2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Selam kizlar . Ayrıntılı USG muane olmadan direk bakıyorlar mi . İlla Dr göstermek gerekiyormu raporları bakılan hastanede

Evet büyük bir hap. Canım alıştırsaydın kendini yutmaya sordun mu doktora öle kullanabilirim diye? Birde ben haftanın 5 gününü akşam et yiyorum 1 gün balık yiyorum demirimin yükselmesinde onunda etkisi var.
Demir’in düşük oldugu için çok yoruluyorsundur. Benimde sırtımdaki kramplar çok fena

Sordum cnim napalim oyle ic madem dedi Ben de yiyorum ama benim hatam yoğurtsuz ayransiz duramamak oyle olunca hicbir seye yaramiyor yediğim. Sirtinda niye kramp var ki bobreklerine doğru mu?

Kizlar seker yuklemesi yaptiraninz var mi. Ben bugun yemekten 1 saat sonra olctum 143 cikti ama baya bi yemistm tatli ekmek makarna fln. Ac karnina icilip bakilinca o kdr cikicagini dusunmuorm aclik sekerm hep 75 fln o civarda. Sizde durumlar nasil

Sordum cnim napalim oyle ic madem dedi Ben de yiyorum ama benim hatam yoğurtsuz ayransiz duramamak oyle olunca hicbir seye yaramiyor yediğim. Sirtinda niye kramp var ki bobreklerine doğru mu?
Bende çok seviyorum etle ayran ama yediğin etin hiç bir faydası olmaz öle dedikleri için bıraktım. Hatta Demir emilimini önlüyormus etle yoğurt. Birde ben çayı kahveyi bıraktım o yükseltti büyük ihtimalle
Böbreğime doğru değil tam kalçamın üstünde sol tarafa doğru bacağıma vuran ağrı şeklinde daha önce sorduğumda rahim büyüyor normal demişti doktor ama bazen yürürken çok acıyıor.

Selam kizlar . Ayrıntılı USG muane olmadan direk bakıyorlar mi . İlla Dr göstermek gerekiyormu raporları bakılan hastanede
Ben disardan takipliyim diyince unidekiler biraz mirin kirin etmisti bana ama baktilar.
yaa uzuldm. Bunlar daha iyi gunlerimz bir de

Kizlar seker yuklemesi yaptiraninz var mi. Ben bugun yemekten 1 saat sonra olctum 143 cikti ama baya bi yemistm tatli ekmek makarna fln. Ac karnina icilip bakilinca o kdr cikicagini dusunmuorm aclik sekerm hep 75 fln o civarda. Sizde durumlar nasil
Bem yaptirdim aclik 79 cikti yukleme sonrasi 172 malesef birde dikkatte etmistim yani simdi diyetisyene gidicem bakalim

kızlar ben hala park yatağa karar vermedım

eksi sozlukte soyle seyler yazılmıs park yatak park yatak

alanlar gercekten boyle kokular var mı yazarsa sevinirim. ya da memnun olanlar memnun oldukları markayı yazarsa.
Bende park istiyorum ilk oğlumda sallanan ufak beşik aldım ama çok pişmanım çok kısa süre kullanabildim en iyisi park yatak valla şaşmayın

canım haftasonu benim de öyle oldu arada oluyo kalça kemiğim acıyo ayağıma kadar vuruyo ağrısı tek taraf genelde intden araştırdım da d vitamini ve magnezyum eksikliğinden kaynaklıyomuş soda da iyi geliyomuş haberin olsun canım

Ben yatak konusunda sıkıntı yaşamadım.. ilk 6 ay sepet beşikte yattı sonda park yatağa geçtik ikisinde de çok memnun kaldım.. şimdi misafirlerim gidince kendi odasına geçecek kızım montessori çatılı model var bebekleriyle uyusun odasında boyutları da büyük yaptırmıştım 120-200 uzun süre kullanabilir sonra kardeşi kullanır dedim

Ben disardan takipliyim diyince unidekiler biraz mirin kirin etmisti bana ama baktilar.

yaa uzuldm. Bunlar daha iyi gunlerimz bir de
Özele gideceğim kuzum bı şansımı denemek istiyorum boş yere 150 TL ödemek saçma geliyor

Aynı durumdan muzdaribim.. azıcık hareket edip yorulsam belimden ayağa kalkamıyorum birde çatı ağrısı var bugün buradaki bir arkadaşın tavsiyesiyle magnezyum aldım bakalım etki edecek mi ? Bende bacak kasılmaları da başlamıştı biliyorum ki magnezyum eksikliği..

Birde kızımda bu midemi bulandırmamıştı ama bu sefer bulandırdı.. nasıl tüketmek lazımdı tok karnına mi acaba

Canım senin tokluk o kadar da yuksek değil ki
Degil de o icecegin etkisi yemekten daha cok olur. Ama sanmiorm bisey cikacagini da cikmaz insallah. Kilom fazla 81le hamile kaldim 89 oldum. Gerci boyumda 175 ama insn tedirgn oluo istr istemez

ne kadar iyi bir eşin var. maşallah. afiyet olsun. hamilelikte eşlerin günlünü yapmak gerekir

Iyi aksamlar kizlar bende bugun gittim ilaclarim bitmisti muaynede oldum bebegin suyu fazlaynis sinirda suan 7 aylik suda diyet verdi seker yuklemesinide bayramdan sonra yaptircam seinin kilon iyi ilerliyo ama yinede dikkat etmen lazim suyun artmamasi lazim dedi

Aman diyim dikkat edin. Bi ara daha yazmistim kemik iligi odemi hamilelerde oluyor. Ben hamile degilken gecirdim. Ilk kasik agrisi die baslio sonra ayaga vuruo ordn kalcaya gecio ve yureyememeye basliosn aylarca degnek kullandim. Bi noktada afedersiniz insanin gotu nie agrisin noktasina geliosa hemen doktorunuza sordktn sonra ortopediye gidin. Gerci bi tedavisi yok sadece istirahatle gecio ama agiran ayaginizi dinlendirin. Bnm solda olmustu ilk su an sagda agrim basladi ufaktan ins tekrarlamaz

Evet canım fsm tarafında muayenehanesi var araştır bi o doktoru perinatolog. Muayeneleri pahalı diye duydum ama sen bi sorgula. Birde çok emin değilim ama Şevket Yılmaz da perinatoloji bölümü varmış
Çok teşekkür ederim canım çok sağol bi araştırırım yarın sonuca göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…