve ne faydasını gördünüz? yavrumun hareketkerini bikaç gündür net hissediyorum karnımda ama içimin rahatlaması içim ni de görmek istiyorum.
doktorunuz mu tavsiye etti yoksa siz kendiliğinizden mi talep ettiniz? benim doktor hiçbi şey söylemiyo valla artık her şeyi kendim araştırmaktan yoruldum.

Bursali92 ben 22+3 te gittim doktorum detaylı ultrason öneriyorum yaptırmak tercihi sana kalmış dedi bana bir çok yer önerdi bende araştırıp gittim. Genelde detaylı için 21-23 haftalar arası öneriliyor. Kaç haftalıksın Şimdi

Bugun farkli bi doktora gittim cok sukur sikinti cikmadi

Yok kız naz o naz demekki benim eşim kadar talihsizlerde varmış.
Bizimde abisi dokununca konusunca deli oluyo nasıl tepinsin diye baba dokununca çıt yokk
[/QUOTE]
Bu bebeler çok fena çektiricek babalarına belli oldu
Bugün ben de sessizce çağırmayı deniycem babasını. Belki de sesimi duyup nazlanıyordur
Onuda denedim kaşla gözle çağırdım adamı yanıma yok elini koyunca durdu görüo sanki cimcime bizi
Kızlar bu doğum sonrası takılan korselerden almayı düşünüyo musunuz? Normal doğumda da takılıyor mu o yoksa sadece sezaryen için mi? bilgisi olan var mı?
Annem aldı bana kuzum benim bir arkadaşım sezeryandan snra taktı çok memnun kaldı babannemde bütün kızlarını gelinlerini doğumdan snra sararmış korse yok tabi o zaman annem dio sarmadan olmaz ben babannenden öle öğrendim

Kızlar bu doğum sonrası takılan korselerden almayı düşünüyo musunuz? Normal doğumda da takılıyor mu o yoksa sadece sezaryen için mi? bilgisi olan var mı?
Ben dusunuyorum. Annem de zamanında kuşak baglamis.normal doğum yapmış sarkıyor bir süre deri dedi. Nasıl birşey alacaksınız? Bana da fikir olsun

Kızlar biraz ayakta dursam yürüsem yorulsam belimin sağ tarafı acıyıp ağrımaya başlıyor.. nasıl geçer biraz yatıp uzanıyorum ama daha şimdiden başladı 15-16 hafta var neredeyse nasıl dayanacağım

Canım 21+1 de girdim ben ayrıntılıya. Seninle tarihlerimiz çok yakın bir gün oynuyor sen girdin mi ayrıntılıya?
Evet sen aklımdasın bide Yasin’in annesi var günlerimiz aynı biri daha vardı sanki ama ismi aklıma gelmedi . Bende Pazartesi giricem inşallah 21+3 olcam erkenmi acaba diye tedirgin oluyordum

Ben dışarıya cikmadigim halde azıcık ayağa kalksam belim de rahmim de şancı oluyor canım. Bugün fazla ağrıdı doktora gitmeyi düşündük Sonra soğuk suyla duş aldim sancim geçti ama bel ağrısı için dinlenmek gerekiyor vakit buldukça uzanmaya çalış

Bende almayi düşünüyorum ama acı verir mi acaba diye düşündüm çok sıkı sezeryan dikişi olursa canımız yanmaz mi

Oyyy kuzun güle güle giysin. Bence battaniyeler yeter sadece ince müslin lerden alabilirsin.10 lü hastane çıkışı alabilirsin veya 1 tane var zaten dersen 5 li veya 3 lü alabilirsin nasılsa battaniyesi var ☺

Evet sen aklımdasın bide Yasin’in annesi var günlerimiz aynı biri daha vardı sanki ama ismi aklıma gelmedi . Bende Pazartesi giricem inşallah 21+3 olcam erkenmi acaba diye tedirgin oluyordum
Erken değil canım tam zamanı güzel haberlerle gel inşallah sen de, bize de haber ver birbirimizin haberleri ile de mutlu oluyoruz

doğum sonrası bana doktorum medikal korse aldırdı cırtcırtlı. ben sezeryan olmuştum. içinde çelik tel olanlar uygun değil. onları 6aydan sonra kullandım ben. şimdi yine medikal korse alacağım.

18-24 haftalar arası bakılıyor. faydası tüm iç organları, beyni, kalbi inceleniyor.
benim kendi doktorum da kendisi yapıyor. sadece 15dk bakmıştı sorun yok dedi. ama gittiğim perinatolog 40dk baktı pozisyondan dolayı kalbi göremedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı. kalbinde parlaklık gördü ama sorun oluşturacak birşey değil dedi. böbreklerde biraz su birikmiş dedi o da sınırın altında dedi. yani demem o ki ayrıntılı usg yaptırmak bence gerekli.

Oyyy kuzun güle güle giysin. Bence battaniyeler yeter sadece ince müslin lerden alabilirsin.10 lü hastane çıkışı alabilirsin veya 1 tane var zaten dersen 5 li veya 3 lü alabilirsin nasılsa battaniyesi var ☺
Aynen canim sagol tesekkur ettim.evet 7 8 aylara girince onlardanda alayim diyorum❤

Canim ayni sorun bendede vardi ama benim sol yuruyup biraz is yapsam sol belimden kalkamiodum bacagimi bile kipirdatamiyodum doktoruma soyledim magnezyum verdi ve simdi daha cok yuruyorum agrimiyo cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…