2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Arkadslar dogum iznine cikacak olan varmi biz simdi idari izinli sayilip 32.haftada tekrarmi doncez iznimizi aktarmak icin com sacma ya

Benim çok oluyor enfeksiyondan korkup tahlil yaptrdım az miktar enfeksiyon çıktı ilaç verdi kullandım ama akıntım hep var iş yerinde biraz tuvaletimi tutmamla alakalı galiba
Seffaf mı yoksa sarımsı mı canım kokusu var mı?
Benimde bugun farkettim gebeliğimi ilk öğrendiğimde akıntı olmustu hatta belirti sayılır ya o akıntılar cidden bu gebeliğimde bu bi belirti idi sanrm. Dr söylemistm hiç önemli değil koku yoksa demisti. Bugun dikkatimi cekti aynı sıkıntıyı gördüm kokusuz.. Hani ara verip geri mi geliyor bu akıntıar gebelikte
Kızımda hiç hatrlamıyorm yani tam hatrlamıyorm yne onda da oldu gbi geliyor ama net hatrlamıyorm

Merhaba bende 22.haftayı bitirdim.2 hafta ayaklarım bacaklarım dehset agriyordu azıcık ayakta kalıyım mahvediyordu.soguga yakın suya koyuyordum ayaklarimi rahatlatiyor birde soda ictim.şimdi okadar agrimiyor gecti yani.23.haftaya girdim.buzamanlarda oluyor demekki.

Benimde cok oluyor ya Beyaz şeffaf cok acık sarı
Bana normal demişti Dr bir ara yoktu simdi yne var.. Kokusuz... Sıkıntı olmaz demişti... Olmadı da cidden ama simdi tekrar olunca acaba ne ile alakalı anlamaya çalıştım. Gebelikte olıyor biliyorm ama özel bir seyle alakalı mı cinsellik ile filan diye bağdaştrdm.

Canim 24.hafta olmus sen izne ayrilmayacanmi benimde insallah 2 haftam var 24+0 ayriliyoruz diye biliyorum
Canım bu salı randevum var raporumu o zaman verecek doktor 24+2 de ayrılmış olacağım inş bişey kalmamış seninkine de. bayram tatili de girer araya çok gitmemiş olursun inş

Arkadslar dogum iznine cikacak olan varmi biz simdi idari izinli sayilip 32.haftada tekrarmi doncez iznimizi aktarmak icin com sacma ya
Eğer 5 haftanı aktarmak istiyorsan 37 e kadar çalışabilir raporu ile tekrar işe dönmem gerekiyor fiili olarak çalışmadığın sürece aktarılmıyor yıllık izin falan alınmıyor o dönemde aktarabilmen için. Birde iş yerlerinde şu mantık var 24 ye idari izin alıp 32 de gelip aynı riskli ortama gelinip çalışmayı etik bulmuyolar ama bilmiyolarki annenin çocukla geçireceği vakit ne değerli.

Canım aynısını doktor bana da söyledi artması normal koku yoksa beyaz beyaz çökeleksi gibi değilse zararlı değil dedi. Benim geneld var ya azaldığını bilmiyorum hamilelik boyunca rahatsız olup bi sıkıntı mi var diye doktorumu çok dürtüyorum ama sorun yok diyor her zaman

Değil değil seffaf sarımsı kokusuz yoktu kaç aydır simdi var olunca soraym sizlere ddm kızımda da vardı diye hatrlıyorm

İnşallah herşey yolunda gider.Ne kadar dikkat etsek de vücut söz dinlemiyorAllah hepimizin yardımcısı olsun

4 boyutlu görünüyor yüzü okadar tatlıki sende bayılcaksın herşeyi belli ağzı burnu yuzu.
diğer organlara 2 boyutlu bakıp tek tek anlatıyor kalbi ,küçük dili yutagı böbregi vs herşeyi
ayy ya şimdiden çok heyecanlıyım yarın olsun diye bekliyorum hemen

Benimde oluyor yaa sabahlari ilk 5 10 adimim eziyet resmen ama geciyo sonra azaliyo yani. Fazladan ellerimde de oluyor tam kapanmiyo sonra sorna azalio ama tamamn gecmiyor. Ben birde gecen sene genrlde hamilelerdr olan kemik ilogi odemi gecirdim yuzde 80 hamile kalinca genr olck demisti doktrum o zaman. Aylarca degnekle gezmistim. Ins hic birinizde olmaz insan hayatini mahvediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…