Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun
Amin inşallahÇok geçmiş olsun. Bende nasipse ikiz annesiyim, tokluk şekeri 96 çıktı ve şuan diyet yapıyorum bir hafta sonra bakılacak. Sularında bir problem yok ama bakalım umarım şeker bişeyi olumsuz etkilemeden sağlıkla kucağımıza alırız
Açlık şekerim başlarda ortalama 93 falandı haftalar geçtikçe ve dikkat etmeme rağmen 105 e yukseldi. Doktorum dahiliyeye yönlendirdi o da diyetisyene 1 hafta diyetle de düşmedi 102 lerde kaldı ondan sonra insuline basladi. Baştan beri yüksek olunca ölçüm cihazı almıştım onunla olcuyorum evde.Açlık şekerin kaç çıkıyordu canım tokluk nasıl evde takip mi ediyorsun
Canım benim cihaz var ama hiç açlık ölçmedim hep tokluk baktım diyetisyenim yemekten bi saat sonra 140 altında Olmalı tokluk dedi. Geçen açlık bakmıştım 97 çıktı normal dedi bana salı günü şeker yüklemem var. Sen şeker yüklemesi yaptırdın miAçlık şekerim başlarda ortalama 93 falandı haftalar geçtikçe ve dikkat etmeme rağmen 105 e yukseldi. Doktorum dahiliyeye yönlendirdi o da diyetisyene 1 hafta diyetle de düşmedi 102 lerde kaldı ondan sonra insuline basladi. Baştan beri yüksek olunca ölçüm cihazı almıştım onunla olcuyorum evde.
Sağol canım senin nasıl gidiyorHoşgeldin tekrardan evet merak ettik seni. Gittin mi ayrıntılıya? Nasıl gidiyor? Hareketini hissediyor mudun artık?
Rapor olunca yazdırmaya gerrk yok ki direkt eczaneden üç aylık ilac alınabiliyor.
bende iyiyim canım. bende gırdım ayrıntılıya.kalpte parlaklık gordu ama kalsıyum bırıkmesıdır dedı. ıkılı test temzı cıkmıstı cunku. üni. hastaelerı oyle oluyor maalesef cok yogunlar. ama ılgılerı guzel oluyor.bı ufaklık daha varsa zaman bulmak zor gercekten :))Sağol canım senin nasıl gidiyor
Ayrıntılıda sıkıntı yok dedi hoca üns hastanesine gittiğim için pek detay vermiyor yanındaki asistanlarına değerleri söyledi o kadar bende sık boğaz etmek istemiyorum Allah korusun kötü birsey olsa söyler zaten küçük bir kızım var onla ilgileniyorum kardeş kıskançlığı olmasın diye çok giremiyorum o yüzden
Oy maşallahAyrıntılı olunca 4 boyutlu mu bakılıyo . ben çok merak ediyorum nasıl görünecek ne kadar büyümüş . bugüne kadar 2 boyutluydu bide Doktora sormam gereken biŞey var mı öğrenmem gereken
Aminn canım benim inşallahAllah razı olsun inşallah bizede nasip olur çok ıstiyorum normal doğum yapabilmek sezeryan olsam bakacak kimsem yok rabbim kolaylaştırır inşallah
Acaba ücreti ne kadar Ali İpek beyinMerhaba bende bugun detaylıdan geldim çok tatlıydı minnagım herşey güzeldi çok şükür. Ankara dr ali ipeke gittik. Cok guzel fotolar da aldık
Ben 30 haftalıkken alışveriş yapacagm henuz hiçbirşey almadım sizi izliyorum
Bende Ali ipek duydum aradım sordum 500tl dedi canım fiyat içinAcaba ücreti ne kadar Ali İpek beyin
Canım ben sezaryendan sonrası için cirtli korse alicam karnımı sıksın karnim gitsin diye değil de karnımı tutunca daha rahat olur diye okudum nette sadece rahat hareket etmeyi sağlıyormuş rahim sağa sola akmıyor korse olunca bağırsaklar falan bi anda boşluğa rahata geliyor organlara bebek çıkınca çok yer açılıyor dışarı fırlayacak gibi bir his oluyor sanki karın içinde hareket ediyor gibi oluyor bu normal doğum içinde geçerli diye biliyorum kalın eski korselerden lastik korse alicam cirtli baktim da 20 30 lira bisey tuhafiyelerde yürürken onu takıcamKızlar bu doğum sonrası takılan korselerden almayı düşünüyo musunuz? Normal doğumda da takılıyor mu o yoksa sadece sezaryen için mi? bilgisi olan var mı?
Yaptırmadım yaptirmana gerek yok dedi hem kadın doğum doktorum hem dahiliye doktoru. Zaten var olan bir yükselme eğilimi var dediler şeker yüklemesi onun için yapılıyor annenin eğilimi var mı yok mu diye dedilerCanım benim cihaz var ama hiç açlık ölçmedim hep tokluk baktım diyetisyenim yemekten bi saat sonra 140 altında Olmalı tokluk dedi. Geçen açlık bakmıştım 97 çıktı normal dedi bana salı günü şeker yüklemem var. Sen şeker yüklemesi yaptırdın mi
Ben 2-3 hafta sonra giderim diye düşünüyorum doktora hangi magnezyum kullanıyorsun bende almak istiyorum bacak krampları başladıCanim ayni sorun bendede vardi ama benim sol yuruyup biraz is yapsam sol belimden kalkamiodum bacagimi bile kipirdatamiyodum doktoruma soyledim magnezyum verdi ve simdi daha cok yuruyorum agrimiyo cok şükür
Magnorm 365mg verdi canimBen 2-3 hafta sonra giderim diye düşünüyorum doktora hangi magnezyum kullanıyorsun bende almak istiyorum bacak krampları başladı
500 tl canımAcaba ücreti ne kadar Ali İpek beyin
İçini ferah tut detaylı usg bu yüzden yapılıyor zaten doğum sonrası hemen müdahale edilebilecek bir durum varsa etmek için her bilgiyi paylaşıyorlar Yolu yarıladık Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsinbende iyiyim canım. bende gırdım ayrıntılıya.kalpte parlaklık gordu ama kalsıyum bırıkmesıdır dedı. ıkılı test temzı cıkmıstı cunku. üni. hastaelerı oyle oluyor maalesef cok yogunlar. ama ılgılerı guzel oluyor.bı ufaklık daha varsa zaman bulmak zor gercekten :))
İns tada bibulittle diye bir sayfa var ben ilk bu modelini aldım bugün geldi gayet güzel kumaşı 230 tl diğerleri de yaklaşık o kadar bunların kısa kolluları da var alt üst gecelik sabahlık takım aldım sezeryan sonrası ilk gün gecelik kolay oluyor sonda takılı oluyor çünkü belki fikir olurHerşey çok pahalı ya lohusa geceliklerinin fiyatları çok saçma üstelik hep tek tip modeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?