- 8 Temmuz 2013
- 1.158
- 1.043
- 133
Bebişin eksiklerinden kendime sıra gelmedi canım sadece iç çamaşırı aldım ama emzirme sütyeni tarzında almadım o konuda kararsızım sadeceYavaş yavaş ihtiyaçları tamamlayıp doğum çantası için lazım olacak seyleri listelemek gerekiyor galiba kızlar 30 haftadan sonrada hazırlarız çantaları odaları besikleri şimdi aklıma gelenleri alıyorum cok rahat bir eşofman takimi aldım evde giymek için birde lohusa pijama takımım var birde normal pijama takimi alacağım atlet aldım 4 tane afedersiniz yumuşak sutyen yüksek bel külotlar alacağım ben diğer cocuklarda emzirme atlet ve sutyenlerini kullanışlı bulmadim kullanamadım yarim atlet tarzı pamuklu çamaşırlar kullandım simdide o zamanki tecrübe ve tercihlerimden yola çıkarak aliyorum çamaşırı
Hasta bezi hep götürmüştüm ama öyle çok yoğun kanama olmamıştı beni rahatsız etmişti o buyuk kaba bezler depend tarzı giyilebilen hastabezi alırım diye düşünüyorum
Bunlar çok inceymiş gibi geliyor banaİns tada bibulittle diye bir sayfa var ben ilk bu modelini aldım bugün geldi gayet güzel kumaşı 230 tl diğerleri de yaklaşık o kadar bunların kısa kolluları da var alt üst gecelik sabahlık takım aldım sezeryan sonrası ilk gün gecelik kolay oluyor sonda takılı oluyor çünkü belki fikir olur
Bnmde yarın kontrol var dr a söyleyeceğim magnezyum yazsın diye 23+2 olmuşum ödem ve varisler artıyor iştah artıyor kilo artıyor şu anda aldığım toplam kilo 6 kg oldu ama ödem olduğunu çorap lastiklerinden anlıyorum canım içe çöküyor lastik olan yerler sabah da sersem gibi uyanıyorum kendime gelmem epey sürüyorGünaydın hanımlar. Nasılsınız? 20+4 olduk çok şükür. Uyandığınızda yere bastığınızda tabanlarınız acıyor mu? Sanırım bu ödem ama gözle görülür halde değil magnezyum kullanmıyorum ondan sebep olur mu ki
BanadaBunlar çok inceymiş gibi geliyor bana
Canım sen ölçümle takip etmişsin dahiliye de görünce gerek görmüyorlar evet. ben en başından beri diyet yapıyorum bazen çok olmamakla canım istediğinde kaçamaklar oluyor. Bu sabah açlık ölçtüm 99 çıktı salı şeker yüklemem var çok yüksek demi? Çok dikkat ediyorum bende ama eğilim varsa demekki hiç birşey çare olmuyorYaptırmadım yaptirmana gerek yok dedi hem kadın doğum doktorum hem dahiliye doktoru. Zaten var olan bir yükselme eğilimi var dediler şeker yüklemesi onun için yapılıyor annenin eğilimi var mı yok mu diye dediler
Ben evde ölçüyorum yemeklerden bir saat sonraAçlık şekerim başlarda ortalama 93 falandı haftalar geçtikçe ve dikkat etmeme rağmen 105 e yukseldi. Doktorum dahiliyeye yönlendirdi o da diyetisyene 1 hafta diyetle de düşmedi 102 lerde kaldı ondan sonra insuline basladi. Baştan beri yüksek olunca ölçüm cihazı almıştım onunla olcuyorum evde.
