Evet büyük bir hap. Canım alıştırsaydın kendini yutmaya sordun mu doktora öle kullanabilirim diye? Birde ben haftanın 5 gününü akşam et yiyorum 1 gün balık yiyorum demirimin yükselmesinde onunda etkisi var.O prenatali de yutamiyorum bi turlu delip iciyorm napimetkisi bende tam olmuyordur oyle olunca. Kanlarım dustu birden. O yuzden Demir iyi geldi. Gerci hala çok cabuk yoruluyorum. Bir de yuruyunce kasiklarim ağriyor 1 aydir belki daha fazla. sormayı unutmusum gelcek ay sorcam normal mi yürürken kasiklarimin sızlamasi diye .
Sordum cnim napalim oyle ic madem dediEvet büyük bir hap. Canım alıştırsaydın kendini yutmaya sordun mu doktora öle kullanabilirim diye? Birde ben haftanın 5 gününü akşam et yiyorum 1 gün balık yiyorum demirimin yükselmesinde onunda etkisi var.
Demir’in düşük oldugu için çok yoruluyorsundur. Benimde sırtımdaki kramplar çok fena
Bende çok seviyorum etle ayranSordum cnim napalim oyle ic madem dediBen de yiyorum ama benim hatam yoğurtsuz ayransiz duramamak oyle olunca hicbir seye yaramiyor yediğim. Sirtinda niye kramp var ki bobreklerine doğru mu?
Ben disardan takipliyim diyince unidekiler biraz mirin kirin etmisti bana ama baktilar.Selam kizlar . Ayrıntılı USG muane olmadan direk bakıyorlar mi . İlla Dr göstermek gerekiyormu raporları bakılan hastanede
yaa uzuldm. Bunlar daha iyi gunlerimz bir deBende çok seviyorum etle ayranama yediğin etin hiç bir faydası olmaz öle dedikleri için bıraktım. Hatta Demir emilimini önlüyormus etle yoğurt. Birde ben çayı kahveyi bıraktım o yükseltti büyük ihtimalle
Böbreğime doğru değil tam kalçamın üstünde sol tarafa doğru bacağıma vuran ağrı şeklinde daha önce sorduğumda rahim büyüyor normal demişti doktor ama bazen yürürken çok acıyıor.
Bem yaptirdim aclik 79 cikti yukleme sonrasi 172 malesef birde dikkatte etmistim yani simdi diyetisyene gidicem bakalimKizlar seker yuklemesi yaptiraninz var mi. Ben bugun yemekten 1 saat sonra olctum 143 cikti ama baya bi yemistm tatli ekmek makarna fln. Ac karnina icilip bakilinca o kdr cikicagini dusunmuorm aclik sekerm hep 75 fln o civarda. Sizde durumlar nasil
Bende park istiyorum ilk oğlumda sallanan ufak beşik aldım ama çok pişmanım çok kısa süre kullanabildim en iyisi park yatak valla şaşmayınkızlar ben hala park yatağa karar vermedım
eksi sozlukte soyle seyler yazılmıs park yatak park yatak
alanlar gercekten boyle kokular var mı yazarsa sevinirim. ya da memnun olanlar memnun oldukları markayı yazarsa.
Illet bise bu seker ya valla allah dusurmesin derdine insallah.Bem yaptirdim aclik 79 cikti yukleme sonrasi 172 malesef birde dikkatte etmistim yani simdi diyetisyene gidicem bakalim
Canım senin tokluk o kadar da yuksek değil kiIllet bise bu seker ya valla allah dusurmesin derdine insallah.
canım haftasonu benim de öyle oldu arada oluyo kalça kemiğim acıyo ayağıma kadar vuruyo ağrısı tek taraf genelde intden araştırdım da d vitamini ve magnezyum eksikliğinden kaynaklıyomuş soda da iyi geliyomuş haberin olsun canımBende çok seviyorum etle ayranama yediğin etin hiç bir faydası olmaz öle dedikleri için bıraktım. Hatta Demir emilimini önlüyormus etle yoğurt. Birde ben çayı kahveyi bıraktım o yükseltti büyük ihtimalle
Böbreğime doğru değil tam kalçamın üstünde sol tarafa doğru bacağıma vuran ağrı şeklinde daha önce sorduğumda rahim büyüyor normal demişti doktor ama bazen yürürken çok acıyıor.
Özele gideceğim kuzum bı şansımı denemek istiyorum boş yere 150 TL ödemek saçma geliyorBen disardan takipliyim diyince unidekiler biraz mirin kirin etmisti bana ama baktilar.
yaa uzuldm. Bunlar daha iyi gunlerimz bir de
Aynı durumdan muzdaribim.. azıcık hareket edip yorulsam belimden ayağa kalkamıyorum birde çatı ağrısı var bugün buradaki bir arkadaşın tavsiyesiyle magnezyum aldım bakalım etki edecek mi ? Bende bacak kasılmaları da başlamıştı biliyorum ki magnezyum eksikliği..canım haftasonu benim de öyle oldu arada oluyo kalça kemiğim acıyo ayağıma kadar vuruyo ağrısı tek taraf genelde intden araştırdım da d vitamini ve magnezyum eksikliğinden kaynaklıyomuş soda da iyi geliyomuş haberin olsun canım
Degil de o icecegin etkisi yemekten daha cok olur. Ama sanmiorm bisey cikacagini da cikmaz insallah. Kilom fazla 81le hamile kaldim 89 oldum. Gerci boyumda 175 ama insn tedirgn oluo istr istemezCanım senin tokluk o kadar da yuksek değil ki
ne kadar iyi bir eşin var. maşallah. afiyet olsun. hamilelikte eşlerin günlünü yapmak gerekirKızlar eşim bulmuş o meyveyi yeni eve geldi .Istanbul da oturan arkadaşlarım eğer canınız bisey çekerse kurtuluş da bi manavdan bulmuş önce arayıp sormuş var mi diye öyle gitmiş bizim evimiz oraya çok uzaktı Her türlü meyve sebze var diyor☺☺ Yehhhuuuuuu
Aman diyim dikkat edin. Bi ara daha yazmistim kemik iligi odemi hamilelerde oluyor. Ben hamile degilken gecirdim. Ilk kasik agrisi die baslio sonra ayaga vuruo ordn kalcaya gecio ve yureyememeye basliosn aylarca degnek kullandim. Bi noktada afedersiniz insanin gotu nie agrisin noktasina geliosa hemen doktorunuza sordktn sonra ortopediye gidin. Gerci bi tedavisi yok sadece istirahatle gecio ama agiran ayaginizi dinlendirin. Bnm solda olmustu ilk su an sagda agrim basladi ufaktan ins tekrarlamazBende çok seviyorum etle ayranama yediğin etin hiç bir faydası olmaz öle dedikleri için bıraktım. Hatta Demir emilimini önlüyormus etle yoğurt. Birde ben çayı kahveyi bıraktım o yükseltti büyük ihtimalle
Çok teşekkür ederim canım çok sağol bi araştırırım yarın sonuca göreEvet canım fsm tarafında muayenehanesi var araştır bi o doktoru perinatolog. Muayeneleri pahalı diye duydum ama sen bi sorgula. Birde çok emin değilim ama Şevket Yılmaz da perinatoloji bölümü varmış
Hiç sorma kuzum Allah yardımcımız olsunBen disardan takipliyim diyince unidekiler biraz mirin kirin etmisti bana ama baktilar.
yaa uzuldm. Bunlar daha iyi gunlerimz bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?