2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
ctesi bizim de eşyalar gidiyor. 2 haftadır arabayla biz ufak ufak götürüyoruz mutfağı baya yerleştirdik. çok zor oluyor bi de ben düzenciyim birazdarısı başıma inş

Kızlar 23 haftalık gebeyim 8 kilo aldım doktorum çok aldıgımı söyledi. İnanın kendimi hiç iyi hissetmiyorum sizce bu normal mı sonuçta doğuma dha 4 ay var
Canım ben de 7 kilo aldım ki nasıl dikkat ediyorum ona rağmen. Bir noktadan sonra alacağımdan aldım diyorum yani bir de kiloyu kafamıza takıp ona mı stress olacağız. Zaten şöyle bi zamanda hamilelik geçirdik salgının zirve yaptığı dönemde, aldığımız nefes bile stress faktörü, dikkat edebildiğim kadar ederim gerisi için kasmam cidden

Gittin mi canım doktora

Sevindim canım gülerek kullan ☺☺

kızlar ben hala park yatağa karar vermedım

eksi sozlukte soyle seyler yazılmıs park yatak park yatak

alanlar gercekten boyle kokular var mı yazarsa sevinirim. ya da memnun olanlar memnun oldukları markayı yazarsa.

Bende hala karar veremedim yatak konusuna,

ahşaplar şık duruyor.
Park yataktan da memnun olan çok memnun olmayan da var

ctesi bizim de eşyalar gidiyor. 2 haftadır arabayla biz ufak ufak götürüyoruz mutfağı baya yerleştirdik. çok zor oluyor bi de ben düzenciyim birazdarısı başıma inş
ben atlattım hadi darısı başına
çok yordu beni ama bitti mis gibi oldu
sen de inşallah çok yorulmadan yerleşirsin evine

6. aya kadar kullanılabilir yazıyor canım benimde yatak odam küçük ama 6. ay da çok erken en azından bir yılı çıkarması lazım
6 ay yazıyor ama 9 kg da yazıyor :/ hepsinde ara kat 9 kg kadar demisler. o da ortalama 1 yas kılosu oyle olunca emın olamadm pff kafam cok karısık. oyleyse hicbiri 18. aya kadar idare etmez.

6 ay yazıyor ama 9 kg da yazıyor :/ hepsinde ara kat 9 kg kadar demisler. o da ortalama 1 yas kılosu oyle olunca emın olamadm pff kafam cok karısık. oyleyse hicbiri 18. aya kadar idare etmez.

Pandemiden dolayı hemen hemen her şeyi internetten alıyorum çok gidip almak istemiyorum ama sanırım bende yatak için gidip görmem gerektiğini düşünüyorum yoksa içime sinmeyecek

Pandemiden dolayı hemen hemen her şeyi internetten alıyorum çok gidip almak istemiyorum ama sanırım bende yatak için gidip görmem gerektiğini düşünüyorum yoksa içime sinmeyecek
ben de en azından gidip mağazadan bi bakarım internette hesaplısını bulursam o zman internetten alırım diye dusunuyorum arabayla yatağı. arabanın acelesi yok da yatağa karar versem iyi olcak

kızlar ben hala park yatağa karar vermedım

eksi sozlukte soyle seyler yazılmıs park yatak park yatak

alanlar gercekten boyle kokular var mı yazarsa sevinirim. ya da memnun olanlar memnun oldukları markayı yazarsa.
Canım ben bunu aldım, bezle sildim temizledim,kurdum .ilk günler yeni kokusu vardı ama şimdi yok ,kutunun icin de geldiği için normal bence havasız sonuçta.

Eklentiler

• Screenshot_20200718-225557_Trendyol.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 54
Park yatak almamda ki sebep,taşınabilir olması,istanbuldayım ailemin yanına giderken tatile giderken yanimda götürecek olmam.icinden çantası da cıktı.ve cocuk icin de kendi kendine oynamayı öğreniyor, korumalı da.etrafimda hep çocuklar uyumuyor yatagini arıyor dedikleri için böyle tercih yaptım.pratik katla kaldır.buyuyunce de içini çadır olarak çok kullanmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…