Canim dermotave diye bir krem var onu kullaniyorum ama sen bi dr git bakalim o ne diyecekZonaymış
Aynı sorun bendede vardı; Bollll su iç ve olabildiğince ayaklarımı yükseğe uzat. Kesinlikle ödemden kaynaklıGünaydın hanımlar. Nasılsınız? 20+4 olduk çok şükür. Uyandığınızda yere bastığınızda tabanlarınız acıyor mu? Sanırım bu ödem ama gözle görülür halde değil magnezyum kullanmıyorum ondan sebep olur mu ki
Aslında gözle görüp dokusuna bakıp almak daha mantıklıHepsini e bebekten aldım mağazaya girmiştim birçok şeyini aldım çıktım çok eksiğimiz kalmadı bizim
Kuzum dikkat et ateş falan yapabilir o muhakkak doktora git
Çok şükür henüz ateş falan yapmadı ama ter bezimi şişirdi ağrı yapıyor çok fazla yarın ilk işim doktora gitmek umarım sizin başınıza böyle bir sorun gelmez
Ben kullanmayı düşünüyorum normal doğum için de kullanılıyor , instagramda bir anne var 2 çocuğunda da kullandı ve sonuç muhteşem ama hangi korseyi seçmek lazım o önemli kimisi göğüsten kalçaya kimisi sadece bele kimisi ise bacağa kadar olanı kimisi telli kimisi lastikli kullanmış eğer kullanan varsa burda bize ne önerir acaba ?Kızlar bu doğum sonrası takılan korselerden almayı düşünüyo musunuz? Normal doğumda da takılıyor mu o yoksa sadece sezaryen için mi? bilgisi olan var mı?
Eğer doktordan sonuç alamazsam bu kremi alır sürerim olur galibaCanim dermotave diye bir krem var onu kullaniyorum ama sen bi dr git bakalim o ne diyecek
Sütyen olarak geçen gün ben de 2 tane aldım emzirme sütyenini denemeye fırsatım olmadı ama bir tane de pedli telsiz büstiyer tarzında aldım inanır mısın böyle bir rahatlık böyle bi ferahlık yok, dışarıda da kullanıyorum şekli de çok güzel duruyor . Bundan kuzum alırsan öneriyorum şiddetleBebişin eksiklerinden kendime sıra gelmedi canım sadece iç çamaşırı aldım ama emzirme sütyeni tarzında almadım o konuda kararsızım sadece
Evet canım hem de nasıl acıyorGünaydın hanımlar. Nasılsınız? 20+4 olduk çok şükür. Uyandığınızda yere bastığınızda tabanlarınız acıyor mu? Sanırım bu ödem ama gözle görülür halde değil magnezyum kullanmıyorum ondan sebep olur mu ki
Evet canım bundan şuan kullanıyorum denemek için almıştım gerçekten çok çok rahat bu tarzlar belki bir tane de emzirme tarzı alırım sırf denemek içinSütyen olarak geçen gün ben de 2 tane aldım emzirme sütyenini denemeye fırsatım olmadı ama bir tane de pedli telsiz büstiyer tarzında aldım inanır mısın böyle bir rahatlık böyle bi ferahlık yok, dışarıda da kullanıyorum şekli de çok güzel duruyor . Bundan kuzum alırsan öneriyorum şiddetle
Gulr gule kullan canım güzelmis fiyatida normal ayni takima baska sayfada 300tl demislerdi bende bakayim bu sayfaya tesekkur ederimİns tada bibulittle diye bir sayfa var ben ilk bu modelini aldım bugün geldi gayet güzel kumaşı 230 tl diğerleri de yaklaşık o kadar bunların kısa kolluları da var alt üst gecelik sabahlık takım aldım sezeryan sonrası ilk gün gecelik kolay oluyor sonda takılı oluyor çünkü belki fikir olur
aynen ince oluyor malları. içi çok gösteriyor. bende de krem var kızımda aldığım. evde o dönemler gelen gidenin yanında giyemedim hiç.Bunlar çok inceymiş gibi geliyor bana
Doğum sonrası kış dönemine denk geleceği için bende daha kalın olmasından yanayım rahat edemezsem o kadar para çöpe gitmiş olacakaynen ince oluyor malları. içi çok gösteriyor. bende de krem var kızımda aldığım. evde o dönemler gelen gidenin yanında giyemedim hiç.
iyi pazarlar
kızlar korse ile alakalı deneyimimi söyleyeyim size. ben sezeryan oldum. o içi çelikli sert korseleri hemen kullanma şansınız yok. alt kısım dikişlere geliyor. emzirirken zorluyor. bana doktorum sezeryanın ertesi günü cırtlı medikal korse takmamı söyledi. içinde sert bir ürün olmadığı için hiç rahatsız etmedi. yazın doğum yaptığım için sürekli kullanamadım. 6.aya doğru yamunaya geçtim onu zaten normal zamanda bile takmak çok zorbir süre kullandım ama masabaşı işim olduğu için baskıdan midem bulanıyordu çok. günde 2-3saat ancak takabildim.
şimdi bunda yine medikal korse takıp bir süre sonra yamunaya geçeceğim. ve mutlaka 6.ay sonrası pilatese başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?