2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende sezeryan oldum 1 haft sonra takmaya başladım korse ama sezeryan yerini acıtmasın diye külotlu tüllü olanlardan giydim karnım gidince ve ameliyat yeri iyileşince takabilfiğim kadar taktım sezeryan göbeği kaldı biraz oda mecbur kalıyor ayva göbeği gibi belki çok kilo verirsem giderdi ama ben 58 altına düşlemedim hamile kaldım daha da veremedim zaten.. 169 boyum var ideal kilom 56-57 belki 54-55 olabilseydim karnım giderdi tamamen

Merhabalar, ateş ölçer ile ilgili fikirleriniz neler? Kulaktan mı, koltuk altımı yoksa uzaktan ölçer mi daha iyi? Ayrıca marka konusunda bir fikriniz varmı ?

Eğer doktordan sonuç alamazsam bu kremi alır sürerim olur galiba geceleri uyutmuyor imansız Zona. Teşekkür ederim önerin için
Dermovate çok güzel bir kremdir oğlum egzama oluyo arada 1-2 gün sürüyorum hemen geçiriyo bende de ayağımda egzama var iyi geliyo ama sürekli yeniden çıkıyo merhem olanı daha yağlı ve daha etkili canım haberin olsun eczaneden direk alınıyo

Merhabalar, ateş ölçer ile ilgili fikirleriniz neler? Kulaktan mı, koltuk altımı yoksa uzaktan ölçer mi daha iyi? Ayrıca marka konusunda bir fikriniz varmı ?
Bana Dr kızımda koltukaltı olandan al demişti hatta o bile 1derece düşük gösteriyormus. Alından ölçülen pek doğru sonuc vermeyebilir ama pratik olma acısından iyi demisti. İkisinden de alın isterseniz. Zaten koltukaltı olan ucuz...

Geçenlerde bende önermiştim bu pedli büstiyeri çok rahat cidden ben hep kullanırım şiddetle tavsiye ediyorum kızlar

Canım mrb bende bundan var geçen sene 150 lira civarında almıştım çok rahat çünkü bebeğin ateşi olduğunda huysuz oluyolar gece ağlıyolar ateşlerini ölçmek zor oluyo bunlar hemen 1 sn de alından ölçüyo ortam ve sıvı sıcaklığını da ölçüyo canım ben memnunum böyle özelliklerde bir model bakmanı tavsiye ederim

Eklentiler

• Screenshot_2020-07-19-22-19-32.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 33
Is yerinde mudurlerim tarafindan sevilen biriyim cunku karsilastigim herseyle sonuc odakliyim simdiden derdine dusmusler aslinda bende uzuluyorum keske su pandemi olmasaydi 32.hafta karnimiz burnumuzda donmus olacaz bakalim surec neyi gostereek dahada agirlasiruz o zaman hayirlisiyla vaktinde dogmayi nasip etsin Rabbim

Klasik koltuk altı olanlarından bulundurun ayrıca ben alından ölçer de almıştım ama ikisiyle ölçüp karşılaştırmadan kesin şey söyleyemiyorum hala.. zaten elinizle bile anlıyorsunuz bir süre sonra ateş var mi yok mu diye ateş ölçeği yaklaşık 1 senedir kullanmadım ben çok şükür soğuk algınlığı dışında hasta olmadık

Braun thermoscan digital ateş ölçer aldim ben...ödül falan almış

Evet müdürler eleman kaybetmek istemiyor. beniM müdür benden ümidi kesti çoktan Bir aya eş durumu tayini ile gideceğim. O yüzden çok önemsemiyor artık. Ben 32. Haftada başlamayı düşünmüyorum canım izne ayrılacağım ağırlaşmış halimle yeni bir şehirde hemen işe gitmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…