Canim ara kat 6. Aya kadardır. Minimum park yataklar 1.5 yaşına kadar kullanılır canim6. aya kadar kullanılabilir yazıyor canımbenimde yatak odam küçük ama 6. ay da çok erken en azından bir yılı çıkarması lazım
Limonu iyi düşünmüşsün canımBende canımın istediği bisey yokki diyordum bi tek migde bulantımin yoğun old dönemde evlerimizde yaptığımız bisey istemişti onu da sağolsun yapip yedirmislerdi ama o normal herkesin sevecegi birşey yani.Bu galiba aserme dedikleri şey biraz limon yaladım rahatladım ☺☺
Eğer meyve tarzı bir şeyse göktürk te bykolay manavı var hemen merkezde herşey var orda. Oraya bakabilirsiniz. Geçen gün bizim bir arkadaşta aş ermiş bir meyve hiç biryerde bulamamışlar birtek orda vardı aldılar egzantirik bişiyse etiler doğa şarküteri ve gourmet garage var oralardada vardırKızlar 2 gündür canım bisey istiyor adını yazmiycam zaten bulunmuyor sizin de hakkiniza girmiyim. Eşim bakmış yok hicbir yerde gece tadı ağzıma geliyor bugün evde o yokken ağladım yaa kendime inanamiyorum pek de yediğim bisey değil normalde .Bu tarz şeyler nerde bulunur. Yani bulamadığımız gıdalar
Çok iyi olmuş canım sevindimÇok şükür o gün ağrısı oldu Bi daha olmadı iyi atlattım
Teşekkürler canım9 damla ben
Canım nasıl geçti tatilin
Ben günlük 10 damla kullanıyorumGünaydın Devit 3 kullanan arkadaşlar kaç damla kullanıyorsunuz
Gözün Aydın canımgünaydın kızlar
umarım herkes iyidir
uzundur giremiyorum evi taşıdık yerleştik çok şükür
ama bittim ben
hamileyken taşınmayı kimseye tavsiye etmiyorum
müsait bir zamanda tüm yazılanları okuyacağım
Canım sen nerde çektirdin detaylıyı o doktor bida baksın olmadı başka bir radyologa da gidersinKızlar bugün ayrıntılıya girdim . Haftasıyla uyumlu dedi doktor ama Bebeğin safra kesesini göremediğini söyledibi 15 dk yürüyüş yaptım tekrar girdim yanına yine göremedim dedi. Yarın sabah 10 da tekrar çağırdı tekrar bakalım dedi . Yarım kaldı yani. Böyle bişeyle karşılaşan varmı çevrenizde Bebeğin safra kesesinin görünmediği oluyor mu kafam karıştı
Hiç düzenli kullanmıyordum abimler bile kızdı hamilelikte bebeğin ve annenin kemik grlişimi sağlığını etkiliyormuş bende oceanmarka alayım dedi iyisi olsun diye günlük 10 damla galibaGünaydın Devit 3 kullanan arkadaşlar kaç damla kullanıyorsunuz
Bende anne yanı beşik ve park yatak konusunda çok kararsızım.kızlar ben hala park yatağa karar vermedım
eksi sozlukte soyle seyler yazılmıs park yatak park yatak
alanlar gercekten boyle kokular var mı yazarsa sevinirim. ya da memnun olanlar memnun oldukları markayı yazarsa.
Prego, yoyko, pierre cardin, kraft, tripper bunlar iyi diye biliyorum. Ama tripper anne yanı seyahat yatağı yazanı arkadaşım kullanıyor çok memnun bundan al diye ısrar ediyor bende kararsızımkızlar ben hala park yatağa karar vermedım
eksi sozlukte soyle seyler yazılmıs park yatak park yatak
alanlar gercekten boyle kokular var mı yazarsa sevinirim. ya da memnun olanlar memnun oldukları markayı yazarsa.
Bilmediğim için soruyorum peki nasıl uyutcaz bebek Uykusuzluktan bağrınırkenDenedik canım ses yok benimkinde,sallamanın zararlarını okuduktan sonra uyku eğitimi vermeye karar verdim.bakalim dogsun kuzum. Zeka ve gelişim geriliğine neden olabilir
Sarsılmış bebek sendromu, bebeğin düzenli olarak maruz kaldığı travmalar sonucunda oluşan bir durumdur. Kafatasının kapandığı 6 – 12 aylık süreçte, bebeğin bu tip sıkıntılara maruz kalması; uzun dönemde zeka ve gelişim geriliği, motor fonksiyonlarının bozulması, hatta epilepsiye neden olabilmektedir.Bebeğin hayattaki ilk 1 yaşı, beyin gelişimi açısından büyük önem taşıyor. Bu dönemde bebeği bir an önce uyusun diye ayakta sallamak, ağladığı için iki kolundan tutup sarsmak, bebeğin sağlığını olumsuz etkileyip, ciddi beyin hasarlarına neden olabiliyor.Öncelikle bebeğinizi bu şekilde uyutursanız onda bir bağımlılık yaratmış olursunuz. Yani bebeğiniz artık her seferinde ve her yerde böyle uyutulmayı isteyecektir. Kısacası sallanmayı bir uyku aracı haline getirmiş olursunuz. Bu da hem size hem bebeğinize huzursuzluk ve uykusuz geceleri getirecektir.
Canım yapacagın bri sey ypk sabret o çıkar yukarı merak etme senKızlar en son detaylıdada benim plesanta aşagıda göründü doktor çıkabilir yukarı daha dedi.yukarı Cıkması için yapabileceğim birşey varmı sizce
Benimki emer uyurdu. Uykusunu ona göre ayarladım ben n3 zaman isterse o zaman uyudu ki zaten uykuyu çok severdiBilmediğim için soruyorum peki nasıl uyutcaz bebek Uykusuzluktan bağrınırken
Esentepe de doç Dr. Engin korkmazer e gittim baya güzel ilgilendi . Böyle bişey ilk kez görüyorum ya tedirgin olmadım değil yani. İçimi ferah tutmaya çalışıyorum. Gözlem altına alırız ilerleyen muayenelerine de bakıcaz dedi. Olmadı sıvı alır bebeğin genetiğine bakarız dedi. Yarın görür mü bilmiyorum yaCanım sen nerde çektirdin detaylıyı o doktor bida baksın olmadı başka bir radyologa da gidersin
İnşallah benim kız da öyle olur yaa çok özenmişimdir öyle bebeklereBenimki emer uyurdu. Uykusunu ona göre ayarladım ben n3 zaman isterse o zaman uyudu ki zaten uykuyu çok severdi
Hiç sallamadım ben.. Beşiğe bırakınca uyuyacağını anlıyor zaten zamanlaki çok minikken hep uyuyor...
Sonralarında da sallanmaya alışık olmadığı için pışpış yapsanız da uyuyor. Sırtına masaj seklinde dokunuşlar vs.
Sallamak çözüm değil Yalnzıca sizi ve bebeği yoran bir sey maalesef....
İnşallah canım benimİ
İnşallah benim kız da öyle olur yaa çok özenmişimdir öyle bebeklerebenim Bebekliğimde çok sakinmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?