- 18 Aralık 2018
- 292
- 472
- 53
Canım ben sezaryendan sonrası için cirtli korse alicam karnımı sıksın karnim gitsin diye değil de karnımı tutunca daha rahat olur diye okudum nette sadece rahat hareket etmeyi sağlıyormuş rahim sağa sola akmıyor korse olunca bağırsaklar falan bi anda boşluğa rahata geliyor organlara bebek çıkınca çok yer açılıyor dışarı fırlayacak gibi bir his oluyor sanki karın içinde hareket ediyor gibi oluyor bu normal doğum içinde geçerli diye biliyorum kalın eski korselerden lastik korse alicam cirtli baktim da 20 30 lira bisey tuhafiyelerde yürürken onu takıcam
Aslında gözle görüp dokusuna bakıp almak daha mantıklı
Ben kullanmayı düşünüyorum normal doğum için de kullanılıyor , instagramda bir anne var 2 çocuğunda da kullandı ve sonuç muhteşem ama hangi korseyi seçmek lazım o önemli kimisi göğüsten kalçaya kimisi sadece bele kimisi ise bacağa kadar olanı kimisi telli kimisi lastikli kullanmış eğer kullanan varsa burda bize ne önerir acaba ?
iyi pazarlar
kızlar korse ile alakalı deneyimimi söyleyeyim size. ben sezeryan oldum. o içi çelikli sert korseleri hemen kullanma şansınız yok. alt kısım dikişlere geliyor. emzirirken zorluyor. bana doktorum sezeryanın ertesi günü cırtlı medikal korse takmamı söyledi. içinde sert bir ürün olmadığı için hiç rahatsız etmedi. yazın doğum yaptığım için sürekli kullanamadım. 6.aya doğru yamunaya geçtim onu zaten normal zamanda bile takmak çok zorbir süre kullandım ama masabaşı işim olduğu için baskıdan midem bulanıyordu çok. günde 2-3saat ancak takabildim.
şimdi bunda yine medikal korse takıp bir süre sonra yamunaya geçeceğim. ve mutlaka 6.ay sonrası pilatese başlayacağım.
Kızlar bende de bel ağrısı başladı iki gündür gece yastıklarla savaşıyorum resmen belimi karnımı desteklesin diyesabah yataktan zor kalktım biraz yürünce hareket edince açılıyor ama gün içinde de devam ediyor
Kullanmaya başladım kuzum inşallah faydası olur çok kötüyüm ağlıyorum ağrıdan..Dermovate çok güzel bir kremdir oğlum egzama oluyo arada 1-2 gün sürüyorum hemen geçiriyo bende de ayağımda egzama var iyi geliyo ama sürekli yeniden çıkıyo merhem olanı daha yağlı ve daha etkili canım haberin olsun eczaneden direk alınıyo
Ben de burdan görmüştüm zaten sanırım senin önerinle aldımGeçenlerde bende önermiştim bu pedli büstiyeri çok rahat cidden ben hep kullanırım şiddetle tavsiye ediyorum kızlar
Haklısın valla alıp koymak lazım hatta eskiden korse yokmuş çarşaf sararlarmış annelerimiz anneannelerimizÇok faydalı bilgiler çok teşekkürler kızlar ben instagramda bazı yeni anne bloggerlrı takip ediyorum. Onlardan gördüm korse kullanıldığını. Owli markasının ve yamuna markasının korselerini öneriyorlar genelde. Normal doğumda da sezeryanda da kullanılıyorsa doğumdan önce almak hatta hastane çantasına koymak iyi olabilir o zaman. Hatta takip ettiklerimden biri sezeryandan 3-4 saat sonra hemen takıp bir kaç gün hiç çıkarmadığını falan söylüyor.
