2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

Çok faydalı bilgiler çok teşekkürler kızlar ben instagramda bazı yeni anne bloggerlrı takip ediyorum. Onlardan gördüm korse kullanıldığını. Owli markasının ve yamuna markasının korselerini öneriyorlar genelde. Normal doğumda da sezeryanda da kullanılıyorsa doğumdan önce almak hatta hastane çantasına koymak iyi olabilir o zaman. Hatta takip ettiklerimden biri sezeryandan 3-4 saat sonra hemen takıp bir kaç gün hiç çıkarmadığını falan söylüyor.

Canım benim de son bir haftadır başladı bel ağrım. Azıcık ayakta kaldığımda belim ağrımaya başlıyor çok çabuk yoruluyorum artık. Tabi kilo da aldık göbüşler de büyüyor. Son trimesterde baya zorlanacağız gibi

Kullanmaya başladım kuzum inşallah faydası olur çok kötüyüm ağlıyorum ağrıdan..
Geçenlerde bende önermiştim bu pedli büstiyeri çok rahat cidden ben hep kullanırım şiddetle tavsiye ediyorum kızlar
Ben de burdan görmüştüm zaten sanırım senin önerinle aldım i-na-nıl-maz rahat teşekkür ederim hatta Haklısın valla alıp koymak lazım hatta eskiden korse yokmuş çarşaf sararlarmış annelerimiz anneannelerimiz

Kızlar 23 haftalık gebeyim 8 kilo aldım doktorum çok aldıgımı söyledi. İnanın kendimi hiç iyi hissetmiyorum sizce bu normal mı sonuçta doğuma dha 4 ay var

Kızlar 23 haftalık gebeyim 8 kilo aldım doktorum çok aldıgımı söyledi. İnanın kendimi hiç iyi hissetmiyorum sizce bu normal mı sonuçta doğuma dha 4 ay var
Her ay için 2 kilo baz alınıyor diye biliyorum bence çok değil tabi dikkat et yine de sen, ben 1 ayda 3 kilo almıştım doktorum kızdı her ay maksimum 2 kilo al dedi , yani bu şekilde düşününce çok değil bence 8 kilo..

Gün içinde ev işleri yaparken uzun süre ayakta kaldığımda iyice belli ediyor kendini eskisi gibi uzun yürüşlere çıkamaz oldum hareketsiz kalınca da kilo alacağım diye korkuyorum kısır döngüye girdim doktor son trimesterde normal dedi eğilip kalkarken artık dikkat etmek gerekiyormuş

Canım sen hiç almadım diye yakınıyordun bir aralar karnımda büyümedi diye telâş yapmıştın yanlis mi hatırlıyorum başka biri miydi ki o 3. Bebek ti değil mi lütfen kafana takma yine hep birlikte kiloları da vericez inşallah kasım anneleri olarak bir diyet grubu da oluştururuz yada burdan devam eder veririz sonuçta 15 kilo ya kadar normal
Benim sezaryen olunca 1 kasım gibi düşünülüyor doğum 3 ay 10 gün kalmış oluyor bende 6 kilo aldım benimde hoşuma gitmiyor bu durum bugün dr günüm bakalım dr ne diyecek ben hergun 20 30 dk yürüyorum düzenli inan fazla da yemiyorum ama alınıyor bu haftalarda biraz yavaşlattim kilo almayı ama ondan da korkuyor insan bebegin kilo almasını da mi engelliyorum diye bende 12 kiloyla bitirmek istiyorum

Soyledigin korseler e bende bakacağım
Canım kilo kalmazsa göbek de kalmıyor korkma tabi eğer karından kilo alan bir yapın yoksa benim yapım hep popodan kilo alan bir tip o yüzden ben giymedim hiç korse ama herkes doğum sonrası hareket kolaylıgi ve çok rahatlık sağlıyor diyor çok sıkmayan ama tutan bir korse alırım diye dusunuyorum

8 kiloyu ne kadar zamanda aldigina da bakiyor doktorlar bende 23.haftama kadar alti kilo aldim ama ilk 3 ay hic kilo almazken 3 kiloyu son ay aldigim icin uyardi doktorum 1 kilo fazla almissin ayda 2 kilo almalisin en fazla dedi belki sende bikerette aldigin icin uyarmistir

Şişkinlik yaşayan var mı benim gibi karnım aç ama bi şişlik hissi oluyo tıkayan ne çok çabuk nefesim kesiliyo bu ara yürüyüşe yada bi iş yaptığımda
O tıkanıklık karnında yer olmaması hissini bebek yapiyor canım maşallah büyüdüğü için su içsen yer bitiyor midede bende sabahları aç ve afedersin tuvaletten sonra çok rahat oluyorum ama acıkmış olduğum için yiyorum ve az da yesem sığınamıyorum

Biz geri yolladık maalesef birkaç denemeyle doğru sonuç vermediğini gördük

Arkadslar dogum iznine cikacak olan varmi biz simdi idari izinli sayilip 32.haftada tekrarmi doncez iznimizi aktarmak icin com sacma ya

DOktorumla görüştüm 23+0 itiberiyle 24 haftamıza giriş yapıyormuşuz bu cumartesi gidip rapor alacağım inşallah ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…