2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Amin inşallah şeker zor sürekli ölçmek biraz stres yapıyor bende ister istemeztokluk 135 altı açlik 93 altı tutmamız lazım dedi gittiğim dahiliye doktoru

Açlık şekerin kaç çıkıyordu canım tokluk nasıl evde takip mi ediyorsun
Açlık şekerim başlarda ortalama 93 falandı haftalar geçtikçe ve dikkat etmeme rağmen 105 e yukseldi. Doktorum dahiliyeye yönlendirdi o da diyetisyene 1 hafta diyetle de düşmedi 102 lerde kaldı ondan sonra insuline basladi. Baştan beri yüksek olunca ölçüm cihazı almıştım onunla olcuyorum evde.

Canım benim cihaz var ama hiç açlık ölçmedim hep tokluk baktım diyetisyenim yemekten bi saat sonra 140 altında Olmalı tokluk dedi. Geçen açlık bakmıştım 97 çıktı normal dedi bana salı günü şeker yüklemem var. Sen şeker yüklemesi yaptırdın mi

Hoşgeldin tekrardan evet merak ettik seni. Gittin mi ayrıntılıya? Nasıl gidiyor? Hareketini hissediyor mudun artık?
Rapor olunca yazdırmaya gerrk yok ki direkt eczaneden üç aylık ilac alınabiliyor.
Sağol canım senin nasıl gidiyor
Ayrıntılıda sıkıntı yok dedi hoca üns hastanesine gittiğim için pek detay vermiyor yanındaki asistanlarına değerleri söyledi o kadar bende sık boğaz etmek istemiyorum Allah korusun kötü birsey olsa söyler zaten küçük bir kızım var onla ilgileniyorum kardeş kıskançlığı olmasın diye çok giremiyorum o yüzden

bende iyiyim canım. bende gırdım ayrıntılıya.kalpte parlaklık gordu ama kalsıyum bırıkmesıdır dedı. ıkılı test temzı cıkmıstı cunku. üni. hastaelerı oyle oluyor maalesef cok yogunlar. ama ılgılerı guzel oluyor.bı ufaklık daha varsa zaman bulmak zor gercekten :))

4 boyutlu görünüyor yüzü okadar tatlıki sende bayılcaksın herşeyi belli ağzı burnu yuzu.
diğer organlara 2 boyutlu bakıp tek tek anlatıyor kalbi ,küçük dili yutagı böbregi vs herşeyi

Acaba ücreti ne kadar Ali İpek beyin

Herşey çok pahalı ya lohusa geceliklerinin fiyatları çok saçma üstelik hep tek tip modeller

Dogum sonrası korse yerine korseli atlet kullanan oldu mu? Sıkı bir atlet gibi duruyor resimlerde

Kızlar bu doğum sonrası takılan korselerden almayı düşünüyo musunuz? Normal doğumda da takılıyor mu o yoksa sadece sezaryen için mi? bilgisi olan var mı?
Canım ben sezaryendan sonrası için cirtli korse alicam karnımı sıksın karnim gitsin diye değil de karnımı tutunca daha rahat olur diye okudum nette sadece rahat hareket etmeyi sağlıyormuş rahim sağa sola akmıyor korse olunca bağırsaklar falan bi anda boşluğa rahata geliyor organlara bebek çıkınca çok yer açılıyor dışarı fırlayacak gibi bir his oluyor sanki karın içinde hareket ediyor gibi oluyor bu normal doğum içinde geçerli diye biliyorum kalın eski korselerden lastik korse alicam cirtli baktim da 20 30 lira bisey tuhafiyelerde yürürken onu takıcam

Yaptırmadım yaptirmana gerek yok dedi hem kadın doğum doktorum hem dahiliye doktoru. Zaten var olan bir yükselme eğilimi var dediler şeker yüklemesi onun için yapılıyor annenin eğilimi var mı yok mu diye dediler

Canim ayni sorun bendede vardi ama benim sol yuruyup biraz is yapsam sol belimden kalkamiodum bacagimi bile kipirdatamiyodum doktoruma soyledim magnezyum verdi ve simdi daha cok yuruyorum agrimiyo cok şükür
Ben 2-3 hafta sonra giderim diye düşünüyorum doktora hangi magnezyum kullanıyorsun bende almak istiyorum bacak krampları başladı

Yavaş yavaş ihtiyaçları tamamlayıp doğum çantası için lazım olacak seyleri listelemek gerekiyor galiba kızlar 30 haftadan sonrada hazırlarız çantaları odaları besikleri şimdi aklıma gelenleri alıyorum cok rahat bir eşofman takimi aldım evde giymek için birde lohusa pijama takımım var birde normal pijama takimi alacağım atlet aldım 4 tane afedersiniz yumuşak sutyen yüksek bel külotlar alacağım ben diğer cocuklarda emzirme atlet ve sutyenlerini kullanışlı bulmadim kullanamadım yarim atlet tarzı pamuklu çamaşırlar kullandım simdide o zamanki tecrübe ve tercihlerimden yola çıkarak aliyorum çamaşırı
Hasta bezi hep götürmüştüm ama öyle çok yoğun kanama olmamıştı beni rahatsız etmişti o buyuk kaba bezler depend tarzı giyilebilen hastabezi alırım diye düşünüyorum

İçini ferah tut detaylı usg bu yüzden yapılıyor zaten doğum sonrası hemen müdahale edilebilecek bir durum varsa etmek için her bilgiyi paylaşıyorlar Yolu yarıladık Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin

Herşey çok pahalı ya lohusa geceliklerinin fiyatları çok saçma üstelik hep tek tip modeller
İns tada bibulittle diye bir sayfa var ben ilk bu modelini aldım bugün geldi gayet güzel kumaşı 230 tl diğerleri de yaklaşık o kadar bunların kısa kolluları da var alt üst gecelik sabahlık takım aldım sezeryan sonrası ilk gün gecelik kolay oluyor sonda takılı oluyor çünkü belki fikir olur

Eklentiler

• 2EC3B5B6-AD2D-403B-9F50-2BF5AECF0CCD.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 39
  • E9A03247-310F-4DE1-B86F-DC6E84DD4F99.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 43
  • 547AC8DB-1519-44A6-836E-98AF4A847453.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 32
  • F5597216-5BFC-46CC-8937-156073BB32DB.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…