Çalışabilir raporu alabilirsinizArkadaşlar merhaba ben aralık annesi olacağım inşallah. Sizlere bir sorum olacak. 24-32.haftalarda idari izinli olacağız. 32. Haftadan sonraki 8 haftalık dönemde çalışabilir raporu alip son 3 haftaya kadar çalışabiliyor muyuz. Yoksa mecburi bir sekilde 32-40 arasında da izinli mi olmak zorundayız
Ayy guzel bir haber bu. Minnoslarimizla daha uzun zaman gecirelimÇalışabilir raporu alabilirsiniz
İnşallah canım benimAyy guzel bir haber bu. Minnoslarimizla daha uzun zaman gecirelim
İnşallah canım benim
Ben ise çok yaramazmısım esimde öyle ama bu kız teyzesine çekmş sanırm....
Bakalım bu bebiş nasıl oalcak inşaallah kızıma çeker uykusu
İnş bişey olmaz canım takip etsin ama öle bi durumda başka doktora da git bence hatta Yalçın kimya var perinatolog Bursa’da en iyilerindenmiş olmazsa onu da araştır biEsentepe de doç Dr. Engin korkmazer e gittim baya güzel ilgilendi . Böyle bişey ilk kez görüyorum ya tedirgin olmadım değil yani. İçimi ferah tutmaya çalışıyorum. Gözlem altına alırız ilerleyen muayenelerine de bakıcaz dedi. Olmadı sıvı alır bebeğin genetiğine bakarız dedi. Yarın görür mü bilmiyorum ya
bizde kraft calipso kullandık. 2 yaşına ladar da tepe tepe kullandımbana da oyle geliyor biliyor musun. gittim baktım cok hantal geldi. yine de herkes mutlaka park yatak al deyince ve alınca heralde bir bildikleri var deiyordum. eni 70 değil de 60 olsa belkı kapılardan da rahat gecer alırsam ensizini alayım diyorum. bir de sevibebe reflu yatağı aldım icine onu koyayım dıyodum konur mu sence? o biraz yuksek. simdilik park yatak alıp sonra 5-6. ayda ise baslayınca kayınvalideme(cocuğu da ona bırakmayı dusunuyoruz konusmadık gerci de) park yatağı bırakıp ahsap bir sey mi baksam kafam cok karısık.
evt tripper cok kucuk farkettim onu alcağma anne yanı besik alırım. evim de cok kucuk odalar oyuncak gibi. bir de 2022 basında tasınma ihtimalim var kafamdan diyordum ki beni o vakte kadar idare etsin sonra montessori bakarm yeni gittiğim yere.
Ana kucağındaevt evt asırı sallamak kesinlikle zrarlı. annemcocukhekimi diye bir sayfa var orda da bahsediyor. siddetli ve sarsarak değil ama hafifce sallanabilir diye dusunuyorum ama bend e kullanır mıyım bilmiyorum. anakucaklarına da mesafeliydim salladıkları icin ama ağır ağır sallıyolar ya sıkıntı olmuyormus.
Ben uyku eğitimi araştırıyorum bakalım.öğrenirsem yazarım burdan size de...Bilmediğim için soruyorum peki nasıl uyutcaz bebek Uykusuzluktan bağrınırken
Ben de kitap aldım uyku icin ama okuyamadm daha 4-5 kitap aldım altını cizerek okuyacam ins yildizlayarak falanAna kucağında
Ben uyku eğitimi araştırıyorum bakalım.öğrenirsem yazarım burdan size de...
kızlar ben hala park yatağa karar vermedım
eksi sozlukte soyle seyler yazılmıs park yatak park yatak
alanlar gercekten boyle kokular var mı yazarsa sevinirim. ya da memnun olanlar memnun oldukları markayı yazarsa.
