Evet canım rukatasarım tavsiye ederim çok ilgili özenli bir bayanÇok güzeller güle güle giysin minnoşİnstagramdan mı aldın canım
Amin canım insallah instagramdan yaptirdım rukatasarimCanım nerden yaptırdın çok tatlılar inşanlah giydirmekte. Nasiıp olur
Canım hepsi 370tl tuttu 1takim 10lu 2takimda 3lu set olarak tek tek fiyat bilemiyorumCanom, su krem yakalı olanı ne kadara yaptırdın ne güzelmis bunlar güle güle giysin
24+0 damı yoksa 23+1demi?.23+1 (24.haftanın ilk günü olmuyormu)Canım bu salı randevum var raporumu o zaman verecek doktor 24+2 de ayrılmış olacağım inş bişey kalmamış seninkine de. bayram tatili de girer araya çok gitmemiş olursun inş
Tamam canom çok teşekkürlerCanım hepsi 370tl tuttu 1takim 10lu 2takimda 3lu set olarak tek tek fiyat bilemiyorum
Dermovate çok güzel bir kremdir oğlum egzama oluyo arada 1-2 gün sürüyorum hemen geçiriyo bende de ayağımda egzama var iyi geliyo ama sürekli yeniden çıkıyo merhem olanı daha yağlı ve daha etkili canım haberin olsun eczaneden direk alınıyoEğer doktordan sonuç alamazsam bu kremi alır sürerim olur galibageceleri uyutmuyor imansız Zona. Teşekkür ederim önerin için
Bana Dr kızımda koltukaltı olandan al demişti hatta o bile 1derece düşük gösteriyormus. Alından ölçülen pek doğru sonuc vermeyebilir ama pratik olma acısından iyi demisti. İkisinden de alın isterseniz. Zaten koltukaltı olan ucuz...Merhabalar, ateş ölçer ile ilgili fikirleriniz neler? Kulaktan mı, koltuk altımı yoksa uzaktan ölçer mi daha iyi? Ayrıca marka konusunda bir fikriniz varmı ?
Geçenlerde bende önermiştim bu pedli büstiyeri çok rahat cidden ben hep kullanırım şiddetle tavsiye ediyorum kızlarSütyen olarak geçen gün ben de 2 tane aldım emzirme sütyenini denemeye fırsatım olmadı ama bir tane de pedli telsiz büstiyer tarzında aldım inanır mısın böyle bir rahatlık böyle bi ferahlık yok, dışarıda da kullanıyorum şekli de çok güzel duruyor . Bundan kuzum alırsan öneriyorum şiddetle
Canım mrb bende bundan var geçen sene 150 lira civarında almıştım çok rahat çünkü bebeğin ateşi olduğunda huysuz oluyolar gece ağlıyolar ateşlerini ölçmek zor oluyo bunlar hemen 1 sn de alından ölçüyo ortam ve sıvı sıcaklığını da ölçüyo canım ben memnunum böyle özelliklerde bir model bakmanı tavsiye ederimMerhabalar, ateş ölçer ile ilgili fikirleriniz neler? Kulaktan mı, koltuk altımı yoksa uzaktan ölçer mi daha iyi? Ayrıca marka konusunda bir fikriniz varmı ?
Canım çok tatlılar bayıldım gülerek huzurla giysin inşallah kuzucukCanım hepsi 370tl tuttu 1takim 10lu 2takimda 3lu set olarak tek tek fiyat bilemiyorum
Is yerinde mudurlerim tarafindan sevilen biriyim cunku karsilastigim herseyle sonuc odakliyim simdiden derdine dusmusler aslinda bende uzuluyorum keske su pandemi olmasaydi 32.hafta karnimiz burnumuzda donmus olacaz bakalim surec neyi gostereek dahada agirlasiruz o zaman hayirlisiyla vaktinde dogmayi nasip etsin RabbimEğer 5 haftanı aktarmak istiyorsan 37 e kadar çalışabilir raporu ile tekrar işe dönmem gerekiyor fiili olarak çalışmadığın sürece aktarılmıyor yıllık izin falan alınmıyor o dönemde aktarabilmen için. Birde iş yerlerinde şu mantık var 24 ye idari izin alıp 32 de gelip aynı riskli ortama gelinip çalışmayı etik bulmuyolar ama bilmiyolarki annenin çocukla geçireceği vakit ne değerli.
Klasik koltuk altı olanlarından bulundurun ayrıca ben alından ölçer de almıştım ama ikisiyle ölçüp karşılaştırmadan kesin şey söyleyemiyorum hala.. zaten elinizle bile anlıyorsunuz bir süre sonra ateş var mi yok mu diye ateş ölçeği yaklaşık 1 senedir kullanmadım ben çok şükür soğuk algınlığı dışında hasta olmadıkMerhabalar, ateş ölçer ile ilgili fikirleriniz neler? Kulaktan mı, koltuk altımı yoksa uzaktan ölçer mi daha iyi? Ayrıca marka konusunda bir fikriniz varmı ?
Braun thermoscan digital ateş ölçer aldim ben...ödül falan almışMerhabalar, ateş ölçer ile ilgili fikirleriniz neler? Kulaktan mı, koltuk altımı yoksa uzaktan ölçer mi daha iyi? Ayrıca marka konusunda bir fikriniz varmı ?
Saol canım bakayım bendeEvet canım rukatasarım tavsiye ederim çok ilgili özenli bir bayan
Benim bildiğim 24+0 da başlıyor. Çünkü benim doktorum verdiği her raporda o gün kaç haftalıksa gününe yazarak veriyor. 23+1 diye yazan Raporu kabul etmezler.24+0 damı yoksa 23+1demi?.23+1 (24.haftanın ilk günü olmuyormu)
Evet müdürler eleman kaybetmek istemiyor. beniM müdür benden ümidi kesti çoktanIs yerinde mudurlerim tarafindan sevilen biriyim cunku karsilastigim herseyle sonuc odakliyim simdiden derdine dusmusler aslinda bende uzuluyorum keske su pandemi olmasaydi 32.hafta karnimiz burnumuzda donmus olacaz bakalim surec neyi gostereek dahada agirlasiruz o zaman hayirlisiyla vaktinde dogmayi nasip etsin Rabbim
Arkadslar dogum iznine cikacak olan varmi biz simdi idari izinli sayilip 32.haftada tekrarmi doncez iznimizi aktarmak icin com sacma ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?