2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet canım bundan şuan kullanıyorum denemek için almıştım gerçekten çok çok rahat bu tarzlar belki bir tane de emzirme tarzı alırım sırf denemek için
Emzirme sütyeni zaten her türlü işine yarar . Fakat normal numarandan bir numara daha büyük al sütle dolacağını hesap edip

Şimdi normal doğum yaparsan kışa gelir o zaman kullanabilirsin o halde İnş bir sorun çıkmadan doğumun olur

Günaydın kızlar , ınstagrama Bebelerce sayfasından aldığım ürünler geldi. Kumaşları çok güzel, düşünen arkadaşlarım varsa tavsiye ederim.

Eklentiler

• 20200719_112402.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 46
  • PhotoGrid_1595147572661.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 51
Bence magnezyumla alakali deil ben kullaniyorum.Sabahlari yere basmaya bende korkuyorum şişlik yok ama aciyo gecen terligim girmedi ayagima sanirim genislemis

Günaydın benimde tabanlarım acıyor ödemden ve varisden gün içinde ayaklarım hep yükseltiyorum ve daha rahatım su ara cok şükür
Ödem varisler kilolar artıyor tamamen aynı şeyleri hissediyorum

Canim dermotave diye bir krem var onu kullaniyorum ama sen bi dr git bakalim o ne diyecek
Canım tesadüfen evde bu kremden olduğunu gördüm ince bir tabaka halinde sürdüm inşallah iyi gelir şifa olursun bana kadın doğumcum yazmıştı bunu o yüzden bende gönül rahatlığıyla sürdüm

Geçmiş olsun canım beline yükleneceğin işler yapmamaya çalış bir de fırsat buldukça uzan

Insallah canim bak bi olmazsa dr bi gorun derim kasintiyi kesiyo zaten

Bende cuma günü 23+5 iken 75 ml şeker yüklemesi yaptırdım. Açlık 91, 1.saat143, 2. Saat 120 çıktı. Normal dedi doktor. Biraz kansızlığım çıktı kan hapını içemiyorum. Şimdi şurubunu deniyorum maltofer aç içilmesi gerekiyormuş ama ekmeğin üstüne döküp öyle içebildim

Kızlar, nabersiniz?
Gebelik sürecinde vajinal akıntılarınız oluyor mu??
Benim çok oluyor enfeksiyondan korkup tahlil yaptrdım az miktar enfeksiyon çıktı ilaç verdi kullandım ama akıntım hep var iş yerinde biraz tuvaletimi tutmamla alakalı galiba

Benim çok oluyor enfeksiyondan korkup tahlil yaptrdım az miktar enfeksiyon çıktı ilaç verdi kullandım ama akıntım hep var iş yerinde biraz tuvaletimi tutmamla alakalı galiba
Canim 24.hafta olmus sen izne ayrilmayacanmi benimde insallah 2 haftam var 24+0 ayriliyoruz diye biliyorum

Kızlar oğluşumun hastane çıkışları hazır yarın geliyormuş bayıldım

Eklentiler

• IMG-20200719-WA0024.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG-20200719-WA0013.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG-20200719-WA0005.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG-20200719-WA0007.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG-20200719-WA0018.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…