Her ay için 2 kilo baz alınıyor diye biliyorum bence çok değil tabi dikkat et yine de sen, ben 1 ayda 3 kilo almıştım doktorum kızdı her ay maksimum 2 kilo al dedi , yani bu şekilde düşününce çok değil bence 8 kilo..Kızlar 23 haftalık gebeyim 8 kilo aldım doktorum çok aldıgımı söyledi. İnanın kendimi hiç iyi hissetmiyorum sizce bu normal mı sonuçta doğuma dha 4 ay var
Gün içinde ev işleri yaparken uzun süre ayakta kaldığımda iyice belli ediyor kendini eskisi gibi uzun yürüşlere çıkamaz oldum hareketsiz kalınca da kilo alacağım diye korkuyorum kısır döngüye girdimCanım benim de son bir haftadır başladı bel ağrım. Azıcık ayakta kaldığımda belim ağrımaya başlıyorçok çabuk yoruluyorum artık. Tabi kilo da aldık göbüşler de büyüyor. Son trimesterde baya zorlanacağız gibi
Canım sen hiç almadım diye yakınıyordun bir aralar karnımda büyümedi diye telâş yapmıştın yanlis mi hatırlıyorum başka biri miydi ki o 3. Bebek ti değil mi lütfen kafana takma yine hep birlikte kiloları da vericez inşallah kasım anneleri olarak bir diyet grubu da oluştururuz yada burdan devam eder veririz sonuçta 15 kilo ya kadar normalKızlar 23 haftalık gebeyim 8 kilo aldım doktorum çok aldıgımı söyledi. İnanın kendimi hiç iyi hissetmiyorum sizce bu normal mı sonuçta doğuma dha 4 ay var
Soyledigin korseler e bende bakacağımÇok faydalı bilgiler çok teşekkürler kızlar ben instagramda bazı yeni anne bloggerlrı takip ediyorum. Onlardan gördüm korse kullanıldığını. Owli markasının ve yamuna markasının korselerini öneriyorlar genelde. Normal doğumda da sezeryanda da kullanılıyorsa doğumdan önce almak hatta hastane çantasına koymak iyi olabilir o zaman. Hatta takip ettiklerimden biri sezeryandan 3-4 saat sonra hemen takıp bir kaç gün hiç çıkarmadığını falan söylüyor.
Dermovate kortizonlu bir krem bnmde elimdeki çatlaklara kullandigim kortizonlu bir krem vardı dr um kullanma dedi canım dr una sordun mu senCanim dermotave diye bir krem var onu kullaniyorum ama sen bi dr git bakalim o ne diyecek
8 kiloyu ne kadar zamanda aldigina da bakiyor doktorlar bende 23.haftama kadar alti kilo aldim ama ilk 3 ay hic kilo almazken 3 kiloyu son ay aldigim icin uyardi doktorum 1 kilo fazla almissin ayda 2 kilo almalisin en fazla dedi belki sende bikerette aldigin icin uyarmistirKızlar 23 haftalık gebeyim 8 kilo aldım doktorum çok aldıgımı söyledi. İnanın kendimi hiç iyi hissetmiyorum sizce bu normal mı sonuçta doğuma dha 4 ay var
O tıkanıklık karnında yer olmaması hissini bebek yapiyor canım maşallah büyüdüğü için su içsen yer bitiyor midede bende sabahları aç ve afedersin tuvaletten sonra çok rahat oluyorum ama acıkmış olduğum için yiyorum ve az da yesem sığınamıyorumŞişkinlik yaşayan var mı benim gibi karnım aç ama bi şişlik hissi oluyo tıkayan ne çok çabuk nefesim kesiliyo bu ara yürüyüşe yada bi iş yaptığımda
Kızlar trendyoldan aldığım ateş ölçer geldi test ettik eşim dusa girmeden 36.5 cıktı soğuk suyla duş almış 36.1 cıktı.Kardesimde iyi bi markanın var onunkiyle aynı anda ölçüp test edicem bide
Arkadslar dogum iznine cikacak olan varmi biz simdi idari izinli sayilip 32.haftada tekrarmi doncez iznimizi aktarmak icin com sacma ya
9 damla canımGünaydın Devit 3 kullanan arkadaşlar kaç damla kullanıyorsunuz
9 damla canim ekmege dokup yiyorm gunde bir tok karna oglenGünaydın Devit 3 kullanan arkadaşlar kaç damla kullanıyorsunuz
Biz geri yolladık maalesef birkaç denemeyle doğru sonuç vermediğini
Nasıl denediniz .Ben başka bi ateş olcerle denedim aynı sonuç çıkmıştı .Bak şimdi kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?