Emzirme sütyeni zaten her türlü işine yarar . Fakat normal numarandan bir numara daha büyük al sütle dolacağını hesap edipEvet canım bundan şuan kullanıyorum denemek için almıştım gerçekten çok çok rahat bu tarzlar belki bir tane de emzirme tarzı alırım sırf denemek için
Şimdi normal doğum yaparsan kışa gelir o zaman kullanabilirsin o haldeiyi pazarlar
kızlar korse ile alakalı deneyimimi söyleyeyim size. ben sezeryan oldum. o içi çelikli sert korseleri hemen kullanma şansınız yok. alt kısım dikişlere geliyor. emzirirken zorluyor. bana doktorum sezeryanın ertesi günü cırtlı medikal korse takmamı söyledi. içinde sert bir ürün olmadığı için hiç rahatsız etmedi. yazın doğum yaptığım için sürekli kullanamadım. 6.aya doğru yamunaya geçtim onu zaten normal zamanda bile takmak çok zorbir süre kullandım ama masabaşı işim olduğu için baskıdan midem bulanıyordu çok. günde 2-3saat ancak takabildim.
şimdi bunda yine medikal korse takıp bir süre sonra yamunaya geçeceğim. ve mutlaka 6.ay sonrası pilatese başlayacağım.
Bence magnezyumla alakali deil ben kullaniyorum.Sabahlari yere basmaya bende korkuyorum şişlik yok ama aciyo gecen terligim girmedi ayagima sanirim genislemisGünaydın hanımlar. Nasılsınız? 20+4 olduk çok şükür. Uyandığınızda yere bastığınızda tabanlarınız acıyor mu? Sanırım bu ödem ama gözle görülür halde değil magnezyum kullanmıyorum ondan sebep olur mu ki
Günaydın benimde tabanlarım acıyor ödemden ve varisden gün içinde ayaklarım hep yükseltiyorum ve daha rahatım su ara cok şükürGünaydın hanımlar. Nasılsınız? 20+4 olduk çok şükür. Uyandığınızda yere bastığınızda tabanlarınız acıyor mu? Sanırım bu ödem ama gözle görülür halde değil magnezyum kullanmıyorum ondan sebep olur mu ki
Ödem varisler kilolar artıyor tamamen aynı şeyleri hissediyorumBnmde yarın kontrol var dr a söyleyeceğim magnezyum yazsın diye 23+2 olmuşum ödem ve varisler artıyor iştah artıyor kilo artıyor şu anda aldığım toplam kilo 6 kg oldu ama ödem olduğunu çorap lastiklerinden anlıyorum canım içe çöküyor lastik olan yerler sabah da sersem gibi uyanıyorum kendime gelmem epey sürüyor
Canım tesadüfen evde bu kremden olduğunu gördüm ince bir tabaka halinde sürdüm inşallah iyi gelir şifa olursun banaCanim dermotave diye bir krem var onu kullaniyorum ama sen bi dr git bakalim o ne diyecek
Geçmiş olsun canımKızlar bende de bel ağrısı başladı iki gündür gece yastıklarla savaşıyorum resmen belimi karnımı desteklesin diyesabah yataktan zor kalktım biraz yürünce hareket edince açılıyor ama gün içinde de devam ediyor
Daha iyisi senin olsun teşekkür ederimGulr gule kullan canım güzelmis fiyatida normal ayni takima baska sayfada 300tl demislerdi bende bakayim bu sayfaya tesekkur ederim
Insallah canim bak bi olmazsa dr bi gorun derim kasintiyi kesiyo zatenCanım tesadüfen evde bu kremden olduğunu gördüm ince bir tabaka halinde sürdüm inşallah iyi gelir şifa olursun banakadın doğumcum yazmıştı bunu o yüzden bende gönül rahatlığıyla sürdüm
Tamam canımInsallah canim bak bi olmazsa dr bi gorun derim kasintiyi kesiyo zaten
Benim çok fazla olmuyor. Hamilelikte akıntı çok olur diye okuyordum hep ama bende hiç ekstra bir durum olmadı.Kızlar, nabersiniz?
Gebelik sürecinde vajinal akıntılarınız oluyor mu??
Benim çok oluyor enfeksiyondan korkup tahlil yaptrdım az miktar enfeksiyon çıktı ilaç verdi kullandım ama akıntım hep var iş yerinde biraz tuvaletimi tutmamla alakalı galibaKızlar, nabersiniz?
Gebelik sürecinde vajinal akıntılarınız oluyor mu??
Canim 24.hafta olmus sen izne ayrilmayacanmi benimde insallah 2 haftam var 24+0 ayriliyoruz diye biliyorumBenim çok oluyor enfeksiyondan korkup tahlil yaptrdım az miktar enfeksiyon çıktı ilaç verdi kullandım ama akıntım hep var iş yerinde biraz tuvaletimi tutmamla alakalı galiba
güle güle giysin çok güzeller.Kızlar oğluşumun hastane çıkışları hazır yarın geliyormuş bayıldım
evet buEki Görüntüle 2664650
Medikal korsen böyle birşey mi canım
yine sezeryan benim normal olmayacak. bence normalde olsa çelik çubuklu korseler zor yaniŞimdi normal doğum yaparsan kışa gelir o zaman kullanabilirsin o haldeİnş bir sorun çıkmadan doğumun olur
Teşekkür ederim canımgüle güle giysin çok güzeller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?