Canim bende kullandim bi yere goturmek icin cok ideal hic yatagini yadirgamiyo cocuk ama dedigin gibi gicirdamalar oluyo ben 2_3 yasina kadar kullandim ama alirsan orta boy al buyugu kapilardan gecmiyo
Esentepe de doç Dr. Engin korkmazer e gittim baya güzel ilgilendi . Böyle bişey ilk kez görüyorum ya tedirgin olmadım değil yani. İçimi ferah tutmaya çalışıyorum. Gözlem altına alırız ilerleyen muayenelerine de bakıcaz dedi. Olmadı sıvı alır bebeğin genetiğine bakarız dedi. Yarın görür mü bilmiyorum ya
Belki bebegin pozisyonundan dolayi gorememistir insallah guzel haberlerle gelirsin canim
Canim 32_37 arasi calisabiliyosun benim bildigim kadariylaArkadaşlar merhaba ben aralık annesi olacağım inşallah. Sizlere bir sorum olacak. 24-32.haftalarda idari izinli olacağız. 32. Haftadan sonraki 8 haftalık dönemde çalışabilir raporu alip son 3 haftaya kadar çalışabiliyor muyuz. Yoksa mecburi bir sekilde 32-40 arasında da izinli mi olmak zorundayız
İnşallah . Yalçın kimya doktorun ismi mi acabaİnş bişey olmaz canım takip etsin ama öle bi durumda başka doktora da git bence hatta Yalçın kimya var perinatolog Bursa’da en iyilerindenmiş olmazsa onu da araştır bi
Evet iyi olur canım :)Ana kucağında
Ben uyku eğitimi araştırıyorum bakalım.öğrenirsem yazarım burdan size de...
Canım ben de senin gibiyim bu zamana kadar hiç göbeğim olmadı doğumdan sonra da veririz inşallah kiloları ama evet korseyi daha çok hareket kolaylığı ve sezeryanda ilk baştaki dikiş ağrısını azalttığı için öneriyorlarSoyledigin korseler e bende bakacağım
Canım kilo kalmazsa göbek de kalmıyor korkma tabi eğer karından kilo alan bir yapın yoksa benim yapım hep popodan kilo alan bir tip o yüzden ben giymedim hiç korse ama herkes doğum sonrası hareket kolaylıgi ve çok rahatlık sağlıyor diyor çok sıkmayan ama tutan bir korse alırım diye dusunuyorum
Geçmiş olsun canım darısı başıma inşben atlattım hadi darısı başına
çok yordu beni ama bitti mis gibi oldu
sen de inşallah çok yorulmadan yerleşirsin evine
Evet canım fsm tarafında muayenehanesi var araştır bi o doktoru perinatolog. Muayeneleri pahalı diye duydum ama sen bi sorgula. Birde çok emin değilim ama Şevket Yılmaz da perinatoloji bölümü varmışİnşallah . Yalçın kimya doktorun ismi mi acaba
Bende devit kullanmıyorum canım benim prenetal life ve tiroid hapı var Demir de kullanmıyorum prenetal life bayağı yükseltti demirimiPark yatakların birini alıp sorun yasarsam tahta besiğe geçer knu kvye birakirim oyleyse su an en mantıklısı o gibi. Yoyko iyiymis bu arada sağlam duruyor. Bir de sunny gibi bi marka gormustum o da iyi gibi biraz bakiym yatak odasinin olcusunu aliyim sonra ona gore tekrar model bakaym madem. Burda fikir paylasmak çok iyi oluyor gercekten.
insallah allah sağlikla miniklerimizi kucağimiza almayi nasip etsin.
bana devit yazmadi ya benden baska kullanmayan var mi?
prenatal life kullaniyordum simdi bir de demire basladim. Sabah da tiroid.
O prenatali de yutamiyorum bi turlu delip iciyorm napimBende devit kullanmıyorum canım benim prenetal life ve tiroid hapı var Demir de kullanmıyorum prenetal life bayağı yükseltti demirimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?