ctesi bizim de eşyalar gidiyor. 2 haftadır arabayla biz ufak ufak götürüyoruz mutfağı baya yerleştirdik. çok zor oluyor bi de ben düzenciyim birazgünaydın kızlar
umarım herkes iyidir
uzundur giremiyorum evi taşıdık yerleştik çok şükür
ama bittim ben
hamileyken taşınmayı kimseye tavsiye etmiyorum
müsait bir zamanda tüm yazılanları okuyacağım
Canım ben de 7 kilo aldım ki nasıl dikkat ediyorum ona rağmen. Bir noktadan sonra alacağımdan aldım diyorum yani bir de kiloyu kafamıza takıp ona mı stress olacağız. Zaten şöyle bi zamanda hamilelik geçirdik salgının zirve yaptığı dönemde, aldığımız nefes bile stress faktörü, dikkat edebildiğim kadar ederim gerisi için kasmam ciddenKızlar 23 haftalık gebeyim 8 kilo aldım doktorum çok aldıgımı söyledi. İnanın kendimi hiç iyi hissetmiyorum sizce bu normal mı sonuçta doğuma dha 4 ay var
Gittin mi canım doktoraCanım sen hiç almadım diye yakınıyordun bir aralar karnımda büyümedi diye telâş yapmıştın yanlis mi hatırlıyorum başka biri miydi ki o 3. Bebek ti değil mi lütfen kafana takma yine hep birlikte kiloları da vericez inşallah kasım anneleri olarak bir diyet grubu da oluştururuz yada burdan devam eder veririz sonuçta 15 kilo ya kadar normal
Benim sezaryen olunca 1 kasım gibi düşünülüyor doğum 3 ay 10 gün kalmış oluyor bende 6 kilo aldım benimde hoşuma gitmiyor bu durum bugün dr günüm bakalım dr ne diyecek ben hergun 20 30 dk yürüyorum düzenli inan fazla da yemiyorum ama alınıyor bu haftalarda biraz yavaşlattim kilo almayı ama ondan da korkuyor insan bebegin kilo almasını da mi engelliyorum diye bende 12 kiloyla bitirmek istiyorum
Sevindim canım gülerek kullan ☺☺Kullanmaya başladım kuzum inşallah faydası olur çok kötüyüm ağlıyorum ağrıdan..
Ben de burdan görmüştüm zaten sanırım senin önerinle aldımi-na-nıl-maz rahat teşekkür ederim hatta ☺
Haklısın valla alıp koymak lazım hatta eskiden korse yokmuş çarşaf sararlarmış annelerimiz anneannelerimiz
Çok şükür o gün ağrısı oldu Bi daha olmadı iyi atlattımBenim bugün anca geçti canımSeninde bi an önce geçer inş
Bende deniyim bu şekilde canımEşim beşer dakika arayla ateşimi ölçtü çok çok farklı sonuçlar verdi 4 seferde de
9 damla canım
Teşekkürler arkadaşlar9 damla canim ekmege dokup yiyorm gunde bir tok karna oglen
Tripper Anne Yanı Seyahat Yatağı / Panda | Joker sunun boyutları hosuma gitti cunku yatak odam cok buyuk değil odasını ayırana kadar park yatak kullanmayı duusnuyorum ve kraftlar fazla buyuk geldi bana ama bu da 12-18 ay civarına kadar idare eder mi bilemedm.Bende hala karar veremedim yatak konusuna,
ahşaplar şık duruyor.
Park yataktan da memnun olan çok memnun olmayan da var
Tripper Anne Yanı Seyahat Yatağı / Panda | Joker sunun boyutları hosuma gitti cunku yatak odam cok buyuk değil odasını ayırana kadar park yatak kullanmayı duusnuyorum ve kraftlar fazla buyuk geldi bana ama bu da 12-18 ay civarına kadar idare eder mi bilemedm.
ben atlattım hadi darısı başınactesi bizim de eşyalar gidiyor. 2 haftadır arabayla biz ufak ufak götürüyoruz mutfağı baya yerleştirdik. çok zor oluyor bi de ben düzenciyim birazdarısı başıma inş
6 ay yazıyor ama 9 kg da yazıyor :/ hepsinde ara kat 9 kg kadar demisler. o da ortalama 1 yas kılosu oyle olunca emın olamadm6. aya kadar kullanılabilir yazıyor canımbenimde yatak odam küçük ama 6. ay da çok erken en azından bir yılı çıkarması lazım
6 ay yazıyor ama 9 kg da yazıyor :/ hepsinde ara kat 9 kg kadar demisler. o da ortalama 1 yas kılosu oyle olunca emın olamadmpff kafam cok karısık. oyleyse hicbiri 18. aya kadar idare etmez.
ben de en azından gidip mağazadan bi bakarım internette hesaplısını bulursam o zman internetten alırım diye dusunuyorum arabayla yatağı. arabanın acelesi yok da yatağa karar versem iyi olcakPandemiden dolayı hemen hemen her şeyi internetten alıyorum çok gidip almak istemiyorum ama sanırım bende yatak için gidip görmem gerektiğini düşünüyorum yoksa içime sinmeyecek
Canım ben bunu aldım, bezle sildim temizledim,kurdum .ilk günler yeni kokusu vardı ama şimdi yok ,kutunun icin de geldiği için normal bence havasız sonuçta.kızlar ben hala park yatağa karar vermedım
eksi sozlukte soyle seyler yazılmıs park yatak park yatak
alanlar gercekten boyle kokular var mı yazarsa sevinirim. ya da memnun olanlar memnun oldukları markayı yazarsa.
Çok güzel duruyor canımEki Görüntüle 2665154 Eki Görüntüle 2665154 boyle bişey nasıl sizce kullanan var mı park yatak konusunda pek fikrim yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?