2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çalışabilir raporu alabilirsiniz

İnş bişey olmaz canım takip etsin ama öle bi durumda başka doktora da git bence hatta Yalçın kimya var perinatolog Bursa’da en iyilerindenmiş olmazsa onu da araştır bi

bizde kraft calipso kullandık. 2 yaşına ladar da tepe tepe kullandımşimdi bunda da devam edeceğiz. arkadaşın yazdığı hiç bir sıkıntıyı yaşamadık biz. alt kademeye geçince normal bebek yatağı aldık kalınlardan. onun ağırlığı yetiyor zaten ses falan olmuyor ve yükseltiyor baya seviye olarak. ben tavsiye ederim her türlü.

Ana kucağında
Bilmediğim için soruyorum peki nasıl uyutcaz bebek Uykusuzluktan bağrınırken
Ben uyku eğitimi araştırıyorum bakalım.öğrenirsem yazarım burdan size de...

Park yatakların birini alıp sorun yasarsam tahta besiğe geçer knu kvye birakirim oyleyse su an en mantıklısı o gibi. Yoyko iyiymis bu arada sağlam duruyor. Bir de sunny gibi bi marka gormustum o da iyi gibi biraz bakiym yatak odasinin olcusunu aliyim sonra ona gore tekrar model bakaym madem. Burda fikir paylasmak çok iyi oluyor gercekten.

insallah allah sağlikla miniklerimizi kucağimiza almayi nasip etsin.

bana devit yazmadi ya benden baska kullanmayan var mi?

prenatal life kullaniyordum simdi bir de demire basladim. Sabah da tiroid.

Canim 32_37 arasi calisabiliyosun benim bildigim kadariyla

Bide uyku egitimiylealakali eger bebek yaramazsa hicbisey yaramiyo oturup beraber agliyosunuz mecbur salliyosunuzki sussun insallah akilli bebekler olurda bizimle uyuyup uyanirlar

Kızlar birşey danışmak istiyorum sizlere. Sol tarafada çentik direnç artışı ne demek yardımcı olabilcek bir arakadaş var mı. Bunu nasıl engelleyebiliriz nette çok kötü şeyler yaziyor korktum sizlere danışmak istedim

Canım ben de senin gibiyim bu zamana kadar hiç göbeğim olmadı doğumdan sonra da veririz inşallah kiloları ama evet korseyi daha çok hareket kolaylığı ve sezeryanda ilk baştaki dikiş ağrısını azalttığı için öneriyorlar

İnşallah . Yalçın kimya doktorun ismi mi acaba
Evet canım fsm tarafında muayenehanesi var araştır bi o doktoru perinatolog. Muayeneleri pahalı diye duydum ama sen bi sorgula. Birde çok emin değilim ama Şevket Yılmaz da perinatoloji bölümü varmış

Bende devit kullanmıyorum canım benim prenetal life ve tiroid hapı var Demir de kullanmıyorum prenetal life bayağı yükseltti demirimi

Bende devit kullanmıyorum canım benim prenetal life ve tiroid hapı var Demir de kullanmıyorum prenetal life bayağı yükseltti demirimi
O prenatali de yutamiyorum bi turlu delip iciyorm napim etkisi bende tam olmuyordur oyle olunca. Kanlarım dustu birden. O yuzden Demir iyi geldi. Gerci hala çok cabuk yoruluyorum. Bir de yuruyunce kasiklarim ağriyor 1 aydir belki daha fazla. sormayı unutmusum gelcek ay sorcam normal mi yürürken kasiklarimin sızlamasi diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…